Davranış Bozuklukları otizm suphesi olanlar

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Göz teması nasıl mesela sadece iki kelimeli bı tane cümle mi var

Yabancılardan çok çekiniyor ama bizimle normal bakıyor bişey söyleyince normal yani ama uzun süreli dikkat vermiyor
Eski yazdıklarını okudum da algıları kapalı olduğundan bahsetmissiniz mesela bı oyuncağı bana getir dediğiniz de getiriyor mu şu an

Ikili komutlariniz nasil mesela nu tabagi mutfaktaki masaya birak bana cekmeceden kasik ver gibi karisik komutlar cok onemli.bizde konusma cok guzel ama cok cekingem bende korkuyorum ama onun disinda bi sorun yok insana bu suphe bir girdimi cikmiyor

Eski yazdıklarını okudum da algıları kapalı olduğundan bahsetmissiniz mesela bı oyuncağı bana getir dediğiniz de getiriyor mu şu an
Yok onlar geçti şuan götür getir al ver onları yapiyor. Özellikle canı isterse güzel yapıyor.benide bu şüphe mahvetti benimde psikolojim bozuldu

Oturup beni yada oyun gruba gidiyor öğretmenini dinlemiyor sıkılıyor. Dikkat eksikliği de varmış gibi geliyor bana hareketlidir. Burda bi damladan bahsetmişken ne düşünüyorsunuz

Oturup beni yada oyun gruba gidiyor öğretmenini dinlemiyor sıkılıyor. Dikkat eksikliği de varmış gibi geliyor bana hareketlidir. Burda bi damladan bahsetmişken ne düşünüyorsunuz
İşaretle soru sorma var mı arkadaşımın oğlu 3 yadmsinda hiç kelimesi yok ama işaretle bu ne diye soruyor. Yani genel olarak arada ki bağ çok sık kopuyosa bı Dr a daha gidin derim ben

Benim oğlum 3.5 yasına kadar konuşmadı ve bende çok yere götürdüm hiç bisey bulamadılar. Şimdi susturamıyoruz. Korkmayın göz teması varsa otizminden sozedilmez.

Keşke faydası olsa da herkes faydalansa ama bazen biseyler çıkıyor çok iyi diye sonra fayda etmediği belli oluyor.. sizin oglunuzda sorun neydi ne için kullandiniz
Işte bende herkes faydalansın diye öneri yapıyorum çünkü türkiye de yaygın bir şey değil çünkü yasal değil. Umutt tacirleri değil bu yağı getirenler. Bu yağı kullandıran proflar var isterseniz önce kendisine gösterin reçete etsin ve yurtdışından hertürlü kendinizde getirebiliyorsunuz ama gümrüğe reçete ibraz etmeniz lazım. Benim çocuk geç konuştu bu yüzden azda olsa gelişimde geri kaldı komutta sıkıntı vardı. 2 aydır kullaniyorum çok memnunum hemde tek damla. Benimle büyük adam gibi sohbet ediyor. Daha fazla komut aliyor ve anaokulda çok uyum sağlamaya başladı. Cbd kullanıcıları diye Face de aratin ordaki kullanan aile yorumlarına bir bakin.

Ben üye oldum zaten ama olumlu yorumlardan ziyade nasıl kullanılacağını konusuyolar hem Türkiye de satışı yasal mı keşke fayda etse hepimiz kullansak faydadann ziyade farklı yanetkileri olur diye korkuyorum ben ileride belli olabilir bunlar

Yorumların hepsini okumanızı tavsiye ederim hatta biraz önce bir anne yine paylaşım yapmış çok güzel göz teması kurmaya başlamış oğlu. Iki gurup var orda ikisine de üye olun ve gerekirse aylarca en başından okumaya başlayın. Ben öyle yaptım tabi siz bilirsiniz. Ben asla çocuklarıma ilaç vermiyorum. Çörek otu yağı balık yağı probiyotik ve bu yağ. Çok şükür hiç hasta olmazlar. Bu yağlar soğuk sıkım hiç bir zararı yok. Turkiyede yasal değil şimdilik satışı çünkü tarla ekimlerine yeni izin verildi kontrollü olarak. Bir kaç seneye kadar burda da satışı başlar. Bu yağ thc içermiyor bu esrarın kafa yapan kısmı. Sadece cbd içeriyor. Dediğim gibi çok kullanan var çocuğuna ve azımsanmayacak kadar güzel dönüşler

Merhabalar benim de oğlumda çok fazla nesne sallama durumu var. Bu konuda başarı sağlayan anneler yardımcı olursa çok sevinirim

2.5 yaşında tek kelimelere geçti. 50 ye yakın anlamlı kelime çıkardı. komut alıyor ama nesne sallaması çok fazla bu yüzden oyun becerisi de çok zayıf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…