Oruc ve hamile kalma cabalari

A super yskin tarihlerde yumurtlamisiz . Ben13 unde tyi cden koyu gördüm ertesi gun biraz soluklasti 15i se fark barizdi.insallah bu ayin yuz suyu hurmetine allah kabul eder dualarimizi

A super yskin tarihlerde yumurtlamisiz . Ben13 unde tyi cden koyu gördüm ertesi gun biraz soluklasti 15i se fark barizdi.insallah bu ayin yuz suyu hurmetine allah kabul eder dualarimizi

Aminn canım ya insallah olur bi test yapmadim canim bende teldeki adet takvimine göre denedim bide akintinin çok oldugu zamanlar yumurtl!ma oluyomus ya ona göre hareket ettim ya bakalim meraktan catlicam gecen ayda denedik ama olmadi ya bu arada benim ikinci hamilelik olcak kısmetse canım bi paşam var 2 yaşını gecti kardes istiyoruz artik senin ilkmi☺

Alllaah nasip ederse ilk olaacak cnm takvim programı ben de doğru çıkmadı ovulaayon testine dahacokguveniyorum.yumurtlama gunlerinde akinti rengi daha beyaz oluuyor ve daha yapiskan sanki.insallah bu sefer olur gec oolssun guc olmaasi Allah saglikli hayirlisini versin diye dua ediyorum hep.

Insallah hakkimizda hayirlisi canim ya bu mübarek günlerde güzel haberler aliriz insallah bizde bekleyelim bakalim

Insallah hakkimizda hayirlisi canim ya bu mübarek günlerde güzel haberler aliriz insallah bizde bekleyelim bakalim
Canim ben kuranddaki yaratilisla ilgili ayetleri okuyorum bu sayede ggercektten meal okumak bile kurana yaklastiriyor meryem suresini de okicam istersen sana ayaarylleri gonderebilirim

Ac kaliyorlar susuz degil siz tutabilirsiniz ben tutmuyorum
Susuzluk da aynı şekilde. Mide pankreas böbrek vs organlar dinleniyor aynı zamanda. Tutup tutmamanız için söylemedim. İbadet tercihtir. Sadece sağlık açısından çok önemli olduğunu ve bilim insanları tarafından oruç olarak açıklanmasa da insan sağlığına etkisini belirtmek istedim.

Kızlar ben 5 hafta 2 günlük hamileyim. hamileliğimi öğrendiğimde oruçtum ve bozmadım. Ramazanın başından beri tutmuştum yani ilk 10 gün de oruçluydum yine sıkıntı olmamıştı haberiniz olsun şuan tutamıyorum tabi o ayrı ama yumurtlamanıza falan birşey olmaz diye düşünüyorum

oruçtan adamın gözü benı bile görmüyor

bayramda sana dönüş yapacam diyor

bulursan dedim bende 1 aydır beton döktük valla

Ayy taze hamilesin rabbim tamamina erdirsin insallah canim benim geçen ay tutaydi simdi benimde senin kadar fln olcakti o zaman orucu tutamazdim bende ilk gelisimi olduğu içinde zaten olmadi insallah bu ay tutar 6 gün var adete bekliyorum bakalim

oruçtan adamın gözü benı bile görmüyor

bayramda sana dönüş yapacam diyor

bulursan dedim bende 1 aydır beton döktük valla
ay deme canım valla benimkide ramazanda yorgun düşüyo erkenden yatiyo adam ramazanda tavuklasiyo bi kere deneyebildik nasil olduysa zaten oda tutcakmi bakalim bi yalniz kalamiyozki bide benim oglumda var 2 yasında

saglikla kucagina al insallahHayirlisi ile bizde ogrenelim insaallh olumlu sonucu

Rabbim bu duyguyu hepsinize nasip etsin inşallahhhhhh herkes için dua edicem ama sakın umudunuzu yitirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…