• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortodontik Tedavi Öncesi ve Sonrası (Resimli)

Haftaya çarşamba braketleme randevum var, ama braketleri takmadan hemen önce dişlerimin aralarını zımparalayacakmış doktor, nasıl bir şey ve acıyor mu merak ediyorum, ve bunu yapma amacını anlayamadım çarpık dişlerin birbirine sürtünmesini en aza indirmek için mi yapıyor acaba?

Arkadaşlar burada ortodonti tedavisi görmüş arkadaşlarımız tedavi öncesi ve sonrası resimlerini paylaşırsa hem tel takanlar ve sonucunu merak edenler meraklarını gidermiş olur hem de buraya eklenen resimler tel takmayı düşünüp de kararsız olan arkadaşlara yardımcı olur.

Sizden ricam bu başlıkta sadece resimleri paylaşmanız ve kesinlikle yorum yapmamanız! Tedavi öncesi ve sonrası resimlerini paylaşan arkadaşlar, tedavi sürelerini ve tedaviye kaç yaşlarında başladıklarını da yazarsalar tel taktırmayı düşünen arkadaşlara daha çok yardımcı olurlar sanırım. yerimseniben

(Ben diş teliyle ilgili başlığı mümkün olduğunca incelemeye çalıştım, bakabildiğim kadarında çok fazla resme rastlamadım, rastladıklarım da çok dağınıktı. En azından burda paylaşılacak resimler toplu bir halde olur)

Ben de 1,5 senedir tel takıyorum ve tedavim biter bitmez ben de ekliycem resimlerimi ama şimdilik başka tedavilerden resimler ekliyorum örnek olsun diye =)

ortodonti1.jpg

ortodonti2.jpg

ortodonti3.gif

ortodonti4.jpg
mrb benim dişlerimde bi bozukluk yok ama dişimin yapısını beğenmiyorum çok sağlıksız gözüküyo ve lamine kaplama yaptırmak istiyorum sizce nsl önerebileceğiniz bi doktor var mı

mrb benim dişlerimde bi bozukluk yok ama dişimin yapısını beğenmiyorum çok sağlıksız gözüküyo ve lamine kaplama yaptırmak istiyorum sizce nsl önerebileceğiniz bi doktor var mı

Kendi disinin yapisini begenmiyorsan, sahte disinkini nasil begeniceksin?Saglik dislerinden olup, takma dislerlemi gezeceksin, her 10 yilda degistireceksin mecbur.dis etlerin ve kolayca olusan dis taslarin olacak.iyi bir agiz bakimini hergun yapsanda tatmin etmiyecek seni bu.Dis rengin bozuk olur, kirik olur hadi yaptirabilirsin belki derim ama sirf gorsellik icin bin pisman olacagin bir olay bu lamine.Iyi arastir derim, hakiki dis hekimleri hastalarina dogru yol gosterir, digerleri para kapma derdinden hemen keselim der dislerini, cunku onlara surekli hasta lagzim degil mi? AgiZ- dis eti, dis tasi tedavisi ve her 10 yilda laminelerini degistirmek zorunda olan hasta lagzimdir.Kendi evladina reva gormez ama hastasini dusunmeyen bu doktorlarin vebali cok agir.Sana hasta degil para gozuyle bakan bu zihniyettteki doktorlardan nefret ediyorum.
Iyi dusun tasin.sevgiyle kal...

yukarıdaki arkadaşımızın yorumlarına katılıyorum, çok zahmetli olaylar. sağlıksızdan kastın nasıl birşey anlamadım, resim koysan alternatif yollar bulunabilir belki. mesela uzun zamandır ozon terapiyi araştırıyorum ve dişleri çok sağlıklı kılıyor. birkaç seans yaptırsan gözüne daha iyi gözükebilir ne bileyim. rengi koyuysa beyazlatma yapabilirsin, kaplama ve takma diş en son düşüneceğin şeyler olsun.

