otobüste birisi fotoğrafımı çekti

zaten bu kk da ne zaman suriyeli tacizine uğradım, suriyeli saldırısına uğradım benzeri konu açılsa bir yerden sonra konu sahibi suçlu ilan ediliyor.
onlr ister miymiş memleketini bırakıp gelmeyi, şöyle insanlarmış, böyle iyilermiş,
biri gelip çocuğumu suriyeli öldürdü dese sus ırkçılık yapma çocuğun da o otobüse binmeseydi diyecekler.
yakındır..
burda bile otobüse binme diyen çıktıysa..

Sonra yabancı ülkede ufak bir laf edilsin Türklere, vay ne ırkçı bunlar.

Onların yaptığının aynısını siz de yapıyorsunuz bugün.

Bulamadım mesajı biri "burada bizden rahat yaşıyorlar" yazmıştı.

Ya bi git diyorum o arkadaşa. Kulaktan dolma, propaganda laflarıyla ortalığı daha da kızıştırıyorsunuz.

Gidip hiç tanımaya çalıştınız mı? Çalışmadınız. Niye çünkü, yabancılar. Ben çalıştım, gidip evlerinde de ziyaret ettim. Kültürleri bizden farklı evet ama bir saygısızlıklarını görmedim. Bu muymuş bu kadar "iğrenç" oldukları anlatılan Suriyeliler dedim!

2 aylık 200 lira ile, 8 kişi aynı evde yaşayanını gördü bu gözler. Çocukların hepsi hasta, babaları ölmüş, ilk 2 ay sobaları hariç hiçbir eşyaları yok. Bu mu bizden iyi yaşamak?

Olayın politik tarafını konuşmuyoruz burada insanlık tarafını konuşuyoruz, politik tarafını konuşmak isteyen Türkiye Gündemi ve Siyaset Meydanı başlığına gelsin, tartışırız.

Ancak gerçekten içim kaldırmıyor sulucan sulucan

Her türlü aşırılık kötü hissettiriyor bana.

Irkçılık, dincilik vs
madem söylediğiniz kadar kötü durumdalar.. tamam buna bende şahit oldum..
neden android telefonu ile benim kalçalarımı çekiyor..

Hayır konu sahibi Suriyeli dese ya da Suriyelilere benziyor dese ne farkeder. Hepimiz farkında değil miyiz özellikle Esenyurt Bağcılar Fatih Fatih Sultangazi gibi bölgelerin tehlikeli olduğunu. Zaten güvenli olmayan bu bölgeler Suriyelilerin çoğunlukta olduğu yerler. Deniyor ki ee ırk belirtmek zorunda mıyız türklerde de var. Var tabi içi pislik olan o kadar çok kişi var ki. Ama devlet kendi vatandaşın denetleyemiyor koruyamiyor çoğu zaman. Hali hazırda vatandaşlığı bile olmayan, savaş sırasında seceresini arastirmadan ülkeye alınan birilerini nasıl denetlenmiş olabilir. Tabi ki suç orani çok yüksek birileri de aramızda. Aaay yazık dediğimiz bir insan hirli hırsız tecavüzcü olamaz mi ? Lütfen masum yaklaşmayalim olaya. Kendimizi korumak zorundayız. Arkamızda bir gözümüz de olmali artık. Konu sahibi sizin icin çok üzüldüm alenen taciz bu. Şikayet etseniz dahi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Ki bulabilmek bile imkansiza yakin. Geçmiş olsun

yakındır..
burda bile otobüse binme diyen çıktıysa..

otobüse binmeyin, evden de çıkmayın, böylece hiçbir milletten hiçbir erkeğin tacizine uğramazsınız.
hem otobüse binip hem taciz edildim diye ağlarsanız böyle ırkçı ilan edilip linç edilirsiniz işte :olamaz:
neyse, tekrar geçmiş olsun, umarım tekrarı yaşanmaz, yaşanırsa da asıl suçlu mağdur ilan edilirken siz sorgulanmazsınız...

