• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ota b.ka ağlamak

Bayanefe09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
283
279
103
Selam hanımlar, benim gibi olan ve bu durumu alabilen var mı? Diye sorup bir yol yöntem aramak-bulmak için konu açıyorum.
Ben herşeye anlayabiliyorum. Minik bi kıvılcıma bakıyor. Kitapları gözyaşları içinde okuyorum. Diziler filmler öyle.. en ufak minicik bi zorluk, duygusallık anında gözyaşlarım akıyor. Hem sıkıldım hem bıktım. Genel olarak sıkıntılı moralim bozuk günlerde olmuyor herhangi her an olabilir. Var mı muzdarip olan ben gibi? Ne yaptınız geçer mi ? Bi yol var mı?

Bende geçen gün çok zoruma gitsede üzülsemde artık aglayamadigimi fark ettim zorlasam dahi olmuyor aglayamiyorum gercek hayatta olan şeylere ama duygusal bir film sahnesine gözüm doluyor , çok ilginç, herkes farklı işte.

Ya hani fil sahnesi falan bi tık anlaşılır. Ama çocuk kitapları, çizgi filmler bile sıkıntı olabiliyor.çocuklar uyusun diye kitap okuyorum 3_5 yaş kitapları onlarda bile ağlamak trajikomik yani

Hormonel diyeceğim ama her gün böyleyseniz hormonel değildir, tabi gebe değilseniz 🫠

Selam hanımlar, benim gibi olan ve bu durumu alabilen var mı? Diye sorup bir yol yöntem aramak-bulmak için konu açıyorum.
Ben herşeye anlayabiliyorum. Minik bi kıvılcıma bakıyor. Kitapları gözyaşları içinde okuyorum. Diziler filmler öyle.. en ufak minicik bi zorluk, duygusallık anında gözyaşlarım akıyor. Hem sıkıldım hem bıktım. Genel olarak sıkıntılı moralim bozuk günlerde olmuyor herhangi her an olabilir. Var mı muzdarip olan ben gibi? Ne yaptınız geçer mi ? Bi yol var mı?
Ben de bazen filmlere ağlarım kitapta okuduğum duygusal kısımlara ağlarım ama sık sık değil. Hamile misiniz? Vitamin değerleriniz nasıl, kan değerlerinize baktırdınız mı? Çocukluğunuz nasıldı? Ne zamandan beri böyle aşırı duygusalsınız?

Yok yok gebe değilim çok şükür. Hep böyle. Bilmiyorum geçmişin etkisi var mıdır? 16 yaşımda annemi kaybetmiştim. 2 yıl kesintisiz herhangi ağladım desem yeri. Ama 20 yıl oldu. Etkisi yoktur diye de düşünüyorum. Adet dönemi duygu durum bozuklukları oluyor tabi de (durduk yere ağlamak gibi, hiç etkensiz) k herkeste olur sanırm

Zaten duygusallık bi çocuktum açıkçası, ama böyle bu kadar abartılmış değil tabi ki...
Hormonlarımda sıkıntı yok b12 demir magnezyum d vitamini falan kullanıyorum arada . Etkiler mi ki onlar

Back