- Konu Sahibi insafiyetsizgaci
oo kumrallarıda var. sarışını kızılı.. barbie gibiler. neyse kıou dışı çıkmayım şimdi. :)Adam sarisin sevmiyo belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo kumrallarıda var. sarışını kızılı.. barbie gibiler. neyse kıou dışı çıkmayım şimdi. :)Adam sarisin sevmiyo belki
oo kumrallarıda var. sarışını kızılı.. barbie gibiler. neyse kıou dışı çıkmayım şimdi. :)
Sen de mi takip ediyorsun orayı? Hepsi kötü çocuk hikayesi değil ya Aralarında cidden iyi olanlar da var ama
Yabancıyı diyorsun sen, ama o efsaneOgrencilerimin elinde goruyodum okulda kotu cocuk,edizzzz,dogaaa diye aglasiyorlardi bi bakayim dedim.Aldim ellerinden kitabi koca gun okudumBu konu gibi tam genc kiz edebiyati
Peri masalı hikayelerini pek sevdiniz madem bir tane de ben anlatayım madem.
2 sene evvel çalışıyorum bir yerde, müşterinin biriyle sürekli iş için telefonla görüşüyoruz. Ama adam ağır hovarda belli, sürekli ne yapıp edip sohbete çeviriyor konuşmayı.
Neysem işte bir süre sonra ben de gevşedim, ergenim işte ne beklersin iki ilgi hemen tav.
Ama adam görmeden etmeden bir laflar ediyor bana, yok içkiyi senin için bırakacağım, gece dışarı da çıkmak yok falan. Sanarsın karısıyım, o derece büyük laflar. Ama adam harbiden zengin, müşterimiz malum oradan biliyorum, içimdeki Hürrem kabardı tabi, elinden kaçırma diyor.
Her şey iyi hoş, derken adam bombayı patlattı. Kaldığı otele çay içmeye davet etti beni, kapıdaki beyaz jip benim seni bekliyorum diye de mesaj atmış.
Sonra tabi düşüşüm sert oldu.
Hiçbir masal hiç kimseyi durduk yere kolay kolay bulmaz kızım. Bir şey fazla iyiyse o işte bir bokluk vardır net Ben bu sonuca vardım
Konu fake
oraya rus kızları hiç gitmiyor demekki.:)
Otelci hikayesi mi? Kazen'e söyleyelim sabitlesin mademkonu güme gitmiş..bu konu güzel bir başlıkla topic olmayı hakediyordu bence
Otelci hikayesi mi? Kazen'e söyleyelim sabitlesin madem
Yok anam gitmedim ki jipe falan, orada bitti hikaye zaten.o cipin yerine limuzin olsun ama.. limuzinle beklesin seni kapıyı da şöförü açsın..orda stoppp :) olsun hikayen
Ama bir noktada en azından birkaç arkadaşının pişman olması lazım ki ibret alalım. Pişman olmayanların da başına kötü olaylar gelsin.sonuna doğru kız kötürüm de oluyordu
Yok anam gitmedim ki jipe falan, orada bitti hikaye zaten.
Konu sahibinin hikayesi bitmemiş ama bak evleniyor bile
jip değilde otelde çay kahve biraz bozmuş işi:)hııı anladım sezon finali yaptınız.. ama jipin yerine limuzin olaydı daha da tutardı bu dizi. :) vayyy be Allahııımmm bi bize yaşatmıyorsun böyle kafaları