Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Kizlaaaar yettim 😂 yaz gunu bitirebildigim yun hirkamla hem de 😁 aynamin kirliliginin kusuruna bakmayin lutfen 🙈

CF030ECF-2BAA-4CA7-9076-38B4588AF0CC.jpeg

Ben ip yetmeyecek diye mecbur birakmistim, ayni ipten bulamamistim cunku 🙈 sonra evdeki ip zulamda cikti 1 koca yumak daha :KK70:
Anneciginin yelegi ne durumda ☺️
Ben sıcaktan öremiyorum da kendisi çok azimli hala örüyor:)) Uzun salaş bişi yapıyor anca yaz sonuna biter😀
Çok güzel olmuş hırkan ama bayıldım ben de denicem:) bide böyle önü saç örgülü bi model var o da çok güzel oluyor:)

Ben sıcaktan öremiyorum da kendisi çok azimli hala örüyor:)) Uzun salaş bişi yapıyor anca yaz sonuna biter😀
Çok güzel olmuş hırkan ama bayıldım ben de denicem:) bide böyle önü saç örgülü bi model var o da çok güzel oluyor:)
Simdiden ellerinize saglik 🥰

ben aslinda sac orgulu modelden ormek istemistim, ip az diye cesaret edememistim bunu yapmistim. Sonraki hedefim sacorgulu olan 😍😍😍

Simdiden ellerinize saglik 🥰

ben aslinda sac orgulu modelden ormek istemistim, ip az diye cesaret edememistim bunu yapmistim. Sonraki hedefim sacorgulu olan 😍😍😍
Senin de canım:)
Benden önce deneyeceksin o zaman izinden geliyorum hemşehrim😀

Senin de canım:)
Benden önce deneyeceksin o zaman izinden geliyorum hemşehrim😀
Yoook tovbe, ben kisi beklerim artik onu ormek icin; bunun kollarini birlestirirken bile sicaktan kurdesen doktum :KK70:
Simdi C Calcifer ve merve merve ye sordugum bir sal vardi, ona da basladigim ipin gerisi yokmus evde (ev tuhafiye dukkani gibi ama hepsinden azar azar var demek ki 😂😂😂) o sali orecegim uygun bir ip bulursam koton sal orecegim 🥰 veee calci beni evlatliktan reddedip topikten atmasin diye kitap okuyacagim, su an 3 kitabi ayni anda okumaya calisiyorum korkudan 😅 Tabi kalan zamanlarimda calisip annelik de yapiyorum :confused::dondurma:

Yoook tovbe, ben kisi beklerim artik onu ormek icin; bunun kollarini birlestirirken bile sicaktan kurdesen doktum :KK70:
Simdi C Calcifer ve merve merve ye sordugum bir sal vardi, ona da basladigim ipin gerisi yokmus evde (ev tuhafiye dukkani gibi ama hepsinden azar azar var demek ki 😂😂😂) o sali orecegim uygun bir ip bulursam koton sal orecegim 🥰 veee calci beni evlatliktan reddedip topikten atmasin diye kitap okuyacagim, su an 3 kitabi ayni anda okumaya calisiyorum korkudan 😅 Tabi kalan zamanlarimda calisip annelik de yapiyorum :confused::dondurma:
Inş ben de kayda değer bi iş yaparım bi ara 🤣

Harika olmuş eline emeğine sağlık, mutlu sağlıklı günlerde giy inşallah 🤩🤩🤩👏👏👏 WOMAN WOMAN

Calci sana kıyamaz kiii😉
Ayy ben himalayanın renkli iplerinden bir şal ördüm harika oldu evime gidince foto çekeyim fikir olur:)

Ben de bi tulum ördüm, ip artınca patik, yine artınca bandana, hala artınca fil ördüm artık daha ne yapayım 😂😂😂😂😂

X