Beni sivialimim oldukca az onu arttirmam lazim.misafir gelince yapilanseyleri fazlaca yiyorum.belki de bu ay hayirli degildir Allahdogrusunu bilir.Dislerde de sorun var cok hamilelelikte dis etleri eriyorus benim suanda da erimis durumdaBenım 7 aylık canım. Uzmanlarda sıvı alımını duzenlı yaparsan sorun olmaz dıyor 1.5 -2 lıtreyı ıftar sahur arası alırsan sorun olmaz vıtamın var aslında doktora sorsan verır mı decavıt dıye dogru beslenemıyorsan yanı oyle dusunuyorsan doktor verır. Zaten saglıklı beslenmek cok onemlı ben bebıs olmadadan da hazır gıda gazlı ıcecek fast food tuketmıyordum. Yogurdumu kendım mayalıyorum koy yumurtası tereyag ya da zeytınyg kullanıyoruz beslenme konusunda esımler cok ıyı. Sene guzel seyler tuketmeye gayret et rbbım zamanı gelınce nasıp eder ınsallah.
Zaten susuzlukta olsa adı oruc olurdu canımO diyette susuzluk yok yalniz.
Fasting oruc diye geciyor esasen. Nitekim et yemeden oruc tutma gibi farkli dinlerinde ibadetleri var. Su icmeme durumu sadece islamda mevcut. Neyse konu bu degil zaten. Her bunyeden bunyeye degisir bu durum.Zaten susuzlukta olsa adı oruc olurdu canım
Bence hamile kalmadan once dislerini mutlaka tedevi ettir. Ben tam 3 dişimi kaybettim sayilir hamilelikte. Biri kırıldı 2sine kanal tedavisi gerekiyor. Hernekadar hamileyken diş tedavisi yapilabilir yazsada heryerde, doktorlar yanaşmıyor pek. Suan bisey yapamam dogumdan sonra gel diyorlar. Benim 5 ayda basladi hep çektim ağrı. Hamilelikten ince boyle rahatsizliklari sıfırlayıp oyle deneyin derimBeni sivialimim oldukca az onu arttirmam lazim.misafir gelince yapilanseyleri fazlaca yiyorum.belki de bu ay hayirli degildir Allahdogrusunu bilir.Dislerde de sorun var cok hamilelelikte dis etleri eriyorus benim suanda da erimis durumda
Sorduğun soru benim de aklıma geldi ama buna rağmen tedavimi ertelemedim yumurtalık takibi yaptırdım bugün de çatlatma iğnemi oldum orucumu da tutuyorum bakalım Allah ol derse olur inşallah diye dua ediyorumAmacimizolmasa yapmazdik Allah iziin verir kismet eder mubarek ayda belli olmaz diye dusunduk.Dualarimizi hayirlisii ile kabul olsun insallah
Kesinlikle bellki allah bu yuzden de uygun gormuyor her bir doktor farkli soyleedigi icin dis eti cekilnesiyle ilgili nasil olsa hamilelite de cekilecek sonrasinda yaparsiniz demislerdi e tabi 7 ay gecti ilerlemistir ben biraz ihmalkarlık ettim ama her ayda bu aynasip olursa telasi oldugu icin erteledim.orucumda kendimi yormamaya calisiyorum extra yorilmim diye ev temizlemesii bilecik yapmiyorrumBence hamile kalmadan once dislerini mutlaka tedevi ettir. Ben tam 3 dişimi kaybettim sayilir hamilelikte. Biri kırıldı 2sine kanal tedavisi gerekiyor. Hernekadar hamileyken diş tedavisi yapilabilir yazsada heryerde, doktorlar yanaşmıyor pek. Suan bisey yapamam dogumdan sonra gel diyorlar. Benim 5 ayda basladi hep çektim ağrı. Hamilelikten ince boyle rahatsizliklari sıfırlayıp oyle deneyin derim
İnssallah hayirlisiile olurSorduğun soru benim de aklıma geldi ama buna rağmen tedavimi ertelemedim yumurtalık takibi yaptırdım bugün de çatlatma iğnemi oldum orucumu da tutuyorum bakalım Allah ol derse olur inşallah diye dua ediyorum
Canim insallah rabbim sanada tez zamanda evlat nasip eder. Biz oruc tutarken esim teravih namazından geldikten sonra calismalarimizi yaptık. Suan cok şükür hamileyim. Yani Allahin izniyle bi sıkıntı yapmaz. Bebegin olacağı varsa olur.Merhaba
Allah iziin verirse hamilelik iicin calismalara tekrar basladik yalniz oruc tutuyorumbugun yumurtlama gunum bu süreçte oruc tutmanin bir zarari olur mu yetersiz su vitamin sebebiyle farkli seyler meydana gelebilir mi? Açıkçası cocuk icin calisanlar oruc tutuyor mu bunu sormak istedim.sizler orucubirakip mi yaptınız?gereksiz bi konuysa mazur gorun lutfen
Ne guzel kkeske benim esim de fitse amma cok yorucuymus ben decok sik olmamakla birlikte gidiiyorumCanim insallah rabbim sanada tez zamanda evlat nasip eder. Biz oruc tutarken esim teravih namazından geldikten sonra calismalarimizi yaptık. Suan cok şükür hamileyim. Yani Allahin izniyle bi sıkıntı yapmaz. Bebegin olacağı varsa olur.
Illa gitmeye gerek yok canim evdede olsa kilsan ayni sevabi alırsın. Ramazan bereket ayı. Benim icin cok bereketli geldi gercektenNe guzel kkeske benim esim de fitse amma cok yorucuymus ben decok sik olmamakla birlikte gidiiyorum
Evet misafir oluyorveya biz gidiyoruz arayi actikIlla gitmeye gerek yok canim evdede olsa kilsan ayni sevabi alırsın. Ramazan bereket ayı. Benim icin cok bereketli geldi gercekten
Anladim canim arasi uzayınca insana bi soğukluk geliyo. Ama başlayınca ne zaman olursa olsun ayni sevabı alırsın. Canını sıkmaEvet misafir oluyorveya biz gidiyoruz arayi actik
İnsaallah allah dualarimizi kabul ederAnladim canim arasi uzayınca insana bi soğukluk geliyo. Ama başlayınca ne zaman olursa olsun ayni sevabı alırsın. Canını sıkma
Amin canim insaallahİnsaallah allah dualarimizi kabul eder
Bilim dünyası uzun süreli (en az 16 saat) açlıkların insan için ne kadar önemli olduğunu ve deforme hücreleri vücudun yediğini, toksinlerin atıldığını bulduğunu söylemek isterim.Ben normal bir insan için bile bu kadar saat ac ve susuz kalmanin saglikli birsey oldugunu düşünmüyorum
Ac kaliyorlar susuz degil siz tutabilirsiniz ben tutmuyorumBilim dünyası uzun süreli (en az 16 saat) açlıkların insan için ne kadar önemli olduğunu ve deforme hücreleri vücudun yediğini, toksinlerin atıldığını bulduğunu söylemek isterim.
Bu sebeple sağlıklı yaşam uzmanları uzun süreli aç kalıyorlar ara ara.
Canim meraba yalniz degilsin bende hem oruc tutuyorum hemde bebek calismalarina başladım ayin 13 ü gecesi bi deneme oldu 15 i tam yumurtlama günümdü o gün bu gündür dahada yapamadık malum iftar ya misafirlerim oldu ya biz davetliydik bide benim esim bi gece evde bi gece işte oluyo biİnsaallah allah dualarimizi kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?