canım ılhıtabın o sekılde durması zararlı cunku curuk olan sut dısı altındakı daımı dıse zarar verır fakulte hastanesıne goturebılırsınız
canım oncelıkle sunu bıl eger caprasıklık durumunu bılmıyorum ama asırı çaprasıklık durumunda 4 diş cekılmesı gerekır.eger senınde oyle ıse cekım normal ayrıca tabıkı agrın olacak kımı zaman zorlanacaksın buna kendın karar verırsın çunku fedakarlık yapacak olan sensın
canım kusura bakma dalgınlıgıma gelmış olabılır haklısın gormemışım canım kızının yasını belırtmemışsın ayrıca once fılme bakmak lazım gormeden bısey dıyemem tekrar ozur dılerımbnm kızımın hem alt hem üst çenede iki diş birleşiyor ve ortada kalan diş bu yüzden çıkamıyor yarın ortodontiye gidicez ama bunun çözümü muhakkak amelayatmı :sm_confused:
yardımcı olursanız sevinirim
canım tel taktırmak ıstıyorsan fakulte hastanelerı ya da diş hastanesınde tedavı olabılırsın ssk hastanesı zaten sızlerı oraya yonlendırıyorsorum şu----ssk da tel takabilirler mi bana? annem ssk da sadece babanla bana yaparlar ama sana yapmazlar dedi...ssk da babana takarlar mı???
takarlarsa sıra falan ne kadar bekleriz...
şimdiden teşekkürler... :)
canım kusura bakma dalgınlıgıma gelmış olabılır haklısın gormemışım canım kızının yasını belırtmemışsın ayrıca once fılme bakmak lazım gormeden bısey dıyemem tekrar ozur dılerım
canım çoğu kısı senın dusundugun gıbı yanılıyor sızlere gore sorun sadece ust dişler olabılır ama tel takılırken tum dişler butun olarak ele alınır yanı bunun ust ya da altı yok normal sabıt tedavı ucretı 2000 dolar yaklaşık onu odersınızmerhaba ben bu sorunla yıllardır yaşıyorum ssk 18 yaşından büyüklerin masraflarını karşılamıyor. ben 28 yaşındayım sadece üst dişlerimde çarpıklık var acaba masrafı ortalama ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim. cevabınızı bekliyorum. hoşçakalın
slm ben 27 yaşındayım üst dişlerim çarpık hatta soldaki köpek dişim tamamen içe doğru yamuk yok gibi görünüyo süt dişlerimin yanındaki dişler de süt dişlere doğru çarpık benim hemen hemen bütün dişlerim dolgu içinde tel düşünmüyorum lamine veener tedavisiyle bun sorunlar halledilebilirmi aşagı yukarı maliyeti ne olur ve tam olarak lamine veneer nedir?sanırım biraz fazla oldu cvplaya bilirsiniz cok memnun olurum şimdiden teşekkürler
canım oncelıkle yırmı yasında bırının agzında süt dişi olmaz ya da sut dışın hala agzında kaldıysa tum daımı dıslerın agzında mevcut mu yoksa gomulu dısınde var mı???bunları pek anlamadım laminate veneer bir nevi porselen köprü gıbıdır dişlerin kesılerek yerıne porselen kaplama yapılır normal porselenden farkı lamınate de sadece dişin on yuzu kesılır.diş basına yanılmıyorsam 350 ytl olması gerekmektedır
merhaba..24 Yaşındayım..öğretmenim..dişlerimde Ciddi Bir Bozukluk Yok Ancak Yine De Beni Rahatsız Ediyor..iç Kısma Tel Taktırmam Mümkün Mü?bunun özel Bir Kriteri Var Mı?ayrıca Mesleğim Dolayısıyla Il Değiştirmem Gerekebilir..tedaviyi Başlattığım Yerde Mi Devam Ettirmem Gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?