Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ben ip yetmeyecek diye mecbur birakmistim, ayni ipten bulamamistim cunku sonra evdeki ip zulamda cikti 1 koca yumak daha
Anneciginin yelegi ne durumda
Ben sıcaktan öremiyorum da kendisi çok azimli hala örüyor:)) Uzun salaş bişi yapıyor anca yaz sonuna biter
Çok güzel olmuş hırkan ama bayıldım ben de denicem:) bide böyle önü saç örgülü bi model var o da çok güzel oluyor:)

Simdiden ellerinize saglik

ben aslinda sac orgulu modelden ormek istemistim, ip az diye cesaret edememistim bunu yapmistim. Sonraki hedefim sacorgulu olan

Simdiden ellerinize saglik

ben aslinda sac orgulu modelden ormek istemistim, ip az diye cesaret edememistim bunu yapmistim. Sonraki hedefim sacorgulu olan
Senin de canım:)
Benden önce deneyeceksin o zaman izinden geliyorum hemşehrim

Senin de canım:)
Benden önce deneyeceksin o zaman izinden geliyorum hemşehrim
Yoook tovbe, ben kisi beklerim artik onu ormek icin; bunun kollarini birlestirirken bile sicaktan kurdesen doktum
Simdi C Calcifer ve merve ye sordugum bir sal vardi, ona da basladigim ipin gerisi yokmus evde (ev tuhafiye dukkani gibi ama hepsinden azar azar var demek ki ) o sali orecegim uygun bir ip bulursam koton sal orecegim veee calci beni evlatliktan reddedip topikten atmasin diye kitap okuyacagim, su an 3 kitabi ayni anda okumaya calisiyorum korkudan Tabi kalan zamanlarimda calisip annelik de yapiyorum

Inş ben de kayda değer bi iş yaparım bi ara

Harika olmuş eline emeğine sağlık, mutlu sağlıklı günlerde giy inşallah WOMAN

Calci sana kıyamaz kiii
Ayy ben himalayanın renkli iplerinden bir şal ördüm harika oldu evime gidince foto çekeyim fikir olur:)

Ben de bi tulum ördüm, ip artınca patik, yine artınca bandana, hala artınca fil ördüm artık daha ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…