A super yskin tarihlerde yumurtlamisiz . Ben13 unde tyi cden koyu gördüm ertesi gun biraz soluklasti 15i se fark barizdi.insallah bu ayin yuz suyu hurmetine allah kabul eder dualarimiziCanim meraba yalniz degilsin bende hem oruc tutuyorum hemde bebek calismalarina başladım ayin 13 ü gecesi bi deneme oldu 15 i tam yumurtlama günümdü o gün bu gündür dahada yapamadık malum iftar ya misafirlerim oldu ya biz davetliydik bide benim esim bi gece evde bi gece işte oluyo biadetime 1 hafta var bakalim tek denemeyle olurmu bilmiyorum ama merakla bekliyorum insallah senindr olur
A super yskin tarihlerde yumurtlamisiz . Ben13 unde tyi cden koyu gördüm ertesi gun biraz soluklasti 15i se fark barizdi.insallah bu ayin yuz suyu hurmetine allah kabul eder dualarimizi
Alllaah nasip ederse ilk olaacak cnm takvim programı ben de doğru çıkmadı ovulaayon testine dahacokguveniyorum.yumurtlama gunlerinde akinti rengi daha beyaz oluuyor ve daha yapiskan sanki.insallah bu sefer olur gec oolssun guc olmaasi Allah saglikli hayirlisini versin diye dua ediyorum hep.Aminn canım ya insallah olur bi test yapmadim canim bende teldeki adet takvimine göre denedim bide akintinin çok oldugu zamanlar yumurtl!ma oluyomus ya ona göre hareket ettim ya bakalim meraktancatlicam gecen ayda denedik ama olmadi ya bu arada benim ikinci hamilelik olcak kısmetse canım bi paşam var 2 yaşını gecti kardes istiyoruz artik senin ilkmi☺
Alllaah nasip ederse ilk olaacak cnm takvim programı ben de doğru çıkmadı ovulaayon testine dahacokguveniyorum.yumurtlama gunlerinde akinti rengi daha beyaz oluuyor ve daha yapiskan sanki.insallah bu sefer olur gec oolssun guc olmaasi Allah saglikli hayirlisini versin diye dua ediyorum hep.
Canim ben kuranddaki yaratilisla ilgili ayetleri okuyorum bu sayede ggercektten meal okumak bile kurana yaklastiriyor meryem suresini de okicam istersen sana ayaarylleri gonderebilirimInsallah hakkimizda hayirlisi canim ya bu mübarek günlerde güzel haberler aliriz insallah bizde bekleyelim bakalim
Susuzluk da aynı şekilde. Mide pankreas böbrek vs organlar dinleniyor aynı zamanda. Tutup tutmamanız için söylemedim. İbadet tercihtir. Sadece sağlık açısından çok önemli olduğunu ve bilim insanları tarafından oruç olarak açıklanmasa da insan sağlığına etkisini belirtmek istedim.Ac kaliyorlar susuz degil siz tutabilirsiniz ben tutmuyorum
Canim ben kuranddaki yaratilisla ilgili ayetleri okuyorum bu sayede ggercektten meal okumak bile kurana yaklastiriyor meryem suresini de okicam istersen sana ayaarylleri gonderebilirim
Kızlar ben 5 hafta 2 günlük hamileyim. hamileliğimi öğrendiğimde oruçtum ve bozmadım. Ramazanın başından beri tutmuştum yani ilk 10 gün de oruçluydum yine sıkıntı olmamıştı haberiniz olsunşuan tutamıyorum tabi o ayrı ama yumurtlamanıza falan birşey olmaz diye düşünüyorum
oruçtan adamın gözü benı bile görmüyor
bayramda sana dönüş yapacam diyor
bulursan dedim bende1 aydır beton döktük valla
ay deme canım valla benimkide ramazanda yorgun düşüyo erkenden yatiyo adam ramazanda tavuklasiyo bi kere deneyebildik nasil olduysa zaten oda tutcakmi bakalim bi yalniz kalamiyozki bide benim oglumda var 2 yasında
Insallah canim ya gecen ay tutmadı bakalim bu ay bekliyoruz olmazsa artik ramazan sonrası calismalara devamallah yuzumuze baksada 1 kere yaptıgımız tutsa bari
saglikla kucagina al insallahHayirlisi ile bizde ogrenelim insaallh olumlu sonucuKızlar ben 5 hafta 2 günlük hamileyim. hamileliğimi öğrendiğimde oruçtum ve bozmadım. Ramazanın başından beri tutmuştum yani ilk 10 gün de oruçluydum yine sıkıntı olmamıştı haberiniz olsunşuan tutamıyorum tabi o ayrı ama yumurtlamanıza falan birşey olmaz diye düşünüyorum
oruçtan adamın gözü benı bile görmüyor
bayramda sana dönüş yapacam diyor
bulursan dedim bende1 aydır beton döktük valla
İnşallah tutarallah yuzumuze baksada 1 kere yaptıgımız tutsa bari
Burası zaten böyle bir ortam yani amacı bu bilgi paylaşımı. Sizin kadınlar kulübünden beklentiniz neydi ki acaba?Bu gebe kalma işini bukadar abartmasanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?