Otel kayıtlarına ulaşmamız mümkün mü ?

pansıyon falan ya da butık otelse kaydınızı belkı bır ıhtımal gosterebılırler
otellerın savcılıkdan ızın olmazsa gostermelerı yasak dıye bılıyorum

mesele o degılde

madem otelde kalmanız kıyamete neden olacak neden kaldınız bır tanıdıgınız da gorup aılenıze soyleyebılırdı

onuda gectım

velev kı aılenıze gosterdı en fazla nolur ? ınanın en kotusunu soyluyorum 2 gun azar ısıtıp belkı bır ıhtımal tokat yemek karsılıgında bu sapık tacızcı santajcıdan kurtulacaksanız deger

ben sızın yerınızde olsam aılem agzımı burnumu kırsada sana donmem tehtıdıne boyun egmem derdım

Otelde kalırken kimin adına oda rezerve ettirdiniz ve fatura kimin adına kesildi. Yani eğer eski psikopat erkek arkadaşınız adınaysa sorun yok merak etmeyin. Faturayı gösterse bile siz ortaya çıkmazsınız. Otel kayıtları da kimseye gösterilmez. Mesela gitti biri otele sordu ve isminiz söylendi hem otele dava açın hemde inkar edin adıma oda tutulmuş olması benim burada kaldığım anlamına gelmez sayko manyak bu herşey beklenir dersiniz. Ya da aileniz kızsa bile sizin arkanızda duracaksa olduğu gibi anlatın gitsin.
Ayrıntıları bilmediğimden genel yorum yapıyorum.

2 sene otelde resepsiyonistlik yaptım.
Kapıdan girip,otel kaydını istemeyemezsiniz.
Polis aracalığı ile bir problem var ise gerek duymuşlarsa ancak o şekilde alınabilir.

Bu kadar korkuyorsunuz madem,
Niye doğru düzgün ilişki yaşamazsınız ki anlamam.
İşte sırf bu yüzden bu kızlarımızın asla korktuğunu düşünmüyorum.

Ne zaman gittiniz otele ?
Uzun zaman oldu mu yoksa, yakin zamanlarda mi ?

Hepinize çok teşekkür ederim. Ne yazık ki hukuk taciz ve zorbalık, sulh ve sükuneti bozma, psikolojik şiddet ve psikolojik baskı gibi konularda çok ağır, hatta yetersizdir. Ben de hukuk dersi gören bir öğrenci olarak hakaretlere ve zorbalıklara kendi açımdan şikayetçi olmaya karar verdiğimde tüm bu zor ve uzun hukuki sürecin üstesinden gelebileceğimi, hatta eğer yapmazsam incinmiş kadınlık gururumun hesabını kendime asla veremeyeceğimi, kendimi asla affetmeyeceğimi düşündüm. Ancak yıllardır gördüğüm psikolojik şiddetin kalıntısı olarak eski erkek arkadaşımın yüzünü görmeyi, ismini duymayı bırakın artık onun hafızamdan tamamen çıkmasını istiyorum. Bu sonu belli olmayan hukuki mücadeleye girmeyi bir kadın olarak inanın çok istedim. İki gündür stresten tansiyonum düştü, çıktı. Hiçbir şey yiyemedim. 'ya kendimi ispat edemezsem, ya suyu daha çok bulandırırsam, ya işler içinden çıkılmaz bir hal alırsa...' Ve en önemlisi duruşmada 'onu tekrar görecek miyim ? Buna nasıl dayanacağım? ' kaygısı var. İnanın bana şu an yapabileceğim en iyi şey çekip gitmek. Numaramı değiştirdim, sosyal hesaplarımı kapattım ve her şeye sıfırdan başlamaya karar verdim. Tüm bu yapılan zulmü de Allah'ın adaletine bırakıyorum. Bu uzun, zorlu yola çıkamayacak kadar güçsüz hissediyorum. Belki kendimi hiç affedemeyeceğim. Gördüğüm psikolojik şiddet için adli tıp raporu elbette alacağım. Ama hanımlar size tavsiyem eğer psikolojik olarak benim kadar yıpranmamışsanız hukuki savaşınızdan asla vazgeçmeyin. Çünkü kadın şiddetinin bir sonu asla yok.

