Coook tesekkur ederim, insallah
Evet evet lutfen. Bak ben de dedigim sali bulup sana msj atayimCalci sana kıyamaz kiii
Ayy ben himalayanın renkli iplerinden bir şal ördüm harika oldu evime gidince foto çekeyim fikir olur:)
Baya idareli kullanmissin ipiBen de bi tulum ördüm, ip artınca patik, yine artınca bandana, hala artınca fil ördüm artık daha ne yapayım
Bekliyorum:)Evet evet lutfen. Bak ben de dedigim sali bulup sana msj atayim
Kolumun ağrısından örgü öremiyorum ilk önce onu çözmem lazımYoook tovbe, ben kisi beklerim artik onu ormek icin; bunun kollarini birlestirirken bile sicaktan kurdesen doktum
Simdi C Calcifer vemerve ye sordugum bir sal vardi, ona da basladigim ipin gerisi yokmus evde (ev tuhafiye dukkani gibi ama hepsinden azar azar var demek ki ) o sali orecegim uygun bir ip bulursam koton sal orecegim veee calci beni evlatliktan reddedip topikten atmasin diye kitap okuyacagim, su an 3 kitabi ayni anda okumaya calisiyorum korkudan Tabi kalan zamanlarimda calisip annelik de yapiyorum
Coook guzel olmus
Gecmis olsun minnosum koluna ne olduKolumun ağrısından örgü öremiyorum ilk önce onu çözmem lazım
O şala bayıldım kolum düzelsin ilk işim o
İp bereketli çıktı daha da kaldı biraz inanır mısın yeter dedim artık kalsınBaya idareli kullanmissin ipitabi ben dev gibi oldugumdan yumaklsr yetmedi ahahahahah
Çok teşekkür ederimCoook guzel olmusbunlari gorunce tekrar basa donup benim kizim olmaliydi diyorum gerci benim danalar hirkami gorunce biz de ayni ipten hirka istiyoruz dediler ama
Mobil uygulamadan değil de tarayıcıdan girince oluyor yüklemeEl işlerine bayılırım işlemekten deli gibi zevk alırım özellikle dantel işlemek çok ayrıbu arada ya arkadaşlar resim nasıl yüklüyorsunuz bende yüklenme olmuyor
O fillerden renk renk anahtarlik da guzel olur bak dogum hediyesi yapabilirsinSonra bi miniş filler çok hoşuma gitti, evde artmış ipler var renk renk örüp duvar süsü yapacağım bir ipte dizili şekil(inşallah ilerde odasında kullanmak için) Filli kıyafetler, eşyalar görünce de alıyorum hep bebek için dayanamıyorum
Eveeeet ne güzel düşündün yaa doğru diyorsunn çok teşekkür ederim valla iyi oldu bu fikirO fillerden renk renk anahtarlik da guzel olur bak dogum hediyesi yapabilirsin
Bize de gondermezsen darisiliriz ama bakEveeeet ne güzel düşündün yaa doğru diyorsunn çok teşekkür ederim valla iyi oldu bu fikir
Ben uygulamadan girmiyorum kiİp bereketli çıktı daha da kaldı biraz inanır mısın yeter dedim artık kalsın
Çok teşekkür ederimrenk çok güzel ve erkeğe de gider yani
Mobil uygulamadan değil de tarayıcıdan girince oluyor yükleme
SirasiylaBen uygulamadan girmiyorum kineyse ben sizin attiklariniza bakmaya devam edeyim
Sen bebek tasiyorsun, bence yeterince kayda deger bir gorev
ŞımarırımSenin şu an en enn önemli işin yan gelip yatmak keyif yapmak
Yaa gönderirim tabiki, fikir verdin o kadarBize de gondermezsen darisiliriz ama bakbi yerlerine de nazar boncugu dikersin, cok tatlis olur bence
O zaman mesaj yazarken yukarda resim simgesine tıkladığında yükleyebilmen lazım aslında direk, site içinde resimli anlatımı vardır kesin nasıl foto yüklenebildiğinin, biraz kurcala istersenBen uygulamadan girmiyorum kineyse ben sizin attiklariniza bakmaya devam edeyim
HakettinŞımarırım
İşte onları hiç kullanamıyorum