- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Hep yapmayı düşünüp beceremem diye hiç başlamadım ama çok güzel olmuş inşallah tam uyar kafasına
Yaa çok incesin.
Önceden kullandigi festen ölçü aldim bakalim olur insallah ❤ bende senelerdir yapmamıştım elim cok yavaslamis o yüzdenHep yapmayı düşünüp beceremem diye hiç başlamadım ama çok güzel olmuş inşallah tam uyar kafasına
Sagol askosum ❤❤Yaa çok incesin.Güle güle giysin.
Dua edelim de akşamları serin olsun.Kizlaaaar yettimyaz gunu bitirebildigim yun hirkamla hem de aynamin kirliliginin kusuruna bakmayin lutfen
Eki Görüntüle 2852214
İstedigimiz kadar edelim calcimin topiginde de yazmistim, hava 5 dereceye falan dusmedikce giymek imkansiz, asiri yunluDua edelim de akşamları serin olsun.Eline sağlık.
Wuhuu çok güzel olmuşşKizlaaaar yettimyaz gunu bitirebildigim yun hirkamla hem de aynamin kirliliginin kusuruna bakmayin lutfen
Eki Görüntüle 2852214
Sagol bebisim, valla cok kolay. Arka ve onler dumduz dikdortgen harosa. One misinali sisle ilmek cikarip lastik oruyosun. Kollar da basit bence, youtube’dan video izle anlasiliyor zaten ben oyle ordumWuhuu çok güzel olmuşş
Ben yapabilir miyim acaba
Annemin yeleği de biz ısrarla örüyoruzİstedigimiz kadar edelim calcimin topiginde de yazmistim, hava 5 dereceye falan dusmedikce giymek imkansiz, asiri yunlutesekkur ederim poncigim
Ben ip yetmeyecek diye mecbur birakmistim, ayni ipten bulamamistim cunkuAnnemin yeleği de biz ısrarla örüyoruz
Canımın içi diyor ki bu havalar da hemen ısındı
Ben sıcaktan öremiyorum da kendisi çok azimli hala örüyor:)) Uzun salaş bişi yapıyor anca yaz sonuna biterBen ip yetmeyecek diye mecbur birakmistim, ayni ipten bulamamistim cunkusonra evdeki ip zulamda cikti 1 koca yumak daha
Anneciginin yelegi ne durumda
Simdiden ellerinize saglikBen sıcaktan öremiyorum da kendisi çok azimli hala örüyor:)) Uzun salaş bişi yapıyor anca yaz sonuna biter
Çok güzel olmuş hırkan ama bayıldım ben de denicem:) bide böyle önü saç örgülü bi model var o da çok güzel oluyor:)
Senin de canım:)Simdiden ellerinize saglik
ben aslinda sac orgulu modelden ormek istemistim, ip az diye cesaret edememistim bunu yapmistim. Sonraki hedefim sacorgulu olan
Yoook tovbe, ben kisi beklerim artik onu ormek icin; bunun kollarini birlestirirken bile sicaktan kurdesen doktumSenin de canım:)
Benden önce deneyeceksin o zaman izinden geliyorum hemşehrim
Inş ben de kayda değer bi iş yaparım bi araYoook tovbe, ben kisi beklerim artik onu ormek icin; bunun kollarini birlestirirken bile sicaktan kurdesen doktum
Simdi C Calcifer vemerve ye sordugum bir sal vardi, ona da basladigim ipin gerisi yokmus evde (ev tuhafiye dukkani gibi ama hepsinden azar azar var demek ki ) o sali orecegim uygun bir ip bulursam koton sal orecegim veee calci beni evlatliktan reddedip topikten atmasin diye kitap okuyacagim, su an 3 kitabi ayni anda okumaya calisiyorum korkudan Tabi kalan zamanlarimda calisip annelik de yapiyorum
Calci sana kıyamaz kiiiYoook tovbe, ben kisi beklerim artik onu ormek icin; bunun kollarini birlestirirken bile sicaktan kurdesen doktum
Simdi C Calcifer vemerve ye sordugum bir sal vardi, ona da basladigim ipin gerisi yokmus evde (ev tuhafiye dukkani gibi ama hepsinden azar azar var demek ki ) o sali orecegim uygun bir ip bulursam koton sal orecegim veee calci beni evlatliktan reddedip topikten atmasin diye kitap okuyacagim, su an 3 kitabi ayni anda okumaya calisiyorum korkudan Tabi kalan zamanlarimda calisip annelik de yapiyorum
Sen bebek tasiyorsun, bence yeterince kayda deger bir gorevInş ben de kayda değer bi iş yaparım bi ara
Senin şu an en enn önemli işin yan gelip yatmak keyif yapmakInş ben de kayda değer bi iş yaparım bi ara