mrb lar hanımlar beni de aranıza alır mısınız?
motive olmaya ihtiyacım var ..ben 3.5 aylık minnak bi tosbanın annesiyim 77 kilo ile doğuma gittim şu an 62.5 kiloyum bu zamana kadar hiç dikkat etmedim kendiliğinden gitti ama baktım eski kıyafetlerden taşan yağlarım var hala çok iğrenç görünüyorumm..kilo vermeye karar verip diyet bölümünde gezerken osibulebin günlüğüyle karşılaştım nerdeyse aynı zamanlarda doğum yapmışız okudum bi çırpıda bende başladım bi heves geçen hafta 63.5 tum ekmeği ve abur cuburu keserek 1 kilo vermişim çok zorlayamıyorum çünkü emziriyorum 4-5 gündür de bıraktım bebişimle ilgili endişelerim vardı sütüm azaldı gibi geldi ama kontrole götürdüm kilo almı ile ilgili bi sorunumuz yokmuş allaha şükür bende yeniden başladım bugün bi gruba dahil olursam bırakmam zor olur belki hedefim 55 yaza kadar umarım gider bu kilolar......
tabi kiiii
bnde emziriyorum canım
1 kasımda doğum yaptım bn
Allah analı babalı büyütsün canm
canım pazartesileri burada yarışıyoruz
bugünde burada http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflamak-istiyorum-diyenlerin-gunlugu.html
yarışıyoruz
ona da katıl istersen
benim bebişim de 15 kasım doğumlu canım sağolasın allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallah..
ben bir hafta deneyim dedim sütüm azaldı gibi geldi biraz psikolojik sanırım sonra bebişin 1 haftalık kio alımının iyi olduğunu görünce tekrar başlamaya kara verdim..tamam canım ben oraya da yazayım..
mrb lar hanımlar beni de aranıza alır mısınız?
motive olmaya ihtiyacım var ..ben 3.5 aylık minnak bi tosbanın annesiyim 77 kilo ile doğuma gittim şu an 62.5 kiloyum bu zamana kadar hiç dikkat etmedim kendiliğinden gitti ama baktım eski kıyafetlerden taşan yağlarım var hala çok iğrenç görünüyorumm..kilo vermeye karar verip diyet bölümünde gezerken osibulebin günlüğüyle karşılaştım nerdeyse aynı zamanlarda doğum yapmışız okudum bi çırpıda bende başladım bi heves geçen hafta 63.5 tum ekmeği ve abur cuburu keserek 1 kilo vermişim çok zorlayamıyorum çünkü emziriyorum 4-5 gündür de bıraktım bebişimle ilgili endişelerim vardı sütüm azaldı gibi geldi ama kontrole götürdüm kilo almı ile ilgili bi sorunumuz yokmuş allaha şükür bende yeniden başladım bugün bi gruba dahil olursam bırakmam zor olur belki hedefim 55 yaza kadar umarım gider bu kilolar......
Canım tebrik ederim
Çok az yolun kaldı
tü tü maşallah canıım çok hoş görünüyorsun ( tabi daha da hoş olacaksın) çok beğendim, bende bir gün o kiloları göreceğim (59.9 olsa da razıyıııımmm), inanıyorum buna... bak bir kez daha motive oldum.. akşam misafirlikte kattiyen yemiyceeemmm canım hafta sonu fazla uğramayabilirim, şimdiden iyi haftasonları, ben çıkar.... yürürüşe...
canım su içmeyi boşlama
Allahın izniyle birşey olmaz
canım içiyorum bol bol ama şu karbonatlı suyu deneyeyim dedim denemez olaydım bebişin kakası bile karbonat karbonat kokuyo sizde de böyle bi etkisi oldu mu
canım ne kadar içtin?
günlük sadece bir bardak
o da ağır yediğin öğünün ardından
çok içmeseydin:18::18::18::18:
maaşallah azmin sonu benim boyum senden uzun ama sen daha sıkı duruyosun maaşallah diyim
1.5 litre içtim((((( az içmişim değil mi?
teşekkür ederim canım
kk daki arkadaşların sayesinde
öyle motive oldum ki
boyun kaç bu arada
yok canım içme bir daha o kadar
hergün içmek zorunda değilsin zaten
boyum 1.65 canım senin boyunu 1.55 mi 1.60 mı ne okumuştum yanlış hatırlamıyorsam çok fark yok ama
bir daha içer miyim hiç..
sabah:
haşlnmış yumurta
1 çavdarlı
karanfilli çay
öğle:
şehriye çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?