Davranış Bozuklukları otizm suphesi olanlar

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Test dediğim zaten yaşına göre neler yaptığına falan bakıyorlar oyuncaklarin falan olduğu bir odada benimki 14 aylık mesela test sonucunda A çıktı nedemek bilmiyorum
Sonuçları
Kaba motor ayına uygun
Ince motor 9 ay
Dil gelişimi Anne baba demedigi için 7 ay
Sosyal gelişim 12.5 ay cikti

Anladi Anladım canm. Hayırlısı canm Inş düzelir evlatlarimiz

Tamam canm çok teşekkür ederim. Senin oğlun küçük demi.
Istersen özelden atayım sana test sonuç kağıdını ama seninki bize göre büyük karşılaştırmak doğru olurmu bilmiyorum

Akici konusuyormu

Bizimki 16 ay belirtiler yakın bizde aynı çok kötü durumdayız. Ince motor çok geri dildede anne baba yok ve diğer bebeklerle çok oynamıyor
Benim oglumda bebeklerle yasitlariyla oynamaz ama 5 6 yaşındaki çocuklarla oynamaya başladı şimdi bugün kuz3nleri gelmişti (biri 4 biri 9 yasinda)odasından top havuzunu çeke çeke salona getirip onların ortasına koydu kahkaha ata ata oynadı çok şaşırdık bide üst komsumuzun oğlu var 12 yaşında ona da hep oyun yapmaya çalışıyor çak yapmayı ondan öğrendi biz yapınca çok yapmıyor ona koşarak gidiyor

Çok da akıcı konuşmuyor canm
Yani soru cevap yokmu sen ben karistiriyormu evet hayir kullanmiyormu hani bu zamana kadar mutlaka ilginizi cekerdi sizin cekmese etrafin ben okbyim otizme taktim oglum otizmmi diye diye cildirdim simdi psikoterapi ve ilac kullaniyorum doktorum eger oglun otizmse cevre tarafindan farkedilirdi demisti yani 5 yasina kadar nasil anlasilmaz bi anormallik var doktora gotur diyen olmadimi oglum 22 aylikken babanne diyemiyor diye bana imalarda bulunuldu siz dusunun artik aglaya aglaya psikiyatrist kapisindaydim.onlarada bi sorun goruyorsaniz soyleyin doktora gotureyim yoksada susun dedim ki goturdum de doktor bana guldu 22 aylik bebek babanne diyemeyebilir oglunuzun dil gelisimi ileride bile demisti.suan konismamiz iyi ama yabancilara cevap vermiyor buna uzuluyorum sadece.yani otizm degildir insallah kiziniz size cok dua edecem.

Bizdekide bazen cak yapıyor aslında çocuklarla oynuyor ama anca kovalicaklar onu kahkahalarla gülüyor parkı çok seviyor salıncaktan inmek istemez benim merak ettiğim bu aylarda atipik olmayan böyle belirtileri olan bebekler varmı bir umuda ihtiyacım var 16 ay oldu artık

Bizimkide aynı canım hep kovalanmak istiyor bi teshisimiz yok şuan 2 ay sonra tekrar gidicez bakalım

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Tabiki evet hayır diyor. İsteklerini söylüyor duygusunu belli ediyor. İlk Seslenildiginde ismini söylediğinde bakmıyor 3 . defa bakıyor genel olarak. Bende oyuna felan yoğunlaştığı içindir diyordum. Yada bilmiyorum. Öğretmenin tespiti de ilginç ikinci dönem bitmiss bitmek üzere bana kızın otizm olabilir diyor. Bununda dereceleri var dedi . bilemiyorum kafam çok karışık . şüphe içindeyim surekli günlerdir ağlıyorum.

Benim kizim tv duskunuydu. Aşırı izliyordu önünü alamiyordum. Benim hamileliğin ve sonrasında daha çok izledi. Bilemiyorum tv olabilir mi acaba. Göz teması var ama çok değil. Bir haftadır çizgi film izletmiyorum. Sanki daha iyi gibi. Kendimi mi avutmays çalışıyorum bilemiyorum.

Canim bende ilk kafama taktigim zaman her gece buraları okuyup agliyodum kendine gel daha ortada bişey yok olsa bile eğitimle hayata karışan birsürü çocuk var hastaysa çocuklarımız daha fazla ilgi gostericez bir an önce Dr a gidin yoksa kendini yer bitirirsin
Evcilik falan oynuyormu kızın otizm li çocuklar oyun kuramazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…