demetanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2011 324 31 68 Diğer 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi demetanne #1 14 aylık oğluma oto koltuğu aldık. Kraft Olympos. Oğlumun boyu biraz kısa kaldı, yani boyunluk kısmının biraz altına denk geliyor kafası. *Koltuğu değiştirmeli miyiz, yoksa bir kaç santim uzayana kadar altına minder mi koymalıyız? Bir sakıncası olur mu?
14 aylık oğluma oto koltuğu aldık. Kraft Olympos. Oğlumun boyu biraz kısa kaldı, yani boyunluk kısmının biraz altına denk geliyor kafası. *Koltuğu değiştirmeli miyiz, yoksa bir kaç santim uzayana kadar altına minder mi koymalıyız? Bir sakıncası olur mu?
mirayhan Kızım,eşim herşeyimsiniz. Kayıtlı Üye 25 Ocak 2012 1.264 3 66 Manisa 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi demetanne #2 demetanne .!.: 14 aylık oğluma oto koltuğu aldık. Kraft Olympos. Oğlumun boyu biraz kısa kaldı, yani boyunluk kısmının biraz altına denk geliyor kafası. *Koltuğu değiştirmeli miyiz, yoksa bir kaç santim uzayana kadar altına minder mi koymalıyız? Bir sakıncası olur mu? Genişletmek için tıkla... ben bu durumlar için yükselticiler olduğunu biliyorum, netten bir araştır canım istersen
demetanne .!.: 14 aylık oğluma oto koltuğu aldık. Kraft Olympos. Oğlumun boyu biraz kısa kaldı, yani boyunluk kısmının biraz altına denk geliyor kafası. *Koltuğu değiştirmeli miyiz, yoksa bir kaç santim uzayana kadar altına minder mi koymalıyız? Bir sakıncası olur mu? Genişletmek için tıkla... ben bu durumlar için yükselticiler olduğunu biliyorum, netten bir araştır canım istersen