Oruc ve hamile kalma cabalari

Bu gebe kalma işini bukadar abartmasanız.
Size abarti gelen nedir kadinlar kulubunde konu acma amacim insanlarin ne yaptigini anlamak icindi ayni surrecteki inssanlar biraraya geliyor birbirimize iyi dileklerde bulunuyoruz.bilmiyorum belki bu surec yasadiniz ya da yasamadiniz ama heyecanli umuulu bir bekleyis oluyor

Daha mantıklı sorulara cvp bulmak mesela.
Sizi ilgilendiren kısım neydi tam olarak.
Başkasıyla tartışın olurmu stres atmak için burayı kullanmıyorum ben
Siz bu soru icin ne dusunuyorrsunuz gebelige hazirlikta oruc tutulmali mi yoksa birakilmali mi? Vucudun az sivi almasi veya yeterrli derecede sagllikbeslenememeesi bebegin tutnmasi icin bir engel olabilir mi?

Daha mantıklı sorulara cvp bulmak mesela.
Sizi ilgilendiren kısım neydi tam olarak.
Başkasıyla tartışın olurmu stres atmak için burayı kullanmıyorum ben
siz böyle bi yorum yapınca birinin üzülüp kırılacağını hiç mi düşünmediniz? ayrıca bu konu mantık dışı geldiyse girip okumazsınız olur biter. Bu süreçte kimin ne yaşadığını bilmeden böyle yorum yapmak pek hoş olmadı. Beni ilgilendiren kısım tam olarakta burası... mantığınıza gelmiyorsa konuyu açıp okumazsınız olur biter. üşenmeyip girip okuyup birde yorum yapıyorsunuz. tuhaf!!!

Hanımlar dini içerikli konu ve mesajlar yasaktır.
Hamileliğe hazırlık veya hamilelik sırasında oruç gibi ibadetler kişiden kişiye farklı fiziksel reaksiyonlara yol açabileceğinden bu konuları kadın doğum uzmanınızla görüşmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…