- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
meraba bayanlarben eşimle görücü usülü evlendim.ilk tanışmamızda eltim ve oğluda odaya bizimle girdi tabi ilk önceleri anlayamadığım şekilde çocuk devamlı bağırıyo konuşmuyo hep bi kelimeyi söyleyip duruyordu takılmıştı eşimin sırtına falan çıkyordu o kadar ağlıyordu ki ben nefret etmiştim...çocuk tabi eşim beni her eve gelip görse oda yanında mutlaka oluyordu tabi ben hiç istemiyordum artık nefret derecesine gelmiştim..eşim bana onun otistik çocuk olduğunu söylediği ilk gün afalladım eltim neden söylemedi dedim içimden ne var ki bunda ALLAH yaratmış ayıp bişey mi hayır asla kendimi salak gibi hissettim sonralardan eltim düğünümüze yakın bi hastane bulmuş oraya götürecekti bende nesi var dediğimde inatla söylemedi.eşimde yüzde 20 otizmli dedi bana ama çocuk nasıl zeki bi görseniz çok tatlı 8 yaşında ..takıntıları çok fazla var ama çok tatlı şimdi 7 aylık evliyim ve altlı üstlü oturuyoruz eltimle beraber o üstümde oturuyor zaman zaman çığlıklarını duyuyorum çocuğun ..huyunu herşeyini çözdüm zilime basar açana kadarda gitmez asla ve ışık hızıyla odaya yada mutfağa girceğini bildiğim için kapıyı çaldığı an heryeri kilitliyorum ilk zamanlar cicim aylarında o kapıyı çalacakda zırt diye girecek diye ödüm kopardı ama artık büyüdü ve çok tatlı bi delikanlı olacak ..inşallah bir gün herkez anlar bu masum çocuklarıı..
canım ben eltinin söylememesini gayet anlayış ve saygıyla karşılıyorum,çünkü bizde sadece ailemize söyledik tanıyı,bu bizim düşüncemiz.İnşallah en iyi düzeye gelir eltinizin oğlu.Otim geniş bir yelpazedir çok çok farklı türleri vardır beş parmağın beşinin bir olmadığı gibi