- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
-
- Konu Sahibi insafiyetsizgaci
O da senin şanssızlığın.hııı anladım sezon finali yaptınız.. ama jipin yerine limuzin olaydı daha da tutardı bu dizi. :) vayyy be Allahııımmm bi bize yaşatmıyorsun böyle kafaları
O da senin şanssızlığın.
İlk genç kızlık döneminde olur böyle ufak tefek şeyler. Ki bunun üzerinden 2-3 yıl rahat geçti yani. Çok hareketli bir iş yerim vardı o zaman bir de. Bin türlü insanla karşılaşıyordum. Biraz sosyal olup, azıcık da elin ayağın düzgünse zaten kancayı takan elbet olurdu yani. Ondan ironi yaptım biraz da, erkekler pek güvenilir yaratıklar değiller. Senin gördüğünle onların kafasındaki hiçbir zaman tutmuyor. Sen dizi falan diyorsun ama korku filmine çevirmesi muhtemel durumlar bunlar.
Yorumlara bakarsak burada bile kıskanmışlar
Hemen dalga geçmeler... Komik olucam popi olucam herkes beni beğensin diye kasıp garip yorumlar yapmalar
Sizin paraniz sanmiyorum onlarin otelinde kalmaya yetecegineÜffff ne kaaa çekemiyonuz kızı otel sahibiyle evleniyo diye burdakiler bile çekememiş.
Konu sahibi bağğğyannn abla otel nerde aceba eylülde tatile çıkıcezde sizede uğrarız geçerken
Kk kardeşliği ne günler için var ama nolurki ücret almayıversinler bizdendeSizin paraniz sanmiyorum onlarin otelinde kalmaya yetecegineoyle boyle degil cok zenginler ve otelleride lukstur
Ama simdi bizden almazlar sizden almazlar nasil daha zengin olacaklarKk kardeşliği ne günler için var ama nolurki ücret almayıversinler bizdende
Buradan iki saatlik yolBoşuna heveslenmeyin, otel Tekirdağ'da.
Ya da Hatay'da.Buradan iki saatlik yol