OTEL SAHİBİYLE EVLENİYORUM DİYE BANA DÜŞMAN OLANLAR!!

14 sayfayı okuyamadım, evlilik aşamasına gelene kadar ilişkiniz nasıldı? pat diye mi evlilik teklif etti? arkadaşların bu ilişkinin yanlış olduğunu mu düşünüyorlar neden tavır aldılar? bir kişi iki kiş olsa hadi kıskandılar, adamda gözleri vardı denir ama herkesin sırtını dönmesi de biraz düşündürücü.

Catlasinlllaarr canım sen de sosyal medyaya güzel fotoları koy boy boy baktıkça içleri gitsin cadalozlarin Hayır yani sizene bi insanin mutluluğundan ☺ sen sen ol öyle insanlardan uzak dur ama havlayan köpek isirmaz

Aslında ilk başta ciddi cevaplar verilse idi konu sahibinden yeni inciler duyabilirdik. Kızı kaçırmışsınız:)) hepimiz otellere az çok gittik hangimiz müdürü gördü arkadaş aquada bile görmüş. Heralde otel sahibi müşteri memnuniyetini müşterilerin arasına katılarak çıplak gözle görmek istiyo

Sanki Erol taş çıkıp kahkahayı basacak gibi bir his var içimde.
'Benim olacaksın benim'dedi mi acaba

Aqua da kendi kendine şarkı söylerken o kadar büyük oteli olan adam güneşte aqua da geziyor ? eşim otelde yöneticilik yaptı , sahiplerini o bile göremiyordu.. hikayenin devamı şöylemi ; ekmek kırıntısı dökerek eve gittin adam seni bulduyok yada ayakkabını aldı tüm seni silen arkadaşlarında denedifake kokusuuu..dağılın

Sen bu yaz dizisi senaryosuna,konu sahibinin de tek mesaj atıp kaybolmasını hiç cevap vermemesini de dikkate almadan,bir sürü boşluğa rağmen ciddi ciddi inandın mı yani??

İnanıp inanmamak değil mesele
Herkes kaynanasıyla sorun yaşamıyor
O yaz dizilerinin kaynağı ne sanıyorsunuz ?
Sadece bu aşırı komikli yorum yapayım da onlarca beğeni alayım düşüncesi çığırından çıktı sitede

Ben kkda takılmaya takılmaya baya zayıflamış pro gücüm
Şimdi bu konu inanılır mı inanılmaz mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…