Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Çok güzel şeyler örmüşsünüz bayıldım hepsine ben sadece şişle örüyorum tığıda mı öğrensem acaba ama tığ zor gibi duruyo. merve battaniye çok güzel olmuş güle güle kullan , kaç ilmek başladın kaç no şişle ördün ip markası falan bilgi verirsen bende yapmak istiyorum

Hangi battaniye canım?

Ya bu hangi model hep caprazlı bi seylee yapıyolar sevmedim onu ben. Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
Teşekkürlerrr o çaprazlıyı denedimde bitmek bilmiyor sinir oldum bunu direk sola çevirip içinden geçiriyorsunuz 4saattr bir bebek battaniyesi bitiyor

O ip ihracat fazlası canım çok kalıp bi ipti. Sosyete pazarından almıştım. 75 ilmek filan başladım galiba. 6 numara şişle ördüm. Ama tığ da çok kolay bence kesin denemelisin.
Anladım canım , yarın ip almaya gitcem bakalım kalın varsa alırım 6 no şişimde var. Tığ bakalım öğrenebilirsem onunlada yaparım

Ya bu hangi model hep caprazlı bi seylee yapıyolar sevmedim onu ben. Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
Baklava dilimi modeli de güzel Merve bunun. Ben 2 tane ördüm hediye. Şimdi kuzenimin ikizi olacakmış ona da öreceğim 2 tane

Baklava dilimi modeli de güzel Merve bunun. Ben 2 tane ördüm hediye. Şimdi kuzenimin ikizi olacakmış ona da öreceğim 2 tane
Ya ben belki hiç yapmam ama çok yumoş ya. Annem juzenime de battaniye ördürüyomuş benim icin sürpriz hatta çook önce demiş merveye ör diye. Bi de bana diyo ki benim bebeklik battaniyelerim duruyomuş çok güzel. Kullanırmışım. nolcaksa bu kadar çok.

Bitane de bundan olsun yumuş yumuşOooo maşallah kat kat sar hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…