Herkes tutturmuş ırkçılık yapmayın diye çok komik yahu..Ben ırkçılık yapıyorum şu an o zaman.Evet Suriyelileri,Almanlari ve Ruslari sevmiyorum.Sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Fakat bu şu demek değil onlardan birini yardıma ihtiyaç duyduğunda görmezden gelirim. Asla..belkide herkesten önce koşar yardım eder elimden geleni maddi yada manevi yaparım. Ama benim ülkeme gelipte benim yaşam özgürlüğüme zarar veren kişilere saygı duymam.
Antalyaya çok fazla rus turist geliyor biliyorsunuz neler gördüm neler..nefret ettirdiler beni.Suriyelilerde malum şu an..
Almanlar zaten kendileri ırkçı. Türklere Almanya'da neler yasatiyorlar..
Irkçıyım ben evet.

ben savunmuyorum ki kendimi? 3. kez türkçe dersi veriyorum
suriyeli aşığı demek ne demek?
ırkçı olmayan değil
suriyelilierden rahatsızlık duymayan, hiç değil.
mesela benim kızım suriyeli ne demek bilmiyor bile, taciz mi edilsin? size göre evet, bana göre hayır.
konu sahibinin gizlice fotoğrafı çekilmiş, evet
eğer konu sahibi fotoğrafının çekildiğini farkedip buna mutlu olsa ve poz vermeye devam etse bu olay taciz olur muydu? hayır
bugünkü dersimizin sonuna geldik :deli:

dipnot: türk aşığı da değilim, suriyeli aşığı da, hçbiri ay ne minnoş ama yazık onlaraaaaa, onların da bizim gibi özgürce yaşama hakları varrrr, piplerini gösterip fotolarımızı çekmiş olmalı onları pis kaka yapmaz taaam mı kafasında değilim.
Derse ihtiyacım yok, gayet yorumlardaki ırk belirtilmesine tepki verenlere gönderme yaparak yazdınız, çevir kazı yanmasın bir işe yaramıyor şu noktada. Benzemek ne demekse artık, Konu sahibi Suriyeliye benziyordu demeseydi konuya cevabınız ne olacaktı? Konu Suriyeliler üzerinden gitti, taciz üzerinden gitmedi çünkü o noktaya dikkat çekildi. Fotoğrafı çeken Afrikalı, Amerikalı olsa ne olacak? Tacize verilecek tepki bellidir, bağırırsın şikayet edersin, Bütün Amerikalılar sapık, hepsi ahlaksız, hepsi katil hepsi hırsız demezsin, eylem bireyseldir.

otobüse binmeyin, evden de çıkmayın, böylece hiçbir milletten hiçbir erkeğin tacizine uğramazsınız.
hem otobüse binip hem taciz edildim diye ağlarsanız böyle ırkçı ilan edilip linç edilirsiniz işte :olamaz:
neyse, tekrar geçmiş olsun, umarım tekrarı yaşanmaz, yaşanırsa da asıl suçlu mağdur ilan edilirken siz sorgulanmazsınız...
kk daki kadınlara kalırsa bizim işimiz, bizlerde kadın olarak vah halimize..
zaten anlamıyorum bu bir derdim var bölümüne konu yazanların zaten bir derdi var.
ve burdaki bazı üyeler, resmen konu sahibinin canını sıkmaktan başka birşey yapmıyorlar.
teşekkür ederim pelinciğim, en iyisi ben iştende ayrılayım da, birdaha otobüse binmeyeyim işe gelmek için..
böylece tacizde edilmem dimi..
evet güzel yaklaşım

Herkes tutturmuş ırkçılık yapmayın diye çok komik yahu..Ben ırkçılık yapıyorum şu an o zaman.Evet Suriyelileri,Almanlari ve Ruslari sevmiyorum.Sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Fakat bu şu demek değil onlardan birini yardıma ihtiyaç duyduğunda görmezden gelirim. Asla..belkide herkesten önce koşar yardım eder elimden geleni maddi yada manevi yaparım. Ama benim ülkeme gelipte benim yaşam özgürlüğüme zarar veren kişilere saygı duymam.
Antalyaya çok fazla rus turist geliyor biliyorsunuz neler gördüm neler..nefret ettirdiler beni.Suriyelilerde malum şu an..
Almanlar zaten kendileri ırkçı. Türklere Almanya'da neler yasatiyorlar..
Irkçıyım ben evet.
+145482121

