Otel kayıtlarına ulaşmamız mümkün mü ?

ciddiikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
200
99
18
28
Dünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum

Bunu bir otele sorun bence çok ciddiyim herhangi bir oteli arayıp sorun ben olsam öyle yapardım

Dünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum
Otel kaydını bulmak mümkün de öyle herkes kafasına göre ulaşamaz benim 5 seneye kadar olan bütün kayıtlarımı çıkarmışlardı

yahu velev ki ulaştı, velev ki ailene gösterdi. ee ne olacak? ölüm mü var ucunda? sene boyun eğmişsin daha da eğme yani.

polise/savcılığa gitmekten başka daha mantıklı çözümün yok.umursadığını gördükçe daha da azıtır bunlar.ayrıca elin şerefsizinin tehditlerine boyun eğeceğine anan baban kızsın daha iyi.

bu belge şeklinde çıktısı alınacak bir kayıt değil tahminimce. emniyet ulaşabilir sadece. emniyet de emin olun ulaşabileceği şeye bile bulaşmıyor. umurlarında değil adamların. cinayet falan işlediysen korkabilirsin ama belki üşenmeyip bakarlar.

Bu kişi sizi tehdit etmeyip te ne yapsın. Sizden en iyi intikam almanın yolunu , o kadar güzel göstermişsiniz ki kendisine..
Az cesaretli olun, boyun eğmeyin.. Güçlü olun, ne varsa getir , ne yapıyorsan yap, umurumuzda değilsin, bana bişey olmaz izlenimini acilen bırakmazsanız daha çok yıllarınızı harcayacak.
Korkmayın, ailenizle gerekirse paylaşın, tehdit ediyor, pislik yapacak, yanımda olun diye ailenizi hazırlayın ama artık paniklemeyin

Ben kendim kaldıysam biriyle zannediyorum o otel kaydını talep edebilirim, çünkü ben kalmışım. Ama mesela annem ve babam diyelim, otele gidip benim kaydımı isteyemez. Dışarıdan alabilmesi için zannediyorum emniyetin dahil olması gerekir bu işe.

Birlikte kaldığınız erkek arkadaşınız otel kaydını alsa bile ne olabilir en fazla, başınıza ne gelebilir? Öldürür mü aileniz sizi? Bu adamın tehditlerinden daha kötüsünü mü yaparlar, ne yaparlar yani? Öyle töre cinayetli bir aile değilseniz böyle karaktersiz heriflerin tehditlerine boyun eğmeyeceksiniz. Bu adamlar tehditle öyle şeyler yaptırırlar ki o otel kaydından daha kötü şeyler yapabilir, ailenizin yüzüne bakamayacak hale gelebilirsiniz. Böyle bir durumda ben utanarak da olsa gider kendim söylerdim aileme, en azından şerefsizin tekinden öğrenmelerini sağlayıp yüzlerini eğdirmezdim.

Bir şey yapıyorsanız, ondan pişman olmayacaksınız kardeşim. En ufak bir pişmanlık duyacağınızı düşündüğünüz şeyi yapmayacaksınız.

aileniz bu şekildeyse niye ona göre ilişki yaşamıyorsunuz ben onu anlamıyorum. böyle korkarak hayat mı geçer ya? adamdan kork, aileden kork nereye kadar?

sürekli konu açıyorsunuz öneri alıyorsunuz ama hiçbir şey yapmıyorsunuz amaç ne yani korkan canının sıkılacağı iş yapmasın, hadi diyelim yaptı düzeltmeye çalışsın, düzeltmiyorsa da daha bizden ne isteniyor yani?

Canım ben daha önce hotel de çalıştım. Daha doğrusu babamın hoteli vardi orda. Her hotel kayıt tutar. Bu kayıtlar icislerine gönderilir. Ancak kaydı başkasına veremez . Dava olmadığı sürece hotel kaydını ben kaydı sormaya geldim diyene gösteremez. Töre gibi olaylardan dolayi. Çok ufak pansiyoner tarzı hoteller sadece belki bir ihtimal yapar. Kaldığınız hotel nasıl bir hoteldi?. Belki elinde fiş fatura var diye böyle demiş olabilir. Diğeri konunu bilmiyorum ama. Evet gosterirse tacix ve tehdit ile dava açarsın. Hiç uğraşma tehdit varsa git savcılığa. Uzaklaştırma kararı çıkar hemen. Telefon ile ulaşımında yasaklat. Bunun için avukata da ihtiyacın yok. Adliyeye git durumunu anlat savcılık ile görüş elindekileri göster. En ufak hareketinde polise bildirmen yeter .

Ha bu arada eğer herhangi bir hotel veya çalışan böyle bir kaydı verir ve paylasirsa ; adliyelik bir durum yokken. Delilini atma sakin hotele tazminat davasıve diğer özel hayat gizliliği su bu sbeeblerle ceza davası açılır . Yani açabilirsin aklında olsun

aileniz bu şekildeyse niye ona göre ilişki yaşamıyorsunuz ben onu anlamıyorum. böyle korkarak hayat mı geçer ya? adamdan kork, aileden kork nereye kadar?

sürekli konu açıyorsunuz öneri alıyorsunuz ama hiçbir şey yapmıyorsunuz amaç ne yani korkan canının sıkılacağı iş yapmasın, hadi diyelim yaptı düzeltmeye çalışsın, düzeltmiyorsa da daha bizden ne isteniyor yani?

Sassy,maalesef,her aile bir değil.Kızı/oğlu evlenene kadar ( görücü oluyor ) karşı cinsle konuşmasını istemeyenler bile var.Sağlıklı bir durum mu bu sence ? Düzelmesi gereken şey aileler bence,koskoca insanları onunla niye konuştun niye oradaydın diye hesaba çekmek,bunun korkusunu yaşatmak mantık işi değil.

Bildiğim kadarıyla dışarıdan birine otel kayıtlarını göstermek de yasak.Bir de şikayet edeceğim falan demişsiniz,o ne oldu ?

Back
X