Ben bıraktım örmeleri. Uykum geliyo.Şu anlık örmüyom ama örecem.
Kenarda beni bekliyor.
Yelegin kolundan alta geldiydim.
Çok güzel ya artık sağlıcakla gelsin diye beklemek zamanı.
Aynen aralıkta senin bebişide bekliyoruz inşallahÇok güzel ya artık sağlıcakla gelsin diye beklemek zamanı.
Inşallah hayırlısıyla hasretler son bulsun.Aynen aralıkta senin bebişide bekliyoruz inşallah
Ellerine sağlık. Hayırla giydirmek de nasip olsun inşallah.
İnşallah canımEllerine sağlık. Hayırla giydirmek de nasip olsun inşallah.
İkisinden de ip kaldı senin meşhur patikten örüyorum takım yapıyorum hepsiniEllerine sağlık. Hayırla giydirmek de nasip olsun inşallah.
Patiksiz bebe kalmasın.İkisinden de ip kaldı senin meşhur patikten örüyorum takım yapıyorum hepsini
Iyi yapmışsın o bir nevi taslaktı kendine daha güzel yaparsın.Selam örgü ailesi nabersiniz
Ben yeni battaniyeye başladım ipim arttigi icin. Oburunu eltiye vercemmisinali sis siparis ettim bu ikili sisler ile olmuyor uzun olunca
Öyle gerçektenIyi yapmışsın o bir nevi taslaktı kendine daha güzel yaparsın.
Yok yav. Projem yok. Bi de uyuyom örerken.Öyle gerçektensen su an oruyor musun bisey takatin varmi
3-4 ay ful uykulu gececek normal sen bosver örgüyü bebene odaklan yeterince ördünYok yav. Projem yok. Bi de uyuyom örerken.
Şimdi bakıyorum zaten her şeyin hazırı çok ucuz3-4 ay ful uykulu gececek normal sen bosver örgüyü bebene odaklan yeterince ördün
Bizimkisi heves işteŞimdi bakıyorum zaten her şeyin hazırı çok ucuz
Ya bi triko tulum gördüm. Içi peluşlu meluşlu mont gibi giydirmelik. Sudan ucuzBizimkisi heves işte
Senin bebe kış bebesi olacaksa alirsin öyleYa bi triko tulum gördüm. Içi peluşlu meluşlu mont gibi giydirmelik. Sudan ucuz