- 24 Ağustos 2020
- 2.817
- 6.895
Evet canım kalın olsun istemiyorum ince bir yapısı olsun istiyorumDokusu çok yünlü gibi değil ya ondan dedim canım. Amigurimi ipi gibi istiyosun sen o zaman?
Alırım onun da bilgisini gelirse
Yok ya artık yapmıyorum. Uykum geliyoAlırım onun da bilgisini gelirsesen bişeyler yapıyor musun canım
Başlarda benım de öyleydi bu aralar iyiyim uyku yönünden tam tersi artık uyuyamıyorum sürekli çiş gelıyorYok ya artık yapmıyorum. Uykum geliyo
Hangi battaniye canım?Çok güzel şeyler örmüşsünüz bayıldım hepsineben sadece şişle örüyorum tığıda mı öğrensem acaba ama tığ zor gibi duruyo. merve battaniye çok güzel olmuş güle güle kullan , kaç ilmek başladın kaç no şişle ördün ip markası falan bilgi verirsen bende yapmak istiyorum
Ya bu hangi model hep caprazlı bi seylee yapıyolar sevmedim onu ben. Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
O ip ihracat fazlası canım çok kalıp bi ipti. Sosyete pazarından almıştım. 75 ilmek filan başladım galiba. 6 numara şişle ördüm. Ama tığ da çok kolay bence kesin denemelisin.Renkli olan
TeşekkürlerrrYa bu hangi model hep caprazlı bi seylee yapıyolar sevmedim onu ben. Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
Bej renkte çok güzel durmuş ya. Çok beğendim.Teşekkürlerrro çaprazlıyı denedimde bitmek bilmiyor sinir oldum bunu direk sola çevirip içinden geçiriyorsunuz 4saattr bir bebek battaniyesi bitiyor
Anladım canım , yarın ip almaya gitcem bakalım kalın varsa alırım 6 no şişimde var. Tığ bakalım öğrenebilirsem onunlada yaparımO ip ihracat fazlası canım çok kalıp bi ipti. Sosyete pazarından almıştım. 75 ilmek filan başladım galiba. 6 numara şişle ördüm. Ama tığ da çok kolay bence kesin denemelisin.
Baklava dilimi modeli de güzel Merve bunun. Ben 2 tane ördüm hediye. Şimdi kuzenimin ikizi olacakmış ona da öreceğim 2 taneYa bu hangi model hep caprazlı bi seylee yapıyolar sevmedim onu ben. Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
Ya ben belki hiç yapmam ama çok yumoş ya. Annem juzenime de battaniye ördürüyomuş benim icin sürprizBaklava dilimi modeli de güzel Merve bunun. Ben 2 tane ördüm hediye. Şimdi kuzenimin ikizi olacakmış ona da öreceğim 2 tane
Bitane de bundan olsun yumuş yumuşYa ben belki hiç yapmam ama çok yumoş ya. Annem juzenime de battaniye ördürüyomuş benim icin sürprizhatta çook önce demiş merveye ör diye. Bi de bana diyo ki benim bebeklik battaniyelerim duruyomuş çok güzel. Kullanırmışım. nolcaksa bu kadar çok.