- 8 Kasım 2016
- 963
- 609
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
internete istanbul gazi mahallesi yaz :)Canısı gazi mahallesi nerde nereye yakındı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internete istanbul gazi mahallesi yaz :)Canısı gazi mahallesi nerde nereye yakındı :)
Sultangazide.Canısı gazi mahallesi nerde nereye yakındı :)
metrobüste bile suriyeli çocukların sarılarak mendil aldırmaya veya para vermeye zorlaması.. aslında o küçük çocuklara çok üzülüyorum..Kanayan yaramiz suriyeliler. Carsiya gitmekten nefret ettiriyolar insana. Gercekten virus gibiler. Adim basi dilenci. Minicik bebeklerle dileniyolar sogukta. Adamlar dersen grup halinde volta atiyolar. Hayir sokaklarimiz cok guvenli gibi bir de bunlar cikti basimiza.
Arkan dönükken kalçanı çektiğini nerden anladın? Birşey yapılmaz diye birşey yok kaç defa böyle olaylar oldu ses çıkarırsan kalabalık anında müdahale ediyor, ben metroda denk geldim mini etek giyen kadının Alttan fotoğrafını çekmiş, sapık önde güvenlik görevlileri arkasında koşturuyorlardı. Hemde Şişli gibi bir yerde, sapık sapıktır, dini, ırkı hatta cinsiyeti yoktur.yüzüm çıkmadı arkadan çekti tahminimce kalçalarımı..
Kanayan yaramiz suriyeliler. Carsiya gitmekten nefret ettiriyolar insana. Gercekten virus gibiler. Adim basi dilenci. Minicik bebeklerle dileniyolar sogukta. Adamlar dersen grup halinde volta atiyolar. Hayir sokaklarimiz cok guvenli gibi bir de bunlar cikti basimiza.
Hiç sorma ya işiklarda battaniyeye sarılmış bi bebekle arabamiza yanaşti oyuncak bebek sandim bi baktim ki daha yeni doğmuş belki daha 10 günlük bile değil yüreğim parçalandi bende anneyim yeter artik bebekleri bu işe alet etmesinler..Kanayan yaramiz suriyeliler. Carsiya gitmekten nefret ettiriyolar insana. Gercekten virus gibiler. Adim basi dilenci. Minicik bebeklerle dileniyolar sogukta. Adamlar dersen grup halinde volta atiyolar. Hayir sokaklarimiz cok guvenli gibi bir de bunlar cikti basimiza.
aynı anda ikimizde indik ve kalabalık değildi napıyosun sen ya dedim anında uçtu son duraktı herkes inmişti otobüs kalabalık değildi telefonu tutuşundan anladımArkan dönükken kalçanı çektiğini nerden anladın? Birşey yapılmaz diye birşey yok kaç defa böyle olaylar oldu ses çıkarırsan kalabalık anında müdahale ediyor, ben metroda denk geldim mini etek giyen kadının Alttan fotoğrafını çekmiş, sapık önde güvenlik görevlileri arkasında koşturuyorlardı. Hemde Şişli gibi bir yerde, sapık sapıktır, dini, ırkı hatta cinsiyeti yoktur.
anlayamıyorum neden yapıyorSeneler once bir gun arkadasimla yururken simsek cakmis gibi hissettim. Hava da baya baya gunesliydi yani. Arkadasim demez mi bak su arabadaki bizim fotografimizi cekti. Sonra gittik yanina hesap sorduk ne hakla yaparsin diye. Bin bir ozurler falan. O zamanlar dijital makineler yok filmli makineler var. Arkadasim makineyi kaptigi gibi icinden film kasetini alip icindeki filmi disari cekti yansin diye. Adam da bir sey diyememisti. Bir daha da yapmamistir umarim. Bizim de uzerimizde ahim sahim bisey yoktu yani normal kiyafet iste. Anlamak mumkun degil.
inşalllahEvet rahatsız edici bir durum. İnşallah telefonu bozulur da fotoğrafa bakamaz.
üzülme sorun sende değil bizi bu hale getirenlerdeo an kendimi kötü hissettim, öyle baktılar sanki çırılçıplak gelmişim gibi..
nişanlıyımKonu sahibi ben sana bir yöntem söyleyeyim; bir tane bir milyoncu bulacaksın. Orada alyans benzeri bir şey alacaksın. Sokakta, otobüste onu takacaksın. En azından bir kısmı geri durur. Ben şahsen öyle yapıyorum. Yolda takıyorum. İş yerinde ve evde çıkarıyorum. Ben bir nebze rahatladım. Aslında şeytan diyor; daya tabancayı ağzının içine bak bakalım gıkı çıkıyor mu pisliğin. Tırsım tırsım kaçar vallahi ama işte sen suçlu olursun. Bence yine de şikayet et. Belki insaflı bir memura denk gelirsin de adamın azıcık gözü korkar.
sen böyle devam etya ben de yaşadığı kötü bir olayı dile getirirken o kişinin ırkını da belirtenleri anlamıyorum. kötülüğün ayıbın günahın ırkı mı var? yada şöyle sorayım. Bizim içimizde tacizci tecavüzcü hırsız uğursuz hiç mi yok? insanı insan olarak değerlendirmemiz lazım. Suriyeli bunu yaptı, İngiliz bunu yaptı, Türk bunu yaptı demek bana çok saçma geliyor her zaman.
hiç şüphen olmasınsen böyle devam et