65in altına inebildiiiiiimmmm
64,5 olmuşummmmmm hem de bir kase çorba 1 2 bardak sudan sonraaaaaa
yani şöyle kaba bir hesap yaparsak..
haşlanmış yumurta=80
1 kaşık kahvaltılık sos=25'te ona versek (içeriğini bilmediğim için salladım)
4 zeytin=60
1 dlm çavdarlı ekmek=60 desek..
toplam=225....
Neden yaptım bu hesabı..kendimle kıyaslamak için :) ben 250 kalori yemişim :) birazcık azaltmalıyım :) kolay gelsin canım, başarılar :)
65in altına inebildiiiiiimmmm
64,5 olmuşummmmmm hem de bir kase çorba 1 2 bardak sudan sonraaaaaa
''Kafeinin kilo kaybınızı desteklediğini düşünüyorsanız yanılırsınız. Fazla kilolu insanların çoğu iştahlarını azalttığına ve yağlarını yakıp zayıflattığına inanarak fazlaca kahve tüketirler. Birkaç araştırma kafeinin düzenli egzersiz yapıp, düşük yağlı diyet tüketenlerde kilo kaybını desteklediğini göstermişse de, bu sizi sakın aldatmasın. Asla fazla kafein tüketmeyin.
Kafein; kalp atımınızı hızlandırıp, kan basıncınızı arttıran, uykunuzu kaçırıp ve sinirlilik ile huzursuzluğa neden olan zararlı bir uyarıcıdır.
Kafein iştahınızı bir miktar baskılayabilir. Ancak kafeinin iştahı baskılayıcı etkisi kilo kaybına neden olacak kadar güçlü ve uzun süreli değildir.
Kafein diüretiktir. Yani vücudunuzun su kaybetmesine neden olur. Bu su kaybı ağırlığınızda çok az ve geçici bir azalmaya sebep olur. Bu durumda da kaybettiğiniz yağ değil, sadece sudur. Kısacası; kafeinin kilo vermeye yardım edici herhangi bir özelliği yoktur. ''
bu bilgiyi bilmiyordum.hatta şimdi bir kahve yapmıştım kendime onu içerken yakalandım bu bilgiye.bundan sonra buna da dikkat ederim.teşekkürlerr
Günaydın
senin de kandilin mübarek olsun
nasıl gidiyor oğluşun nasıl
ay harika bir ayda 8 kilon mu gitmiş. maşallah
teşekkür ederim
iyi ablasıancak kaka yapıyor
bende de bir ara 65e takılmıştım bir yarım kilo vererek onu kırdım umarım gerisi gelir
sen nasılsın canım
kızlar sarımsaklı çayın faydasını gördüm haberiniz olsun
mrblarr.hayırlı kandiller.bu çayı evde kendiniz mi hazırlıyorsunuz.yoksa hazır satılıyor mu?ben marketlerde göremedim.
Küçük bir taze zencefili soyun
2 fincan suyla kaynatın.
6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyip karıştırın.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
bilgilerinize
bunu angelina jolienin kullanıp memnun kaldığını söylemişler kızlar
benm uygulamam için hafta sonu olması gerek
çünkü evde zencefil yok
ama bunu da kesin uygulamalıyım
zaten rezene ve yeşil çay içiyorum bir de bu mükemmel olurrrr
kızlar sarımsaklı çayın faydasını gördüm haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?