dişlerime zarar verir mi peki bu işlem yok genş değiller çok
bende diğer konuda yazmıştım gerçi ama tel taktırıyorum ocakta inş. yanlız üst çene darlığım olduğu için bi aparey taktı 10 gün önce doktorum. bu 6 ay duracakmış. tellerde 1 - 1,5 sene kalacak. inş. güzel olur dişlerim bişey yiyememekten korkuyorum devamlı onları fırçalamak zor günler beni bekliyor galiba ama seviniyorum biran önce taktırayım diye sonucu güzel olacak çünkü
:))seninki bişey mi sen benimkinin eski haline bak haksızmıyım sence bu dişlerle resim çekilmek istememekte :)))
benm tellerin çıktı :lepi:şuanda içten ön dişlerimde var sadece sabitlemek için oda bi kaç sene kalıyormuş benim 1 senedir var:)kaydirigubbakcemile3
Bugün 5. günüm. Yeni takıldı diş telim. 3 ay ara ile resimleri yükleyeceğim. Umarım diş teli takmaya karar vereceklere yardımcı olur resimler.
Eki Görüntüle 236445 Eki Görüntüle 236446 Eki Görüntüle 236447 Eki Görüntüle 236448 Eki Görüntüle 236449
Bugün 5. günüm. Yeni takıldı diş telim. 3 ay ara ile resimleri yükleyeceğim. Umarım diş teli takmaya karar vereceklere yardımcı olur resimler.
Eki Görüntüle 236445 Eki Görüntüle 236446 Eki Görüntüle 236447 Eki Görüntüle 236448 Eki Görüntüle 236449
arkadaşlar aradan 344 gün geçti.
hala tedavim devam ediyor.
Eki Görüntüle 465728 Eki Görüntüle 465727 Eki Görüntüle 465726 Eki Görüntüle 465725
arkadaşlar aradan 344 gün geçti.
hala tedavim devam ediyor.
Eki Görüntüle 465728 Eki Görüntüle 465727 Eki Görüntüle 465726 Eki Görüntüle 465725
benim sadece iki ön dişimde çarpıklık var tamamına tel taktırmak gerekiyor mu
bende diğer konuda yazmıştım gerçi ama tel taktırıyorum ocakta inş. yanlız üst çene darlığım olduğu için bi aparey taktı 10 gün önce doktorum. bu 6 ay duracakmış. tellerde 1 - 1,5 sene kalacak. inş. güzel olur dişlerim bişey yiyememekten korkuyorum devamlı onları fırçalamak zor günler beni bekliyor galiba ama seviniyorum biran önce taktırayım diye sonucu güzel olacak çünkü
Merhaba. Öncelikle 84 doğumlu olduğunu varsayarak konuşuyorum :) Acaba o yaşta apareyin faydası olur mu? Çünkü ben 19 yaşındayım ve apareyin yararlı olup olmayacağını bilmiyorum. Olursa ne mutlu bana çünkü ameliyattan gerçekten çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?