otobüste birisi fotoğrafımı çekti

Valla böyle bir durum başıma gelse hiç yanına gidip tartışmam. Telefonumu çıkarır brnde onun fotosunu çeker sonrada şikayet ederim polise.Ve tabiki bunu yapacağımı o kişiye hissettirim artık fotomu siler mi yoksa rezil olmayi mi bekler orasını bilemem.
Sapık dolu ortalık ya..
çok mantıklı
hiç aklıma gelmemişti

Tüm mesajlarında Suriyelilere yüklenmişsin arkadaşım.
Derdin fotoğraf ise tepki verseydin.
Bağır çağır topla milleti başına...

Şaka gibi olan ben miyim yoksa sen mi ?

Ayrıca Suriyelilere benziyordu diyerek apaçık hedef gösteriyorsun !
ya siz seviyor olabilirsiniz
ben sevmiyorum
tamam

ya ne alakası var suriyeli aşığı dedim, ırkçı olmayan herkes suriyeli aşığı mı? nasıl bir genellemedir bu.
ayrıca bir olayın taciz olabilmesi için taraflardan birinin bu olaydan rahatsızlık duyması gerekir aksine flörtleşme ya da fantazi denir, farkındasınız değil mi?

siz de çok tatlışsınız :KK37::KK36:

banada suriyeli yolda pipisini gösterdi ve gitti
arkasından bağrındım ama koştu yetişemedim

şunları sadece şu suriyeli aşıklarına yapsalar ya :işsiz:

Eylem taciz, cevabınız da ortada, laf ebeliğiyle yumuşatmaya çalıştığınız şey "Suriyelilerden rahatsızlık duymayanlara" reva gördüğünüz şey taciz olayıdır. Anladığım kadarıyla Türk erkeklerinden rahatsız olmuyorsunuz, sizi taciz ederlerse durumdan zevk mi alırsınız? Aşk mı yaşarsınız karşılıklı? Savunma içler acısı.

Eylem taciz, cevabınız da ortada, laf ebeliğiyle yumuşatmaya çalıştığınız şey "Suriyelilerden rahatsızlık duymayanlara" reva gördüğünüz şey taciz olayıdır. Anladığım kadarıyla Türk erkeklerinden rahatsız olmuyorsunuz, sizi taciz ederlerse durumdan zevk mi alırsınız? Aşk mı yaşarsınız karşılıklı? Savunma içler acısı.
siz pelin- pelin- isimli arkadaşı yanlış anladınız
arkadaş demek istiyor ki, kendisi gibi suriyeli olup birbirlerini seven iki suriyeli birbirlerine yapsın
neyse hamileliğinize veriyorum

Sanki Suriyelilerden önce Türkiyede kimse tacize uğramıyordu, laf atılmıyordu.

Adamların her olayda ırklarını öne sürüp nefret ortamını kızıştırmayın.

Benim de başıma gelmişti yurtdışındaykendi o ve adam tüm otobüsü kameraya aldı. Ben pek sallamadım herkesi aldığı için de internete koyup altına komikli şeyler yazıyorlardır.

arkadaş demek istiyor ki, kendisi gibi suriyeli olup birbirlerini seven iki suriyeli birbirlerine yapsın
Emin ol öyle diyor kardeş, aptal yerine koymayın bari. şuan kıvıracak kıvırmaya başladı ama zihniyetini gösterdi bir kere..

Ha Suriyeli olduğu kesin değilmiş, benziyormuş.

İnsana, insan olduğu için değer vermediğiniz sürece hayatı eksik yaşamaya mahkumsunuz.

2017 yılında hala ırk, dil, din, ten rengi ile ayrıştırma yapıyorsanız vah vah...

Bu arada çok değil 2 ay önce falan Almanyada, metroda bir kızın bacağına vurup tekme atıp kaçtılar.
Başladılar Türktür bu demeye. Tipi Türke benziyormuş çünkü.
Sonra Bulgar ve Roman oldukları açığa çıktı.
Hmmm.

Gayet açık olan bir iğnelemeye, ardından gelen savunmaya rağmen iyi niyet arıyorsanız, algı şeklinizi ben de sizin hamile olmamanıza veriyorum.

yapmıştır. Araplar biraz sıkıntılılar (iyi olanlarını tenzih ederim). Özellikle Irak bölgesindekiler... Bizim alıştığımız anlamda bir kültürleri yok. Fazla primitif kafadalar. Çok iğrenç belki ama aynen şöyle düşünüyorlar.

"Bir kadın sokakta yalnızsa sahipsizdir. Sahipsizse benimdir. İstediğimi yaparım."

Bunu çok yakın bir arap arkadaşım anlatmıştı. Arap erkeklerinin bizim alıştığımız anlamda düşünmediklerini ve pek de güvenilir olmadıklarını. Daha daeş mevzuları filan yokken, aynı arkadaşım eğer Türkiye güneydeki arapları ülkesine almak gibi bir hata yaparsa çok büyük bir yanlış olur sizin ve ülkeniz adına demişti. Ve şunu söylemişti: "Bizim insanımız virüs gibidir. Sessiz sedasız bir ortama girer güçlenir sonra orayı yıkmadan orayı terketmez, heryeri sarar."

