- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
- Konu Sahibi insafiyetsizgaci
Delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış misali olmuş buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa munecimmisin yoksa sen :) tahminlerimi neye dayanarak yapiyorsunYa da Hatay'da.
İkisinden biri benim tahminim.
Ozaman ben şimdiden para biriktirmeye başlıyım artık 2026 da gideriz napalım kısmetAma simdi bizden almazlar sizden almazlar nasil daha zengin olacaklar malum bunlar zengin belli kimseler :)
Delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış misali olmuş buralar[/QUOTEde
Deli deme.. zengin otel sahibi ile evlenecek olan cok guzel bağyan de
Aaaa olsun Tekirdağada gideriz nolcek yeterki beleş olsunBoşuna heveslenmeyin, otel Tekirdağ'da.
Hah bak o olabilir biz fakirlerin parasi anca birikirOzaman ben şimdiden para biriktirmeye başlıyım artık 2026 da gideriz napalım kısmet
Ahahaha ilahi guldum bakOtel degildir pansiyondur o
Otel olsa duramazdin
Geyikten mapıslara düşmeden kaçalım buralardan, güneş kremimide aldım gidiyom benHah bak o olabilir biz fakirlerin parasi anca birikir
Harikasiniz demeyeceksin... zengin otel sahibiyle evlenen bulbul sesli ve asiri guzel hatunun mesajina yorum yapan siradan kiskanc ezikler diyeceksinBende bütün yazdıklarınıza güldüm harikasınız kızlar
Ahahaha bende gideyim o zaman ay iyi guldum vallahi :)Geyikten mapıslara düşmeden kaçalım buralardan, güneş kremimide aldım gidiyom ben
Zengin otel sahibi kokusu izliyor olabilir :)çilek kokusunu mu izledin sen değişik ben de severek izliyorum diziyi
kokusunu 1 km öteden alıyomus biliyon mu senZengin otel sahibi kokusu izliyor olabilir :)
Bence indirim degil de bedava gitmemiz lazi..ba arkadassiz kalmis.. elit ve belli kimseler arasinda yalniz kalmak kotu olur :) bizi cagirsin belese gidelimNerde bu otel gelsek indirim olur mu bak o arkadaşların yerine düğününe gelir göbek bile atarız pankart acariz KK adına olmaz mi
hAhahahahaa 1 km vaaay ne burun varmis arkadastakokusunu 1 km öteden alıyomus biliyon mu sen