bizde seni çok seviyoruz güzelliksen de iyi ki varsın inan yalan herşey geçer ve en önemli şey şu dünyada bizim ve sevdiklerimizin sağlıklı ve hayatta olası,tüm kalbimle söylüyorum bunu.
dua et biraz hava al dışarı çık çıkabiliyorsan bebekle zor ama avm ler falan sıcak en azından bir hava al mağza gez,dikkatini dağıt kendini daha iyi hissedeceksin.
yanındayız sanal bile olsa bizler gerçeğiz elimizden pek birşey gelmiyor ama yardımcı olacağımız birşeyler olsa keşke, güzel annecik
sabah:
peynirli çavdarlıdan yapılmış tost
karanfilli çay
canım benmi göremedim yumurta tüketmiyormusun?
yumurta öz.haşlanmış kalorisi yok iki tane bile yiyebilirsin,hem bir canlıyı tek başına içinde besleyebilecek kadar vitamini fazla
bizde seni çok seviyoruz güzelliksen de iyi ki varsın inan yalan herşey geçer ve en önemli şey şu dünyada bizim ve sevdiklerimizin sağlıklı ve hayatta olası,tüm kalbimle söylüyorum bunu.
dua et biraz hava al dışarı çık çıkabiliyorsan bebekle zor ama avm ler falan sıcak en azından bir hava al mağza gez,dikkatini dağıt kendini daha iyi hissedeceksin.
yanındayız sanal bile olsa bizler gerçeğiz elimizden pek birşey gelmiyor ama yardımcı olacağımız birşeyler olsa keşke, güzel annecik
tamam canım denerim sen nasıl bir sonuç aldın?neye iyi geldi
emeğine sağlık canım hep söylerim OSİBULEB KÜRLER KRALİÇİSİ DİYE
Rezenem kalmadı sanırım alırsam yaparım.karabiber 3,4 tane yeterli mi canım??
Osibuleb avm gez demiş ya canımmm
Gülesim geldii kızzzz
günaaaaydıııın güzel insanlar...
offf benimde barsaklar için birşeyler yapmam lazımm ... son 2-3 aydır bıktırdı beni...
günaaaaydıııın güzel insanlar...
offf benimde barsaklar için birşeyler yapmam lazımm ... son 2-3 aydır bıktırdı beni...
Osibuleb avm gez demiş ya canımmm
Gülesim geldii kızzzz
osibuleb canım menünde yumurta görmek güzel oğluşuna da geçer
sarımsaklı köfteleri çok beğendin sanki?afiyet olsun özlediğini yamıştın afiyetle ye
ben hala yapamadım kısmetse başka bir zaman da ben pişireceğim özledim valla
canım sen demştn ya
fazlasını dondurucuya atmıştım
2 pişirimlik daha var
öyle güzel ki
masterchefim benimmmmm
içli köfteyi de gözüm yemiyor yapmaya
yapabilir miyim acep
ilk yaptığmda yükleyememştm bak böyle oldu tatlım olmuş muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?