• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

osibulebin zayıflama hikayesi:)

bizde seni çok seviyoruz güzellik:16::16::16::16:sen de iyi ki varsın inan yalan herşey geçer ve en önemli şey şu dünyada bizim ve sevdiklerimizin sağlıklı ve hayatta olası,tüm kalbimle söylüyorum bunu.

dua et biraz hava al dışarı çık çıkabiliyorsan bebekle zor ama avm ler falan sıcak en azından bir hava al mağza gez,dikkatini dağıt kendini daha iyi hissedeceksin.:16::16::16::16::16::16::16:

yanındayız sanal bile olsa bizler gerçeğiz elimizden pek birşey gelmiyor ama yardımcı olacağımız birşeyler olsa keşke, güzel annecik

çok teşekkür ederim bitanem:16::16::16::16:
iyi olacağım:16::16:

1. portakal kabuğu
  2. kekik
  3. tane karabber
  4. rezene
bu haliyle harika
ama en güzel karışım
portakl kabuğunu çok tutup diğer malzemeleri eşit tutmak

isteyen tarçın ve ballı da deneyebilir

canım benmi göremedim yumurta tüketmiyormusun?

yumurta öz.haşlanmış kalorisi yok iki tane bile yiyebilirsin,hem bir canlıyı tek başına içinde besleyebilecek kadar vitamini fazla:42::42::42::42::16::16::16:

canım benmi göremedim yumurta tüketmiyormusun?

yumurta öz.haşlanmış kalorisi yok iki tane bile yiyebilirsin,hem bir canlıyı tek başına içinde besleyebilecek kadar vitamini fazla:42::42::42::42::16::16::16:

evet canım ne zamandır tüketmiyorum:50::50:
üşeniyorum yapmaya:50::50:
haklısınnn:15::15::17::17::17::17::17::17::17:

bizeyeter denediğim çay buydu
bunu da dene istersen
bakalım bu iyi gelecek mi

tamam canım denerim sen nasıl bir sonuç aldın?neye iyi geldi

emeğine sağlık canım hep söylerim OSİBULEB KÜRLER KRALİÇİSİ DİYE:16::16::16::16::16:

bizde seni çok seviyoruz güzellik:16::16::16::16:sen de iyi ki varsın inan yalan herşey geçer ve en önemli şey şu dünyada bizim ve sevdiklerimizin sağlıklı ve hayatta olası,tüm kalbimle söylüyorum bunu.

dua et biraz hava al dışarı çık çıkabiliyorsan bebekle zor ama avm ler falan sıcak en azından bir hava al mağza gez,dikkatini dağıt kendini daha iyi hissedeceksin.:16::16::16::16::16::16::16:

yanındayız sanal bile olsa bizler gerçeğiz elimizden pek birşey gelmiyor ama yardımcı olacağımız birşeyler olsa keşke, güzel annecik

Osibuleb avm gez demiş ya canımmm
Gülesim geldii kızzzz:9::1:

günaaaaydıııın güzel insanlar...

offf benimde barsaklar için birşeyler yapmam lazımm ... son 2-3 aydır bıktırdı beni...

günaaaaydıııın güzel insanlar...

offf benimde barsaklar için birşeyler yapmam lazımm ... son 2-3 aydır bıktırdı beni...

günaydın canımm:16:
aklıma çay geliyor sadece
aa yok limonlu ılık su yap canım
ama suyu çok az koyarsan daha iyi olur
birde kahvaltıda ekmek önereceğim
ama sen yemezsin kiii:56::56::56:

sabah:

tost
sarımsaklı çay
2 çatal yumurta

öğle:

sarımsaklı köfte

akşam:

yağsız makarna

osibuleb canım menünde yumurta görmek güzel oğluşuna da geçer:24::24::24:

sarımsaklı köfteleri çok beğendin sanki?afiyet olsun özlediğini yamıştın afiyetle ye:9::9::9::9::9::9:

ben hala yapamadım kısmetse başka bir zaman da ben pişireceğim özledim valla:56::56::56:

Osibuleb avm gez demiş ya canımmm
Gülesim geldii kızzzz:9::1:

zorisimbuldum komik mi ?:9::9::9::9::9::9::17::17::17::17::17::17:

bebişle bu havalarda ancak kapalı alanlarda gezilir,tabi yaşadığınız yede varsa bazen sıkıntı olabiliyor

ne bileyim gez işte at kendini evden dışarı bir hava al iyi gelir dedim bilemedim şimdi:44::44::44::44::44:

ben sürekli evdeyken çok sıkılıyordum ,ayaklarım toprağa bassa ,gökyüzüne baksam derdim insan kapalı alanlarda çok daralıyor:30::30::30:işe başlayınca çok yorucu oluyor ama az hava alıyorsun ,iki lafın belini kırıyorsun ne bilem:16::16::16::16::16::9::9::9::9::9::9:

osibuleb canım menünde yumurta görmek güzel oğluşuna da geçer:24::24::24:

sarımsaklı köfteleri çok beğendin sanki?afiyet olsun özlediğini yamıştın afiyetle ye:9::9::9::9::9::9:

ben hala yapamadım kısmetse başka bir zaman da ben pişireceğim özledim valla:56::56::56:

canım sen demştn ya:16::16:
fazlasını dondurucuya atmıştım
2 pişirimlik daha var:16::16::16:
öyle güzel ki:16::16::16:
masterchefim benimmmmm:16::16::16:
içli köfteyi de gözüm yemiyor yapmaya
yapabilir miyim acep

ilk yaptığmda yükleyememştm bak böyle oldu tatlım olmuş muuu

Eklentiler

• $IMG_1339.webp
    $IMG_1339.webp
    35 KB · Görüntüleme: 39
kızlar bn ciğer yemeye hamileliğimde başladım
eşim tavada pişiriyor
çöp şiş yapayım diyorum
unlayıp yapsam güzel olur mu?
yoksa sadece şişe takıp mı pişireyim?
ilk defa pişireceğim de
yarın falan yaparım sanırım

canım sen demştn ya:16::16:
fazlasını dondurucuya atmıştım
2 pişirimlik daha var:16::16::16:
öyle güzel ki:16::16::16:
masterchefim benimmmmm:16::16::16:
içli köfteyi de gözüm yemiyor yapmaya
yapabilir miyim acep

ilk yaptığmda yükleyememştm bak böyle oldu tatlım olmuş muuu

ellerine salık canım olmuş istersen hamurunu yoğururken küçük bir parça salça koyabilirsin,tercihe bağlı

maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: çok başarılısın ve beceriklisin yaparsın içli köftenin hamurunu iyi yoğurursan açarsın .

ilk denemede biraz kalın olur ama zamanla elin alışır:16::16::16::16::16::16::16:

Back
X