Davranış Bozuklukları otizm suphesi olanlar

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Haklısın canimda insanın aklına geliyo işte eğer varsa ikinci çocuk olsun istemem daha çok ilgilenebilmek için

Haklısın canimda insanın aklına geliyo işte eğer varsa ikinci çocuk olsun istemem daha çok ilgilenebilmek için
Arkadaşlar otizmin tamamen anlaşılma yaşı 3 yaş mış. Bu belirtilerin hepsi televizyon izleyen çocuklarda da gözleniyormuş.Doktorlar 3 yaşına kadar çocuklara televizyon izlettirmeyin diyorlar. Çocuklar televizyon izlemeyince bu belirtiler yavaş yavaş azalıyor çünkü aynı şeyi bende yaşıyorum

Sağlık ocagimizdaki ebemizle görüştüm bugün baktı oğluma gene götür istersen dr a dedi ama çok tv izlemiş sanal dunyada gibi daha küçük toparlar dedi

Otizmin belirtisini gostermeyen cocuk yok zaten ama belli seyleri yapabiliyormu buna bakilmali yapamiyorsa tvdende olabilir ama otizm degilse tv kapaninca o belirtiler gececektir insallah otizm degillerdir

Otizmin belirtisini gostermeyen cocuk yok zaten ama belli seyleri yapabiliyormu buna bakilmali yapamiyorsa tvdende olabilir ama otizm degilse tv kapaninca o belirtiler gececektir insallah otizm degillerdir
Inşallah canim

Izletmiyorum artık canım haklısın ona hiç bakmadım parmak oyunları tavsiye ediyorlar şimdilik ilgisini çekmiyor ama yapıyorum genede bugün dışarda oynayan çocukları ilgiyle izledi sağlık ocağında 12 aylık bi kız bebek sarılmak isteyince ondan kaçtı

Canim senin cocugun kac aylik

@Kestanesekeriiim benim kiz az once seyma eli mavi oduu dedi 4 e cikti :) kendine seyma diye bahsediyo ama bazen ben de diyor dr bu yaslarda onlar normal demisti neyse 4 e cikti bu gusel.. Bu arada memlekettrn iki yasli teyxe misafir var biri 10 gun biride 3 gun oldu. 10 gun once geline baya alisti digerinede biraz.. Laf atiyolar hic ilgilenmiyo ama bazende gidip bakmaya gidiyo goz temasi cani isteyince kuruyo misafirlerle.. Ben kizinca gidip teyze diye onlaraa sariliyo kopegini veriyo bana oyun yapiver gibisinden teyzeye veriyo cani oyun isteyincr sallayinca pelus kopegini cok guluyo onu yaptiriyo.. Ama her daim iletisimde degil gervi 75 yasindalar pekte cocuk ilgisi cekecek yasta degiller :))

Bu ara cumlelerine anne katiyo bu ara baya su icelimmi anne gibi arada bole diyo

Cok guzel gelismeler tedirginligin gectimi gecsin artik masallahi var

Bu supheye dusen kim kurtulmus ki ben kurtulim rahatlim.. Niye cok iletisime gecmiyo o teyzelerle diye takiyorum.. Onlar laf atiyo ilgilenmiyo benle ugrasiyo devamli
Hayali oyunlari artti ona seviniyom az once merdane almis bak nine diyo baston yapmis az once bardaga legolari koymus mama yapiyom corba yapiyom diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…