Maalesef, çok üzücü ama çok haklıymış...
Ilerde basimiza bela olcaklar der hep esimde bizim ulkemizde bizden rahat yasiyolar

ben savunmuyorum ki kendimi? 3. kez türkçe dersi veriyorum
suriyeli aşığı demek ne demek?
ırkçı olmayan değil
suriyelilierden rahatsızlık duymayan, hiç değil.
mesela benim kızım suriyeli ne demek bilmiyor bile, taciz mi edilsin? size göre evet, bana göre hayır.
konu sahibinin gizlice fotoğrafı çekilmiş, evet
eğer konu sahibi fotoğrafının çekildiğini farkedip buna mutlu olsa ve poz vermeye devam etse bu olay taciz olur muydu? hayır
bugünkü dersimizin sonuna geldik :deli:

dipnot: türk aşığı da değilim, suriyeli aşığı da, hçbiri ay ne minnoş ama yazık onlaraaaaa, onların da bizim gibi özgürce yaşama hakları varrrr, piplerini gösterip fotolarımızı çekmiş olmalı onları pis kaka yapmaz taaam mı kafasında değilim.

ben savunmuyorum ki kendimi? 3. kez türkçe dersi veriyorum
suriyeli aşığı demek ne demek?
ırkçı olmayan değil
suriyelilierden rahatsızlık duymayan, hiç değil.
mesela benim kızım suriyeli ne demek bilmiyor bile, taciz mi edilsin? size göre evet, bana göre hayır.
konu sahibinin gizlice fotoğrafı çekilmiş, evet
eğer konu sahibi fotoğrafının çekildiğini farkedip buna mutlu olsa ve poz vermeye devam etse bu olay taciz olur muydu? hayır
bugünkü dersimizin sonuna geldik :deli:

dipnot: türk aşığı da değilim, suriyeli aşığı da, hçbiri ay ne minnoş ama yazık onlaraaaaa, onların da bizim gibi özgürce yaşama hakları varrrr, piplerini gösterip fotolarımızı çekmiş olmalı onları pis kaka yapmaz taaam mı kafasında değilim.
işte burada bu kafada olanlar var
pipisini gösterebilir, gizli fotomu çekebilir ama o da bir insan dimi..
hehe öyle hehe

Bu suriyelilerden bir grup bizim plajda kadinlarin resimlerini cekerken farkedildiler sonra guvenlik gelip telefona el koydu ve cidden kac kadini cekmis pis sapiklar. Ne anliyorlar bilmiyorum cidden ama insallah donerler sag salim ulkelerine..

Ha Turk erkegininde boyle sapigi yok mu coook ama onlar biraz daha cekiniyor aleni yapmiyor. Yapanida var orasi ayri ama goze batanlar Suriyeliler ve bunun irkla falan degil gelismislikle alakasi var. En cok yapani onlar

Suriyeli oldukları için onlara yaşama hakkı tanımıyorlar. Bu kadar basit. Irkçılığın daniskasını da kk da gördüm.

Sonra yabancı ülkede ufak bir laf edilsin Türklere, vay ne ırkçı bunlar.

Onların yaptığının aynısını siz de yapıyorsunuz bugün.

Bulamadım mesajı biri "burada bizden rahat yaşıyorlar" yazmıştı.

Ya bi git diyorum o arkadaşa. Kulaktan dolma, propaganda laflarıyla ortalığı daha da kızıştırıyorsunuz.

Gidip hiç tanımaya çalıştınız mı? Çalışmadınız. Niye çünkü, yabancılar. Ben çalıştım, gidip evlerinde de ziyaret ettim. Kültürleri bizden farklı evet ama bir saygısızlıklarını görmedim. Bu muymuş bu kadar "iğrenç" oldukları anlatılan Suriyeliler dedim!

2 aylık 200 lira ile, 8 kişi aynı evde yaşayanını gördü bu gözler. Çocukların hepsi hasta, babaları ölmüş, ilk 2 ay sobaları hariç hiçbir eşyaları yok. Bu mu bizden iyi yaşamak?

Olayın politik tarafını konuşmuyoruz burada insanlık tarafını konuşuyoruz, politik tarafını konuşmak isteyen Türkiye Gündemi ve Siyaset Meydanı başlığına gelsin, tartışırız.

Ancak gerçekten içim kaldırmıyor sulucan sulucan

Her türlü aşırılık kötü hissettiriyor bana.

Irkçılık, dincilik vs

Suriyeli oldukları için onlara yaşama hakkı tanımıyorlar. Bu kadar basit. Irkçılığın daniskasını da kk da gördüm.
Yok canım heryerde var, Kuaförde içeriye toptancı girdi, suriyeli misin diye sordu kadınlara, ne alaka demi? Sorsak kendisine sen insan mısın? Vereceği cevabı acayip merak ediyorum ama muhatap aladığım için hiç bilemeyeceğim.

işte burada bu kafada olanlar var
pipisini gösterebilir, gizli fotomu çekebilir ama o da bir insan dimi..
hehe öyle hehe

zaten bu kk da ne zaman suriyeli tacizine uğradım, suriyeli saldırısına uğradım benzeri konu açılsa bir yerden sonra konu sahibi suçlu ilan ediliyor.
onlr ister miymiş memleketini bırakıp gelmeyi, şöyle insanlarmış, böyle iyilermiş,
biri gelip çocuğumu suriyeli öldürdü dese sus ırkçılık yapma çocuğun da o otobüse binmeseydi diyecekler.

Velvette Velvette cansın:KK200:
Ha Suriyeli olduğu kesin değilmiş, benziyormuş.

İnsana, insan olduğu için değer vermediğiniz sürece hayatı eksik yaşamaya mahkumsunuz.

2017 yılında hala ırk, dil, din, ten rengi ile ayrıştırma yapıyorsanız vah vah...

Bu arada çok değil 2 ay önce falan Almanyada, metroda bir kızın bacağına vurup tekme atıp kaçtılar.
Başladılar Türktür bu demeye. Tipi Türke benziyormuş çünkü.
Sonra Bulgar ve Roman oldukları açığa çıktı.
Hmmm.

X