• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

osibulebin zayıflama hikayesi:)

osibuleb canım MEVSİMLERDEN ROMA buraya bir göz at istersen kadın tıp dr.çok başarılı eminim çok beğeneceksin siteyi,emziren anneler için de liste hazırlayacaktı ara ara takip et istersen

yani şöyle kaba bir hesap yaparsak..

haşlanmış yumurta=80
1 kaşık kahvaltılık sos=25'te ona versek (içeriğini bilmediğim için salladım)
4 zeytin=60
1 dlm çavdarlı ekmek=60 desek..

toplam=225....

Neden yaptım bu hesabı..kendimle kıyaslamak için :) ben 250 kalori yemişim :) birazcık azaltmalıyım :) kolay gelsin canım, başarılar :)

canım zeytinin bir tanesi siyahsa 5 yeşilse 7 çok demişsinnn

''Kafeinin kilo kaybınızı desteklediğini düşünüyorsanız yanılırsınız. Fazla kilolu insanların çoğu iştahlarını azalttığına ve yağlarını yakıp zayıflattığına inanarak fazlaca kahve tüketirler. Birkaç araştırma kafeinin düzenli egzersiz yapıp, düşük yağlı diyet tüketenlerde kilo kaybını desteklediğini göstermişse de, bu sizi sakın aldatmasın. Asla fazla kafein tüketmeyin.

Kafein; kalp atımınızı hızlandırıp, kan basıncınızı arttıran, uykunuzu kaçırıp ve sinirlilik ile huzursuzluğa neden olan zararlı bir uyarıcıdır.

Kafein iştahınızı bir miktar baskılayabilir. Ancak kafeinin iştahı baskılayıcı etkisi kilo kaybına neden olacak kadar güçlü ve uzun süreli değildir.

Kafein diüretiktir. Yani vücudunuzun su kaybetmesine neden olur. Bu su kaybı ağırlığınızda çok az ve geçici bir azalmaya sebep olur. Bu durumda da kaybettiğiniz yağ değil, sadece sudur. Kısacası; kafeinin kilo vermeye yardım edici herhangi bir özelliği yoktur. ''

bu bilgiyi bilmiyordum.hatta şimdi bir kahve yapmıştım kendime onu içerken yakalandım bu bilgiye.bundan sonra buna da dikkat ederim.teşekkürlerr

bu bilgiyi bilmiyordum.hatta şimdi bir kahve yapmıştım kendime onu içerken yakalandım bu bilgiye.bundan sonra buna da dikkat ederim.teşekkürlerr

bnde buraya yazdım diye hatırlıyordum
asitli içecekler kahveler siyah çay...
hiçbirini kullanmıyorum sadece bitki çayları nı içiyorum:50::50:

dün akşam:

ızgara tavuk gögsü
canım salata istedi ama vaktim yoktu bende taze soğanı ısıra ısıra yedim:9::9::9:

akşam da:

leblebi yedim kuru üzüm yedim:52:

günaydınnn

$imagesCAN0MV86.webp

teşekkür ederim:46:

iyi ablası:nazar: ancak kaka yapıyor:9::16::16::16:

bende de bir ara 65e takılmıştım bir yarım kilo vererek onu kırdım umarım gerisi gelir

sen nasılsın canım

BENDE iyi 65,KG- 65,50 KG ARASI GİDİP GELİYOM KIRACAĞIM BU ZİNCİRİ TARTI GÜLECEK YÜZÜME ACELEM YOK ÇÜNKÜ BÖYLE BESLENMEYE ALIŞTIM BEN

ŞİMDİ oğluşunun en güzel zamanı büyüdükçe sorunları sıkıntıları artıyor ama en önemlisi sağlığı o iyi olduktan sonra gerisi boş

sabah:

süt
ceviz 4 5 tane

canım hiçbirşey yemek istemiyor

bende bari çay içeyim dedim sarımsaklı çay yaptım kendime

akşam içinde kıyma çıkardım ızgara köfte yapacağım nasipse

mrblarr.hayırlı kandiller.bu çayı evde kendiniz mi hazırlıyorsunuz.yoksa hazır satılıyor mu?ben marketlerde göremedim.

yok canım yazmıştım kendim hazırlıyorum :130: :130:
konumda var yani 9 yada 10.sayfada olması lazım

Son düzenleme:
öğle:

4 köfte ama normalden biraz daha büyük
ayran 2 bardak(yoğurt kendi imalatım olup içinde katkı maddesi yoktur:16:)
taze soğan(salata yapmamaya alıştım daha kolay oluyor yıka başını kes ısırarak ye:9::9:)
1 dlm çavdarlı ekmek

Küçük bir taze zencefili soyun
2 fincan suyla kaynatın.
6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyip karıştırın.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

bilgilerinize:40:

bunu angelina jolienin kullanıp memnun kaldığını söylemişler kızlar
benm uygulamam için hafta sonu olması gerek
çünkü evde zencefil yok:1::1::1:

ama bunu da kesin uygulamalıyım
zaten rezene ve yeşil çay içiyorum bir de bu mükemmel olurrrr:16::16:

canım sağ ol paylaştığın için zencefil alınca ben de denicem
birkaç şey soucaktım
canım bu fincen büyük kupa mı
bir de bu çay emzirme dönemi için uygun değil mi
zayıflatıcı etkisimi var

Back