Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Kolumun ağrısından örgü öremiyorum ilk önce onu çözmem lazım
O şala bayıldım kolum düzelsin ilk işim o

Sonra bi miniş filler çok hoşuma gitti, evde artmış ipler var renk renk örüp duvar süsü yapacağım bir ipte dizili şekil(inşallah ilerde odasında kullanmak için) Filli kıyafetler, eşyalar görünce de alıyorum hep bebek için dayanamıyorum

El işlerine bayılırım işlemekten deli gibi zevk alırım özellikle dantel işlemek çok ayrı bu arada ya arkadaşlar resim nasıl yüklüyorsunuz bende yüklenme olmuyor

Baya idareli kullanmissin ipi tabi ben dev gibi oldugumdan yumaklsr yetmedi ahahahahah
İp bereketli çıktı daha da kaldı biraz inanır mısın yeter dedim artık kalsın
Coook guzel olmus bunlari gorunce tekrar basa donup benim kizim olmaliydi diyorum gerci benim danalar hirkami gorunce biz de ayni ipten hirka istiyoruz dediler ama
Çok teşekkür ederim renk çok güzel ve erkeğe de gider yani
El işlerine bayılırım işlemekten deli gibi zevk alırım özellikle dantel işlemek çok ayrı bu arada ya arkadaşlar resim nasıl yüklüyorsunuz bende yüklenme olmuyor
Mobil uygulamadan değil de tarayıcıdan girince oluyor yükleme

O fillerden renk renk anahtarlik da guzel olur bak dogum hediyesi yapabilirsin

Ben uygulamadan girmiyorum ki neyse ben sizin attiklariniza bakmaya devam edeyim

Bize de gondermezsen darisiliriz ama bak bi yerlerine de nazar boncugu dikersin, cok tatlis olur bence
Yaa gönderirim tabiki, fikir verdin o kadar
Ben uygulamadan girmiyorum ki neyse ben sizin attiklariniza bakmaya devam edeyim
O zaman mesaj yazarken yukarda resim simgesine tıkladığında yükleyebilmen lazım aslında direk, site içinde resimli anlatımı vardır kesin nasıl foto yüklenebildiğinin, biraz kurcala istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…