- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
Eki Görüntüle 821868
buda benim disim((
2 disim eksik malesef 1.5 2 yıl sürecekmis sonra eksik olan yerlere implant yapılcakmıs
1.ayım bitti bilee :)))
cnm senın alta takılmıcakmı?
mrb benim dişlerimde bi bozukluk yok ama dişimin yapısını beğenmiyorum çok sağlıksız gözüküyo ve lamine kaplama yaptırmak istiyorum sizce nsl önerebileceğiniz bi doktor var mıArkadaşlar burada ortodonti tedavisi görmüş arkadaşlarımız tedavi öncesi ve sonrası resimlerini paylaşırsa hem tel takanlar ve sonucunu merak edenler meraklarını gidermiş olur hem de buraya eklenen resimler tel takmayı düşünüp de kararsız olan arkadaşlara yardımcı olur.
Sizden ricam bu başlıkta sadece resimleri paylaşmanız ve kesinlikle yorum yapmamanız! Tedavi öncesi ve sonrası resimlerini paylaşan arkadaşlar, tedavi sürelerini ve tedaviye kaç yaşlarında başladıklarını da yazarsalar tel taktırmayı düşünen arkadaşlara daha çok yardımcı olurlar sanırım. yerimseniben
(Ben diş teliyle ilgili başlığı mümkün olduğunca incelemeye çalıştım, bakabildiğim kadarında çok fazla resme rastlamadım, rastladıklarım da çok dağınıktı. En azından burda paylaşılacak resimler toplu bir halde olur)
Ben de 1,5 senedir tel takıyorum ve tedavim biter bitmez ben de ekliycem resimlerimi ama şimdilik başka tedavilerden resimler ekliyorum örnek olsun diye =)
mrb benim dişlerimde bi bozukluk yok ama dişimin yapısını beğenmiyorum çok sağlıksız gözüküyo ve lamine kaplama yaptırmak istiyorum sizce nsl önerebileceğiniz bi doktor var mı
mrb benim dişlerimde bi bozukluk yok ama dişimin yapısını beğenmiyorum çok sağlıksız gözüküyo ve lamine kaplama yaptırmak istiyorum sizce nsl önerebileceğiniz bi doktor var mı
:))seninki bişey mi sen benimkinin eski haline bak haksızmıyım sence bu dişlerle resim çekilmek istememekte :)))
benm tellerin çıktı :lepi:şuanda içten ön dişlerimde var sadece sabitlemek için oda bi kaç sene kalıyormuş benim 1 senedir var:)kaydirigubbakcemile3
Pınar hanım acaba diş çekimi yaptırdınızmı yaptırdıysanız ne kadar sürede boşluklar kapandı kaçtane diş çekildi :)
ben dişlerimin arkasına tel taktırmak istiyorum fiyatlar nasıl? bide öne doğru çıksın istemiorum
5-10 milyar arasında değişir arkaya takılan tel fiyatı. öne doğru çıkacağını sanmıyorum, normal tel takanlarınkisi de içe doğru bi şekil alırdı öyle olsaydı.
ya benim arkadaşlarımın çoğu öne doğru çıkmış acaba onu engellemenin bi yolu var mı? bide arkaya takılınca konuşmada güçlük çekilıyo mu
Arkadaslar aranizda yeniyim bende birkac gune tel taktiricam fotograflar koymussunuz heyecanla actim fakat görünmüyor hicbiri neden olabilir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?