Örümcek mi görümcek mi

stille kvinde

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
8
-6
32
Benim görümcem ile gözle görülür sorun yok ama evlendiğimizden beri bir kıskançlık aldı başını gidiyor. Hadi bu durumu önemsemiyorum artık ama çocuklar söz konusu olduğunda artık içim daralıyor. Bir insan nasıl bu kadar iki yüzlü olabilir bilmiyorum. Yüzüme karşı çocukları çok seviyorum arkamdan benim sanki hiç dinlenme hakkım yok çocukları bana bıraktı şimdi gelmez de çocuklar çok şımarık falan filan. Bu kadarı artık çok fazla ruhum daralıyor. İnanabiliyor musunuz ya bir yılda çocukları 5 kez annesiyle birlikte baktı ondan da evi rahat temizliyim hemde çocuklar babaneleri ve halalarını özledi diye yolluyorum. Duyduklarım ise tabi o çok çalıyor şimdi geçte gelir bizim dinlenme hakkımız yok. Hep biz mi bakıcaz bunlar ok şımardı anneleri keyif yapıyor biz çocuk bakıyoruz. Kırk yılın başında çocukları almışsınız birde özledik diye laf yapıyorsunuz sonra da arkamdan dedikodu. Allahı ne olur beni böyle bir görümceye çevirme. Gözümde yaş kalmadı sayelerinde bende başkasının gözünü yaşartmayayım.

Ay terbiyesiz gorumce ya bak simdi bende cok sinirlemdim goruyor musun. Ne demek 1 yilda cocuklara 5 kez bakmak? Utanmasi yok mu? O cocuklari gorumceye dogurdugunuzu bilmiyor mu? Ne bicim gorumceler var ya ala ala ya.

Çocuklarınızı seviyor olması bakmak istediği, sorumluluklarını almak istediği anlamına gelmez. Bunu anlar ve kabullenirseniz ağlamanıza gerek kalmaz.

Bence kendinize dert arıyorsunuz

Hiç bir şey anlamadım.

Ver parasını oyun evine bırak ya da oyun ablası çağır eve sen iş yaparken. Odadan odaya geçirsin oyalasın. Hiç de tamah etme madem bu kadar içine dert ediyorsun bunları. Senle anlaşamayabilirler ama torun yeğen sevgisi olan insan ağzını açmaz. Hiç gerek yok bunlar 1 gün bakar 10 sene bakmış gibi senelerce bıdı bıdı yaparlar. Çalışıyormuşsun minnet etme boşver
Ha yok onu da yapamam diyorsan duymazdan geleceksin

Ay terbiyesiz gorumce ya bak simdi bende cok sinirlemdim goruyor musun. Ne demek 1 yilda cocuklara 5 kez bakmak? Utanmasi yok mu? O cocuklari gorumceye dogurdugunuzu bilmiyor mu? Ne bicim gorumceler var ya ala ala ya.
Görünceye doğurmadım hanımefendi ama çocukları çok özledim deyip gönderdiğimde de laf yapıyorsa bu terbiyesizliktir

Hem dedikodunuzu yapıp hem de gelip size mi söylüyor e o zaman dedikoducu değil direkt yüzünüze söylemiş çocukları başına attığınızı yılda 5 kez de olsa çocuklarınızı bırakmayın öyle ise 3 çocuğum var hiç temizlik yapıcam diye çocukları bit yerlere postalamadım çünkü gerek yok. Temizlikçi tut çocukların yanında kalsın ya da bir zahmet babaları baksın

Gözünüzde yaş kalmayacak ne var Allah aşkına. Abartıyorsunuz.
Size lafı taşıyanla iletişimi kesin asıl örümcek o
Nasıl büyütmiyim Allah aşkına çocukları gönder deyip yollayınca tavır yapılıyorsa siz varken sizin hakkınızda arkadaşıyla arkanızdan konuşuyorsa bu nasıl aile olmak. Zor zamanımız da birbirimize destek yerine köstek çıkıyorsa bu nasıl aile olmak. Ben onun çocuğuna bakarken ve onunla ilgili bir sıkıntı olsa da ona yansıtmazken onun bu şekilde davranması doğruysa benim sadece pes diyorum

Çocuklarınızı seviyor olması bakmak istediği, sorumluluklarını almak istediği anlamına gelmez. Bunu anlar ve kabullenirseniz ağlamanıza gerek kalmaz.
O zaman çocukları bana gönder demeyecek. Çocuklarla anlaşıp haftaya bana geleceksiniz deyip çocukları umutlandırmayacak. Bunları yaparsa da benim ağlamama gerek kalmaz

Bunu yazmadığım için anlaşılmadı galiba çocuklara bak diye yollamadım kendisi yolla dediği için yolladım ondan da her seferinde reddettiğim için eşimle büyük tartışmalarla yolladım ve bunu yaptığım için görümce pardom anne yani ona doğuran kişi oluyorum öyle mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…