:))seninki bişey mi sen benimkinin eski haline bak haksızmıyım sence bu dişlerle resim çekilmek istememekte :)))
benm tellerin çıktı :lepi:şuanda içten ön dişlerimde var sadece sabitlemek için oda bi kaç sene kalıyormuş benim 1 senedir var:)kaydirigubbakcemile3

Pınar hanım acaba diş çekimi yaptırdınızmı yaptırdıysanız ne kadar sürede boşluklar kapandı kaçtane diş çekildi :)

Son düzenleme:
Pınar hanım acaba diş çekimi yaptırdınızmı yaptırdıysanız ne kadar sürede boşluklar kapandı kaçtane diş çekildi :)

evet yaptırdım 1 tane daha evvelden kanal tedavisi olmuş aşırı çürük bir dişim vardı onu ve bir tanede dolgu olamayacak çürük dişim daha vardı bu iki dişi çekti sadece.geçmiş zaman ne kadar sürede kapanmıştı bu boşluklar inan hatırlamıyorum ama çok beklemeden telleri takmıştık sanırım en fazla 1 ay olmuştur

ben dişlerimin arkasına tel taktırmak istiyorum fiyatlar nasıl? bide öne doğru çıksın istemiorum

5-10 milyar arasında değişir arkaya takılan tel fiyatı. öne doğru çıkacağını sanmıyorum, normal tel takanlarınkisi de içe doğru bi şekil alırdı öyle olsaydı.

5-10 milyar arasında değişir arkaya takılan tel fiyatı. öne doğru çıkacağını sanmıyorum, normal tel takanlarınkisi de içe doğru bi şekil alırdı öyle olsaydı.

ya benim arkadaşlarımın çoğu öne doğru çıkmış acaba onu engellemenin bi yolu var mı? bide arkaya takılınca konuşmada güçlük çekilıyo mu

arkadaslar bu bolume dogrumu ysziyorun bilmiyorm ama dun dis hekimine
gittim cenemden ses geliodu fakulte hastanesine gir ciffi bi sorun dedi cok korktum moralim bozuk
bna yardim edermisinz.hangi bolume gdeyim.cene cerrahisimi ortodontimi.gecermi sizce bu ses:((

ya benim arkadaşlarımın çoğu öne doğru çıkmış acaba onu engellemenin bi yolu var mı? bide arkaya takılınca konuşmada güçlük çekilıyo mu

Benim dişlerimde öne doğru idi.2 aydır tel takmaya başladım yavaş yavaş güzel sonuçlar almaya başladım.daha önce çok araştırmıştım.
murat selek diye bir doktora başladım.hem tavsiyeler güzeldi hemde internetten araştırınca bu doktor içime yatmıştı.iyikide başlamışım.
inşallah sonuçta güzel olacak diye bekliyorum.:49:

Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim yakın zamanda ortodonti tedavisi yaptırmış ve çok memnun kalmış biri olarak doktor Hakan El' i öneriyorum .. .

Merhaba, düzce'de diş teli taktıran varsa nerede taktırdığınızı öğrenebilirmiyim? ödemelerde taksitlendirme yapılıyor mu?
yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.:46::46:

Arkadaslar aranizda yeniyim bende birkac gune tel taktiricam fotograflar koymussunuz heyecanla actim fakat görünmüyor hicbiri neden olabilir acaba.

Trend23 cok tesekkur ederim :) suslu81 bana mi sordun canim ? Ben gene de bilgi vereyim hem alta hem uste tel takilacak. Bugun ust takildi hic agrim yok sadece yeme sikintisi var. Doktorum en fazla 2 sene kalacak dedi. 4000 tuttu. Ama bize ozel indirim oldu aile indirimi falan. Normalde fiyat 5600 tuttuyordu canim. Her sene artiyor hem dolara da bagli fiyatlar.

$6 hafta sonra.jpg $060620141036.jpg

buda benım dişlerim:) 6 hafta önce takıldığında :) bugun ilk kontrolum var :)

Son düzenleme:
Back