- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
-
- Konu Sahibi seymikkkkk
- #1.301
Peki zarari yokmu esrar diye geciyorda hani bizim bir teshisimiz yok oglum zamaninda konustu sadece bu ara tikleri var o da ben cok baski yaptim o yuzden olabilir tiklerin gecmesi icinmi kullansam acabaArkadaşlar otizm i kesinleşmiş veya algıda ve dikkatte sıkıntısı olan çocuklar için cbd yağı var tek damla ile büyük ilerlemeler gösteren aile yorumları var. Face de aratin aylin hanım veya nevin hanım var. Yurtdışından geliyor turkiyede yasal değil. Oradaki aile yorumlarını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Benim oğlum geç konuştu haliyle algıda gecikme yaşadık ve dürtüsellik çok fazlaydı bende 2 aydır kullaniyorum algıda, sohbette müthiş artış oldu. Dürtüsellik çok azaldı komut çok iyi ve balık yağıyla kullanınca hareketliliği bile kontrollü oluyor. Bir bakin derim.
esrarın maddesi thc ama biz cbd kullanıyoruz yasak olan thc. Aldığım yağ cbd ama yasal miktarda thc de içeriyor ve daha etkili hiç bir zararı ve Yan etkisi yok. Face de bununla ilgili yabanci kaynaklarin bilgileri ve kullananların ciddi yorumları var. Aradığınız bütün soruların cevabını bulursunuz.Peki zarari yokmu esrar diye geciyorda hani bizim bir teshisimiz yok oglum zamaninda konustu sadece bu ara tikleri var o da ben cok baski yaptim o yuzden olabilir tiklerin gecmesi icinmi kullansam acaba
Tesekkurler ben kullanmalimiyim acaba cocukda dil gelisimi falan normal sadece cok inat ve bu tikleri beni yoruyoresrarın maddesi thc ama biz cbd kullanıyoruz yasak olan thc. Aldığım yağ cbd ama yasal miktarda thc de içeriyor ve daha etkili hiç bir zararı ve Yan etkisi yok. Face de bununla ilgili yabanci kaynaklarin bilgileri ve kullananların ciddi yorumları var. Aradığınız bütün soruların cevabını bulursunuz.
Bizimde herhangi bir teşhisimiz yoktu ama ben çok faydasını gördüm kendim de kullaniyorum sinir stres için gerçekten mükemmel bir yağ ve hicbir kimyasal içermiyor.Tesekkurler ben kullanmalimiyim acaba cocukda dil gelisimi falan normal sadece cok inat ve bu tikleri beni yoruyor
Fiyati ne kadar acaba.ben kendimede kullanirdim da gebelik istiyorum o yuzden kullanamam belki daha somraBizimde herhangi bir teşhisimiz yoktu ama ben çok faydasını gördüm kendim de kullaniyorum sinir stres için gerçekten mükemmel bir yağ ve hicbir kimyasal içermiyor.
inat bir huy aslında tiklerde o yaşlarda her çocukta zaman zaman oluyor. Algıda ve düzgün cümle de sıkıntı varsa kullanabilirsin.Bizimde herhangi bir teşhisimiz yoktu ama ben çok faydasını gördüm kendim de kullaniyorum sinir stres için gerçekten mükemmel bir yağ ve hicbir kimyasal içermiyor.
Onlarda sorun yok var gibi hissediyordum ama dun uclu komut verdim yapti yatagin ustundeki peceteyi al burnunu sil lavabodaki cop kutusuna at dedim yapabildi suan tam 3 yasindainat bir huy aslında tiklerde o yaşlarda her çocukta zaman zaman oluyor. Algıda ve düzgün cümle de sıkıntı varsa kullanabilirsin.
Fiyatlar 250 den başlıyor 600 e kadar çıkıyor. Damlanın full spectrum olanı pahalı birde bunların yüzdeleri ve mm leri var. Ayrıca bu cbd yağlarını profesörler reçete ediyor.Fiyati ne kadar acaba.ben kendimede kullanirdim da gebelik istiyorum o yuzden kullanamam belki daha somra
Cok pahaliymisFiyatlar 250 den başlıyor 600 e kadar çıkıyor. Damlanın full spectrum olanı pahalı birde bunların yüzdeleri ve mm leri var. Ayrıca bu cbd yağlarını profesörler reçete ediyor.
Aksine faydalı epilepsi nobetlerini komple durduruyor. Avrupa da bunun fuarlari oluyor. Cbd yağı kullanıcıları orda hepsinin yanıtı var. Face de aratin iki gurup var hepsini okuyun faydalanın inşallah.Kenevir yağı mı zararlı degiimi bı de face'de adı ne sayfanın
Ama damla olarak veriliyor uzun zaman kullanılıyor.Cok pahaliymis
Surekli almak mi gerek suresi varmiAma damla olarak veriliyor uzun zaman kullanılıyor.
1 yıl kullanım süresi var. Vereceğiniz damla sayısına göre kaç ay kullanım yaparsanız bittikten sonra tekrar alırsınız. Epilepsi ilaçlarını dehp ilaçlarını bırakanlar var. Ciddi bir iyileşme söz konusu. Ben bu guruba 7 ay önce katıldım yağı 2 ay önce aldım. Bütün makaleleri okuyup tüm yorumları inceledim. Bu yağı reçete eden doktor isimlerine de ulaşabilirsiniz. Kendiniz araştırın ona göre karar verin.Surekli almak mi gerek suresi varmi
Baktim ama pek bise bulamadim ben1 yıl kullanım süresi var. Vereceğiniz damla sayısına göre kaç ay kullanım yaparsanız bittikten sonra tekrar alırsınız. Epilepsi ilaçlarını dehp ilaçlarını bırakanlar var. Ciddi bir iyileşme söz konusu. Ben bu guruba 7 ay önce katıldım yağı 2 ay önce aldım. Bütün makaleleri okuyup tüm yorumları inceledim. Bu yağı reçete eden doktor isimlerine de ulaşabilirsiniz. Kendiniz araştırın ona göre karar verin.
Guruba katılım yaptınız mı onaylandimiBaktim ama pek bise bulamadim ben
Uok katilmadim senin kullandiginin fiyati ne kadarGuruba katılım yaptınız mı onaylandimi