OTEL SAHİBİYLE EVLENİYORUM DİYE BANA DÜŞMAN OLANLAR!!

bence bu arkadaş hayalindeki tanışma hikayesini yazmışşşş..çokta yaz dizisi de izlemiş... psikolojik olarak etkilenmiştirrrr :KK67::KK67: böyle şeyler yalnızca filmlerde olur cnm.. gerçek hayata dönnnnn:cool:

Peri masalı hikayelerini pek sevdiniz madem bir tane de ben anlatayım madem.
2 sene evvel çalışıyorum bir yerde, müşterinin biriyle sürekli iş için telefonla görüşüyoruz. Ama adam ağır hovarda belli, sürekli ne yapıp edip sohbete çeviriyor konuşmayı.
Neysem işte bir süre sonra ben de gevşedim, ergenim işte ne beklersin iki ilgi hemen tav.
Ama adam görmeden etmeden bir laflar ediyor bana, yok içkiyi senin için bırakacağım, gece dışarı da çıkmak yok falan. Sanarsın karısıyım, o derece büyük laflar. Ama adam harbiden zengin, müşterimiz malum oradan biliyorum, içimdeki Hürrem kabardı tabi, elinden kaçırma diyor.
Her şey iyi hoş, derken adam bombayı patlattı. Kaldığı otele çay içmeye davet etti beni, kapıdaki beyaz jip benim seni bekliyorum diye de mesaj atmış.
Sonra tabi düşüşüm sert oldu. :KK53:
Hiçbir masal hiç kimseyi durduk yere kolay kolay bulmaz kızım. Bir şey fazla iyiyse o işte bir bokluk vardır net:KK14: Ben bu sonuca vardım:KK52:

Ogrencilerimin elinde goruyodum okulda kotu cocuk,edizzzz,dogaaa diye aglasiyorlardi bi bakayim dedim.Aldim ellerinden kitabi koca gun okudum:KK45:Bu konu gibi tam genc kiz edebiyati :KK53:
Yabancıyı diyorsun sen, ama o efsane:KK68:
Ergen falan da değilim ama basılmış bazı kitaplardan daha üstün bence. 500 sayfa hem de az da değil, hikayelikten çoktan çıkmış o:KK52:

Peri masalı hikayelerini pek sevdiniz madem bir tane de ben anlatayım madem.
2 sene evvel çalışıyorum bir yerde, müşterinin biriyle sürekli iş için telefonla görüşüyoruz. Ama adam ağır hovarda belli, sürekli ne yapıp edip sohbete çeviriyor konuşmayı.
Neysem işte bir süre sonra ben de gevşedim, ergenim işte ne beklersin iki ilgi hemen tav.
Ama adam görmeden etmeden bir laflar ediyor bana, yok içkiyi senin için bırakacağım, gece dışarı da çıkmak yok falan. Sanarsın karısıyım, o derece büyük laflar. Ama adam harbiden zengin, müşterimiz malum oradan biliyorum, içimdeki Hürrem kabardı tabi, elinden kaçırma diyor.
Her şey iyi hoş, derken adam bombayı patlattı. Kaldığı otele çay içmeye davet etti beni, kapıdaki beyaz jip benim seni bekliyorum diye de mesaj atmış.
Sonra tabi düşüşüm sert oldu. :KK53:
Hiçbir masal hiç kimseyi durduk yere kolay kolay bulmaz kızım. Bir şey fazla iyiyse o işte bir bokluk vardır net:KK14: Ben bu sonuca vardım:KK52:

konu güme gitmiş..bu konu güzel bir başlıkla topic olmayı hakediyordu bence :KK68::KK68:

Ne guzeller gordum senn gbi farklisini ilk kez goruyorum ..iyyy bu ne ya kiro edebiyatindan secmeler...senn hayal gucun baya genis yada izledgn dizilerden cok etkileniyosun...smdi siz evleniceksniz ya o haset arkadaslarina dikkat et sizi ayirmak icin herseyi yaparlar:KK48:bi turk filminde vardi kocasi hasta diye kadini cagriyolar ickisine ilac atiyo kotu adam kadin baygin yatakta debelenirken kocasi geliyo ..o kadininda sesine vurulmustu adam:KK48: isiniz gucunuz yokmu sizin ya ..su okullar bi acilsaydi hayirlisiylaaa....

X