- Konu Sahibi seymikkkkk
Iste bu cok onemli bir aytinti otizm degil gibi.taklit varmi bide ilgisini ceken nesneyi sana getiriyormuEvet canım bana çoook düşkün wc ye bile onsuz gidemiyorum evde kimse yoksa özellikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste bu cok onemli bir aytinti otizm degil gibi.taklit varmi bide ilgisini ceken nesneyi sana getiriyormuEvet canım bana çoook düşkün wc ye bile onsuz gidemiyorum evde kimse yoksa özellikle
Oraya da bakiyim yarın bi bende şu an çok üstüne düşüyorum güneşi gördüğüm gibi parka gidiyoruz kalabalığa sokmaya çalışıyorum eve gelince yaptiklarimiz anlatıyorum ama dinlemiyor tabikiCanim nurturiada rumuzu endiselianne olan bir kadinla tanistim cocugunda gelisim geriligi vardi o da 13 14 aylikken falan psikiyatriste goturmustu cok ilgilendi biraz buyuyunce de krese vermisti cocugu suan iyi durumda
kalabaliga cikarmak her cocuga iyi gelmeyebiliyor oncelikle seninle iletisimini guclendirmeye calis oyunlar oyna sarkilar soyle parmak oyunlari falan oyna nurturiada endiselianne ona mesaj at sana yardimci olacaktir istersen benim hesabimi bile verebilirimOraya da bakiyim yarın bi bende şu an çok üstüne düşüyorum güneşi gördüğüm gibi parka gidiyoruz kalabalığa sokmaya çalışıyorum eve gelince yaptiklarimiz anlatıyorum ama dinlemiyor tabiki
Nesne oyuncak vb getirmez bana elinden istediği bişeyi alirsamda kızar taklit bazen yapmaya çalışıyo da yapamıyor gibi oluyo ama 8 aylıkken falan babası kafasını sallayıp aaa derdi o da sallardi sağa sola alkış ve bu by yapıyo bu arada istediği zamanIste bu cok onemli bir aytinti otizm degil gibi.taklit varmi bide ilgisini ceken nesneyi sana getiriyormu
Saol canım aciyim bende hesap bakarım oraya da arasıra gormedigim site kalmadıkalabaliga cikarmak her cocuga iyi gelmeyebiliyor oncelikle seninle iletisimini guclendirmeye calis oyunlar oyna sarkilar soyle parmak oyunlari falan oyna nurturiada endiselianne ona mesaj at sana yardimci olacaktir istersen benim hesabimi bile verebilirim
Cok guzel insallah otizm degildir .otizme benzemiyor o annenin rumuzu tam olarak endiselianne06 eminim donecektir sanaNesne oyuncak vb getirmez bana elinden istediği bişeyi alirsamda kızar taklit bazen yapmaya çalışıyo da yapamıyor gibi oluyo ama 8 aylıkken falan babası kafasını sallayıp aaa derdi o da sallardi sağa sola alkış ve bu by yapıyo bu arada istediği zaman
Seni o kadar iyi anliyorumki az aglama krizleri gecirmedim.mahvettim kendimi oglumuda insallah benim gibi suphelerin yersizdir.Saol canım aciyim bende hesap bakarım oraya da arasıra gormedigim site kalmadı
Inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarimiza sağlık annelere sabir guc versin öyleysede çok özel bi cocuk yetiştirmek için elimden geleni yapıcamCok guzel insallah otizm degildir .otizme benzemiyor o annenin rumuzu tam olarak endiselianne06 eminim donecektir sana
Seninki kaç yaşında nasıl curuttun supheleriniSeni o kadar iyi anliyorumki az aglama krizleri gecirmedim.mahvettim kendimi oglumuda insallah benim gibi suphelerin yersizdir.
