Bakalım yarılayalım de yolculuğu hayırla inşallah.Senin bebe kış bebesi olacaksa alirsin öyle
İnşallah canmBakalım yarılayalım de yolculuğu hayırla inşallah.
Sen de güzel haberini almayı en istediklerimdensin.İnşallah canm
Allah razi olsun canm bakalm asilama tutmazsa son care tüp. Hakkimizda hayirlisiSen de güzel haberini almayı en istediklerimdensin.İnsâllah nasip olur enn kısa zamanda.
Yok yav yaz geldi anam.Noruyorlar dedim bişey ören yok son sayfada
Biraz büyük or seneye olurYok yav yaz geldi anam.
Ya benim bi de anamgil de örecek muhtemelen ben daha örmüyom.Biraz büyük or seneye olur
Hediye de çok geliyorYa benim bi de anamgil de örecek muhtemelen ben daha örmüyom.
O da çokmuş yav. Ama gelir ya. Eşimin amcasının karısının elinde vardı bebek yeleği size de öreriz yavrum sizin de olsun hele demişti mesela...Benim ilk oğlan da sanırım 20-25 tane yelek gelmişdi ikinci çocuğa da giydirdim hatta hediye götürdüm baktım bitmiyor anneme verdin son kalan iki taneyi de ablamla geline götürdük
Benim ilk çocuğuma çok hediye geldi kendi ailemin ilk torunuydu birde kaynanam çok hediye götürmüş her yere hala ilk oglandan giydirmedigim kıyafetler vardı geçen sene giysi kutusuna attım ...ilk bebegin hediyesi çok oluyor yani :))O da çokmuş yav. Ama gelir ya. Eşimin amcasının karısının elinde vardı bebek yeleği size de öreriz yavrum sizin de olsun hele demişti mesela...
Ben de çok olacağını düsünüyorum bakalım.Benim ilk çocuğuma çok hediye geldi kendi ailemin ilk torunuydu birde kaynanam çok hediye götürmüş her yere hala ilk oglandan giydirmedigim kıyafetler vardı geçen sene giysi kutusuna attım ...ilk bebegin hediyesi çok oluyor yani :)
Ne güzel yürekli adammış maşallah dedeler düşkün oluyor torunkara bana zor gelirken onlar 4. Kattan yukarı aşağı defalarca çıkıyorlar ..sağlıkla gelsin seninki deBen de çok olacağını düsünüyorum bakalım.Sağolsunlar analarımız meraklı. Benim babam da ekstra meraklı biliyo musun? Hep bileklik filan alir kücük kız çocuklarına dağıtır küçük arabalar alır oğlan çocuklarına dağıtır. Benim tedaviye başladığım zaman tokalar almış kızlara. Bana da bunlar da senin civcivinin olur demişti. Şimdi oğlum olursa da takıp atacam babama inşallah.
Amin çiceem. Allah tüm evlatları bağışlasın. Isteyene nasip etsin.Ne güzel yürekli adammış maşallah dedeler düşkün oluyor torunkara bana zor gelirken onlar 4. Kattan yukarı aşağı defalarca çıkıyorlar ..sağlıkla gelsin seninki de
2 kiloyu geçtiler şükür ikiside çok iyi gidiyor kız biraz mızmız nazliAmin çiceem. Allah tüm evlatları bağışlasın. Isteyene nasip etsin.Yeğenlerin nasıl?
Rabbim hayırlı eblat oldukları günleri de göstersin. Allah'ın mucizeleri.2 kiloyu geçtiler şükür ikiside çok iyi gidiyor kız biraz mızmız nazli
Hemde ne mucize 15 yıldır bekliyordukRabbim hayırlı eblat oldukları günleri de göstersin. Allah'ın mucizeleri.
Sabır imtihanı işte. Bir de ümit. Ümidi kesmemek lazım.Hemde ne mucize 15 yıldır bekliyorduk