OTEL SAHİBİYLE EVLENİYORUM DİYE BANA DÜŞMAN OLANLAR!!

hııı anladım sezon finali yaptınız.. ama jipin yerine limuzin olaydı daha da tutardı bu dizi. :) vayyy be Allahııımmm bi bize yaşatmıyorsun böyle kafaları
O da senin şanssızlığın.
İlk genç kızlık döneminde olur böyle ufak tefek şeyler. Ki bunun üzerinden 2-3 yıl rahat geçti yani. Çok hareketli bir iş yerim vardı o zaman bir de. Bin türlü insanla karşılaşıyordum. Biraz sosyal olup, azıcık da elin ayağın düzgünse zaten kancayı takan elbet olurdu yani. Ondan ironi yaptım biraz da, erkekler pek güvenilir yaratıklar değiller. Senin gördüğünle onların kafasındaki hiçbir zaman tutmuyor. Sen dizi falan diyorsun ama korku filmine çevirmesi muhtemel durumlar bunlar.

cnm ben senin konuna değil konu sahibine istinadne söyledim bu kafaları nedne yşamayamıyoruz diye :)

Yorumlara bakarsak burada bile kıskanmışlar
Hemen dalga geçmeler... Komik olucam popi olucam herkes beni beğensin diye kasıp garip yorumlar yapmalar

Sen bu yaz dizisi senaryosuna,konu sahibinin de tek mesaj atıp kaybolmasını hiç cevap vermemesini de dikkate almadan,bir sürü boşluğa rağmen ciddi ciddi inandın mı yani??

Yani 1 haftaligina arkadaslarinizla tatile gittiniz, orda otel sahibiyle karsilastiniz konustunuz, arkadaslariniz size tavir yapmislar, yemege cagirmamislar, 1 haftada neler olmus oyle ?

Konu sahibi neredesiniz? Neden konu açıp kayıplara karıstınız? Sorular sorulmuş size vede konuya inanmadığını beyan edenler olmuş ki gayette haklılar,tek bir mesajınız bile yok.
Konu gerçekse şayet,
Size saman altından su yürüten biri gözüyle bakıyor arkadaslarınız,zira orada onlar adama ölüp biterken sizin sesiniz çıkmamış,sonra utangacım derken adamı bulup sosyla medya hesabını eklemektede sakınca görmemişsiniz gizliden gizliye.
Haliyle zengin koca avcısı olarak görmüşlerdir,gizliden gizliye yaptığınız ićin. Zaten sizin ićin değerli olsalardı bu olaylar olurken ucundan kösesindende olsa bilirlerdi olayları.

Eğri oturup doğru konuşalım. Tanımıoz seni die kekleme bizi. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Arkadaş durduk yere mesafe koymaz. Bnce ewli adamı ayarttın. Başka sebep olamaz

Yani hayatinizi da yazdiginiz uslupla yasiyorsaniz arkafaslarinizin tutumu normal gibi geldi..yani kusuruma bakmayin, ne otel sahibinde gozum var ne parada zaten evliyim falan guzel hayatim var yaani sizi kiskanacak bir durumum yokama size fena halde antipati duydum saygilararkadaslariniza selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…