Suan 27 aylik 3 lu kelimeler bazen 4 lu kelimeler kullaniyor sadece soru yok onu da takmiyorum bide benim oglum gelisim asamalari hep normaldi isaret parmagini kullanma falan erken bile basladi ben salak oldugum icin netten baka baka kafamda kurdum donen nesnelere ilgiliydi ilgili olmayan cocuk yok kendi etrafinda donuyordu donmeyen cocuk yok sevinince kanat cirpiyordu cirpmayan cocuk yok simdi sevinince yasasin diye zipliyor :)Seninki kaç yaşında nasıl curuttun suphelerini
Haklısın canım inşallah bende kuruyorumdur kendim net gerçekten çok kötü her çocuk birmis gibi yazılar falan otizm belirtileri diye yazdıkları çoğu şey her sağlıklı çocuğun yaptığı şeyler bu arada benimki de işaret parmağını kullaniyo ama sadece burnuna sokmak icin:)bide kucak isterse bacaklarima yapısip kollarinaldirirSuan 27 aylik 3 lu kelimeler bazen 4 lu kelimeler kullaniyor sadece soru yok onu da takmiyorum bide benim oglum gelisim asamalari hep normaldi isaret parmagini kullanma falan erken bile basladi ben salak oldugum icin netten baka baka kafamda kurdum donen nesnelere ilgiliydi ilgili olmayan cocuk yok kendi etrafinda donuyordu donmeyen cocuk yok sevinince kanat cirpiyordu cirpmayan cocuk yok simdi sevinince yasasin diye zipliyor :)
Benim kizim 17 aylik isaret etti nesne gosterme o yaslarda basladi sayilir al veri 14 aylikti ilgisi disindaki seyleri hala dinlemez erken daha cok kucuk yeni yuruyen cocuk merakli olUr evet her cocuk oturupta annesini dinlim derdi olmuyo ama kucuk oyunlar oynamaniz bu yasta cok iyi ceee kovalamac gibi bu tur oyunlara tepki vermesi onemli olan bu aylarda.. Ama kesinliklr bi kac dr sor.. @Kestanesekeriiim canim benim hic bilgim yok lutfen artik rahatla hangi birinin onlemini alican :)Inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarimiza sağlık annelere sabir guc versin öyleysede çok özel bi cocuk yetiştirmek için elimden geleni yapıcam
Bu da cok guzel birsey :)Haklısın canım inşallah bende kuruyorumdur kendim net gerçekten çok kötü her çocuk birmis gibi yazılar falan otizm belirtileri diye yazdıkları çoğu şey her sağlıklı çocuğun yaptığı şeyler bu arada benimki de işaret parmağını kullaniyo ama sadece burnuna sokmak icin:)bide kucak isterse bacaklarima yapısip kollarinaldirir
Seymik valla bu dolgu isi en beteri :)) ilac ve psikoterapi ise yarar insallah belki bu arada o dolgularida soktururm ayyy cok kotu soylemesi bile igrenc ama yapacak baska bise yok bende boyle bir manyagim :))Benim kizim 17 aylik isaret etti nesne gosterme o yaslarda basladi sayilir al veri 14 aylikti ilgisi disindaki seyleri hala dinlemez erken daha cok kucuk yeni yuruyen cocuk merakli olUr evet her cocuk oturupta annesini dinlim derdi olmuyo ama kucuk oyunlar oynamaniz bu yasta cok iyi ceee kovalamac gibi bu tur oyunlara tepki vermesi onemli olan bu aylarda.. Ama kesinliklr bi kac dr sor.. @Kestanesekeriiim canim benim hic bilgim yok lutfen artik rahatla hangi birinin onlemini alican :)
Saol canım evet ce e ve kovalamaca oynuyoruz kendi başlatıyor hatta bugün parkta yaşlı bi adam vardı dedesi sandı galiba adama bakıp gülüyor dedesi gibi onu kovaliycak saniyo kaçıyor tabi adam onu görmedi bile :)Benim kizim 17 aylik isaret etti nesne gosterme o yaslarda basladi sayilir al veri 14 aylikti ilgisi disindaki seyleri hala dinlemez erken daha cok kucuk yeni yuruyen cocuk merakli olUr evet her cocuk oturupta annesini dinlim derdi olmuyo ama kucuk oyunlar oynamaniz bu yasta cok iyi ceee kovalamac gibi bu tur oyunlara tepki vermesi onemli olan bu aylarda.. Ama kesinliklr bi kac dr sor.. @Kestanesekeriiim canim benim hic bilgim yok lutfen artik rahatla hangi birinin onlemini alican :)
Ay alemsin canim ya :)) su mujdeli haberi ver artik bize :)) bu ara bende supheliyim ins degilimdr diye dua ediyorum bende :)Seymik valla bu dolgu isi en beteri :)) ilac ve psikoterapi ise yarar insallah belki bu arada o dolgularida soktururm ayyy cok kotu soylemesi bile igrenc ama yapacak baska bise yok bende boyle bir manyagim :))
Sen cok korkma canim ama tv yi azalt o adina bakmayi cok azaltiyo bak kapat iyice gorcen farkiSaol canım evet ce e ve kovalamaca oynuyoruz kendi başlatıyor hatta bugün parkta yaşlı bi adam vardı dedesi sandı galiba adama bakıp gülüyor dedesi gibi onu kovaliycak saniyo kaçıyor tabi adam onu görmedi bile :)
Bu dolgulari sokturucem kararliyim 6 ay sonra dusunuyorum Allah nasip ederse.Rabbim hayirlisini versin insallah hamilesindir kizini kardessiz mi birakacaksinAy alemsin canim ya :)) su mujdeli haberi ver artik bize :)) bu ara bende supheliyim ins degilimdr diye dua ediyorum bende :)
Inşallah canımSen cok korkma canim ama tv yi azalt o adina bakmayi cok azaltiyo bak kapat iyice gorcen farki
Valla bu otizm suphesini yüzünden bende kardeş yapmayı düşünmüyorum :)Bu dolgulari sokturucem kararliyim 6 ay sonra dusunuyorum Allah nasip ederse.Rabbim hayirlisini versin insallah hamilesindir kizini kardessiz mi birakacaksin