Hayır konu sahibi Suriyeli dese ya da Suriyelilere benziyor dese ne farkeder. Hepimiz farkında değil miyiz özellikle Esenyurt Bağcılar Fatih Fatih Sultangazi gibi bölgelerin tehlikeli olduğunu. Zaten güvenli olmayan bu bölgeler Suriyelilerin çoğunlukta olduğu yerler. Deniyor ki ee ırk belirtmek zorunda mıyız türklerde de var. Var tabi içi pislik olan o kadar çok kişi var ki. Ama devlet kendi vatandaşın denetleyemiyor koruyamiyor çoğu zaman. Hali hazırda vatandaşlığı bile olmayan, savaş sırasında seceresini arastirmadan ülkeye alınan birilerini nasıl denetlenmiş olabilir. Tabi ki suç orani çok yüksek birileri de aramızda. Aaay yazık dediğimiz bir insan hirli hırsız tecavüzcü olamaz mi ? Lütfen masum yaklaşmayalim olaya. Kendimizi korumak zorundayız. Arkamızda bir gözümüz de olmali artık. Konu sahibi sizin icin çok üzüldüm alenen taciz bu. Şikayet etseniz dahi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Ki bulabilmek bile imkansiza yakin. Geçmiş olsun
teşekkür ederim..

Bu suriyelilerden bir grup bizim plajda kadinlarin resimlerini cekerken farkedildiler sonra guvenlik gelip telefona el koydu ve cidden kac kadini cekmis pis sapiklar. Ne anliyorlar bilmiyorum cidden ama insallah donerler sag salim ulkelerine..

Ha Turk erkegininde boyle sapigi yok mu coook ama onlar biraz daha cekiniyor aleni yapmiyor. Yapanida var orasi ayri ama goze batanlar Suriyeliler ve bunun irkla falan degil gelismislikle alakasi var. En cok yapani onlar
pinkstrap pinkstrap bence açık ve net

madem söylediğiniz kadar kötü durumdalar.. tamam buna bende şahit oldum..
neden android telefonu ile benim kalçalarımı çekiyor..

Terbiyesizliğinden, arsızlığından yapıyor.

Bugün burada yurtdışında Müslümanlara yapılan ayrımcılıktan dolayı birçoğunuz ayağa kalkıyor, Müslümanlık bu değil o insanlar bizi temsil etmiyor diyorsunuz ama konu kendiniz olmayınca aynı davranmıyorsunuz.

Derse ihtiyacım yok, gayet yorumlardaki ırk belirtilmesine tepki verenlere gönderme yaparak yazdınız, çevir kazı yanmasın bir işe yaramıyor şu noktada. Benzemek ne demekse artık, Konu sahibi Suriyeliye benziyordu demeseydi konuya cevabınız ne olacaktı? Konu Suriyeliler üzerinden gitti, taciz üzerinden gitmedi çünkü o noktaya dikkat çekildi. Fotoğrafı çeken Afrikalı, Amerikalı olsa ne olacak? Tacize verilecek tepki bellidir, bağırırsın şikayet edersin, Bütün Amerikalılar sapık, hepsi ahlaksız, hepsi katil hepsi hırsız demezsin, eylem bireyseldir.

hayatta en çok sabit fikirli insanlara bişey anlatmaya çalışırken yorulurum, o yüzden peki nasıl anladıysanız öyle olsun, özetle tacizcileri sevmiyorum, sevmeyenlerinden uzak sevenlerine yakın olsunlar :KK54:

Kardeş kimse tacizi savunmadı yalnız, sana git şikayet et ya da adama haddini bildir dedik. Pelin arkadaşın pipisini gösteren suriyelinin sadece suriyeli aşıklarına yani kendisi gibi onlardan nefret etmeyen bizlere pipi gösterilmesini dileyince cinlerimiz tepemize çıktı. Tacizci tacizcidir vah suriyeli diye ona acıyacak mıyız ne münasebet..! Ama olay zaten insanları ırkına dinine göre kategorileştirmeniz. Yaptığınız bu.

Kardeş kimse tacizi savunmadı yalnız, sana git şikayet et ya da adama haddini bildir dedik. Pelin arkadaşın pipisini gösteren suriyelinin sadece suriyeli aşıklarına yani kendisi gibi onlardan nefret etmeyen bizlere pipi gösterilmesini dileyince cinlerimiz tepemize çıktı.

nefret etmediğiniz herkese aşık mısınız ay düşünemedim pardon o zaman size de gitmiş lafım :olamaz:

X