Oruc ve hamile kalma cabalari

Tabiki orucu bırakmak zorunda değilsiniz. Erkeklerin dışarı attıkları spermler yaklaşık 72 gün önce üretiliyor kadınlar zaten doğuştan getiriyor. Ayrıca hamile olsanız etkileyebilir ama değilsiniz vücudunuzun daha fazla vitamin mineral ve suya ihtiyacı yok. Kimse çocuk yaparken daha fazla yemiyo. Çok istiyorsanız sahurda bir multivitamin alın olsun bitsin

Kesinlikle katiliyorum. Orucun zarari olmaz faydasi olur. Boyle bosey için farz bir ibadeti bırakmak, olacak işi de bozabilir. Manevi yönden vicdaniniz rahat olacagi için isleriniz daha yolunda gidebilir. Burda size tutma diyebilecek bir musluman cikacagini sanmam canm. Bunun fetvası bize düşmez tabiki. Ama diş doktoru kafasina gore sallamis bence. Kimsei bunun vebalini almak istemez. Gel bırakma orucunu Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder insaalah..

Tesekkur ederim iste insanetkileniyor ramazan orucumu birakmak istemem amma gebelik hazirligi iciin bu ayi es gecmeliydim diye dusunmeye baslamistim yetersiz sivi vsdiye hali hazırda vitamin eksikliği var.Allah hayirlisiminasip etsin belki buayda gerçekleşmeyecek.Allah bizim bilmedigimizi bilir

İciim yazilanlardan sonra rahat Allahtan umut kesilmez

Vitaminden, sıvı kaybından olmayacak olsa Afrika'daki o insanların çocuğu olmaz en başta. Allah ol der ve olur. Gerisi teferruat. En kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah

Cok bilmiyorum ama yumurtlama ya da yerlesme kanaması olabilir.doktora gittigiimde yumuurtlama zamaaninda oyle demişti

Zaten yaslılar seker hastaları ve dıger zarurı durumlarda tutulmuyor kı en guzel ornegı kadınlar ıcın adet donemıdır. Demek kı kadın o donemde gucsuz kalıyor kı rabbım bızı muaf tutmus. Bence sen tut canım eger vıtamın fılan varsa aksam alırsın. Benım bebıs kılosu az gerıye dusmus tutamıyorum yoksa ramazan harıcınde bıle oruc tutmayı cok severım. Rabbım afrıkadakı ınsanlara bıle bu aclıkla evlat verıyorsa sorun ac kalmakta degılmıs demek kı. Rabbım en kısa zamanda nasıp eder ınsallah. Tutmak ıstemeyene de saygım sonsuz tabı kı

Avrupanın yenı gozdesı 16 saat ac kalma dıyetı onlar deyınce saglıklı oluyor ama orucun kanıtlanmıs bır zararı yok faydası var.
Orucuun faydali oldugunu dusunurduum ama son gjnlerde sivi allimim ve yararlu yedigim seyler azaldi. Hamilelikte dogru beslenme kuralini soylerler ama gebele hamurisi seyler dahaa pratik oolaan
Sizinki kac aylik ben ramazan haricinde tutmayi cok severdim huzurluhissederim bellki Allah ramazanin yuzsuyu hurmeetine kabul edicek yaklasik10 gun sonra belli olur allahin izniyle

Avrupanın yenı gozdesı 16 saat ac kalma dıyetı onlar deyınce saglıklı oluyor ama orucun kanıtlanmıs bır zararı yok faydası var.
Ben avrupalilarin yaptigi saglikli diye bir cumle kurmus muyum? Siz düşüncenizi ifade ediyorsunuz bende kendi dusuncemi ifade ettim.

Benım 7 aylık canım. Uzmanlarda sıvı alımını duzenlı yaparsan sorun olmaz dıyor 1.5 -2 lıtreyı ıftar sahur arası alırsan sorun olmaz vıtamın var aslında doktora sorsan verır mı decavıt dıye dogru beslenemıyorsan yanı oyle dusunuyorsan doktor verır. Zaten saglıklı beslenmek cok onemlı ben bebıs olmadadan da hazır gıda gazlı ıcecek fast food tuketmıyordum. Yogurdumu kendım mayalıyorum koy yumurtası tereyag ya da zeytınyg kullanıyoruz beslenme konusunda esımler cok ıyı. Sene guzel seyler tuketmeye gayret et rbbım zamanı gelınce nasıp eder ınsallah.

Ah dağlar zalım dağlar ben ne edeyim????
Ramazan geldi geleli Kocamın eli elime değmedi daha millet çocuk yapıyor...

Gorurseniz o daglari bendende cok sey soyleyin esimle ne zaman birlesme olsa sanki ilk gece heycani
6 yil olacak adami ne zaman evde bulsam aklima +18 geliyor buldum mu birakmak istemiyorum sevgililer bile bizden daha cok gorusuyordur

Canim eger hamile kalmak istiyorsan gerekli vitaminleri kullan orucunuda tut bi mani olmaz hamilelikte bile tutan var
Ben tutamiyorum bulanti yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…