Nasıl biriymis böyle ya. Burdaki hatunlar toplanıp evire çevire döksek :KK11::KK62::KK69::temizlik::ruh:

Dünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum
Vermezler. Belki çok düşük bir ihtimal ile bazıları verebilir ama zannetmiyorum

Hepinize çok teşekkür ederim. Ne yazık ki hukuk taciz ve zorbalık, sulh ve sükuneti bozma, psikolojik şiddet ve psikolojik baskı gibi konularda çok ağır, hatta yetersizdir. Ben de hukuk dersi gören bir öğrenci olarak hakaretlere ve zorbalıklara kendi açımdan şikayetçi olmaya karar verdiğimde tüm bu zor ve uzun hukuki sürecin üstesinden gelebileceğimi, hatta eğer yapmazsam incinmiş kadınlık gururumun hesabını kendime asla veremeyeceğimi, kendimi asla affetmeyeceğimi düşündüm. Ancak yıllardır gördüğüm psikolojik şiddetin kalıntısı olarak eski erkek arkadaşımın yüzünü görmeyi, ismini duymayı bırakın artık onun hafızamdan tamamen çıkmasını istiyorum. Bu sonu belli olmayan hukuki mücadeleye girmeyi bir kadın olarak inanın çok istedim. İki gündür stresten tansiyonum düştü, çıktı. Hiçbir şey yiyemedim. 'ya kendimi ispat edemezsem, ya suyu daha çok bulandırırsam, ya işler içinden çıkılmaz bir hal alırsa...' Ve en önemlisi duruşmada 'onu tekrar görecek miyim ? Buna nasıl dayanacağım? ' kaygısı var. İnanın bana şu an yapabileceğim en iyi şey çekip gitmek. Numaramı değiştirdim, sosyal hesaplarımı kapattım ve her şeye sıfırdan başlamaya karar verdim. Tüm bu yapılan zulmü de Allah'ın adaletine bırakıyorum. Bu uzun, zorlu yola çıkamayacak kadar güçsüz hissediyorum. Belki kendimi hiç affedemeyeceğim. Gördüğüm psikolojik şiddet için adli tıp raporu elbette alacağım. Ama hanımlar size tavsiyem eğer psikolojik olarak benim kadar yıpranmamışsanız hukuki savaşınızdan asla vazgeçmeyin. Çünkü kadın şiddetinin bir sonu asla yok.
Bunu diğer konuna da aynen yazmışsın, tuhaf.
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler, bir daha altından kalkamayacağın işlere girişme.
Eski sevgilin de bir halt edemeZ, inkar edersin.

Ondan önce ailenizle konusun lutfen .Bu konuyu kaldiramayacaksanız benim adimla biriyle kalmıs deyin.Bende bir anneyim kızım ne yaparsa yapsin o adamın ağzıni burnunu kırarım .Tehdit ettirmem .

Ailenizden bukadar korkuyor ve cekiniyorsaniz ona gore ilişki yasayip davranin.. neler yasamis olabilirsin ki korkuyorsun. Otele neden gittiniz mesela. Ailen bunu öğrenemez, ogrenirsede inkar et. Korktugunu biliyor ve seni avucinun icine almis. Cesaretli davran
İnsanın en çaresiz kaldığı durum aileyle tehdit edilmek yaşayan bilir

Ondan önce ailenizle konusun lutfen .Bu konuyu kaldiramayacaksanız benim adimla biriyle kalmıs deyin.Bende bir anneyim kızım ne yaparsa yapsin o adamın ağzıni burnunu kırarım .Tehdit ettirmem .
Bak ben tek kızım. Benim babam böyle bir konu gündeme gelsin, hiç kanıtlanmamış dahi olsa gider, çeker, vurur, öldürür. Benim annem de hak verir bu duruma. Çünkü bana, evladına sürülmüş kara leke. Hayattaki tek varlıklarına.

Dünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum
Bu benim işim. Hiç kimse otel kaydını bilgi olarak paylaşamaz! Müşteri listesi emniyete her gün düzenli olarak bildirilir. Senin o otelde kaldığını emniyete gidip de öğrenir. Giderse de zaten kendi kendini ele verir. Seni korkutmak için yaptığı bi oyun.

Bak ben tek kızım. Benim babam böyle bir konu gündeme gelsin, hiç kanıtlanmamış dahi olsa gider, çeker, vurur, öldürür. Benim annem de hak verir bu duruma. Çünkü bana, evladına sürülmüş kara leke. Hayattaki tek varlıklarına.
Hayır kara leke filan yok .Densizin teki var .

Back
X