• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorial Şişli

Başıma hangi durum gelmiş anlamadım. Bakın çok büyük vebal bu söylediğiniz söz dalga geçmek. Çok ayıp gerçekten. Bir de gülücük koymuş. Benim bu uğurda savaşmam her defasında şehir değil ülke değiştirerek(İsviçre-Türkiye) ve hala uğraşan biri olarak son tedavimin olumsuz olması sizin gibileri demek ki mutlu ediyor . Demek ki sizin gibi zihniyetli insanlar en hassas yerden vurursunuz. Aynaya bakın ve ne kadar zavallı olduğunuzu görün. Hiçte mutsuz değilim çok şükürü herşeye sahibim göremediğiniz bir hayatım var belkide. Bugünde çok önemli toplantım vardı şahane gün geçirdim sizin gibi zavallı bir insan yüzünden modumda düşmez rahat olun. Çocuğunuza da böyle zihniyeti aşılamayın kötülükle elinize birşey geçmez. Niyetiniz iyi olsa bunları bana özelden yazardınız. Allah size akıl fikir versin.
sensin 🙌

Bana kalırsa bütün hocalar ortak noktada buluşuyor zaten öğlen toplantılarda hastalar değerlendiriliyor. Semra hoca eşliğinde. Ama hani insanız enerjimizin uyduğu insanlar farklı oluyor şahsen benim kanaatim bu şekilde o nedenle Yücel hoca belki bana iyi gelmiştir. Benim amh düşük eliminde morfolojisi bozuk şiddetli. 3 kere opu oldum. 1. De 2 embriyo negatif
2. De 5 toplandı 4 blast oldu 2 transfer negatif diğer ikiside 4bb kalitede çözülürken bozuldu.
3. 5 toplandı ilk defa embriyolar döllenmedi hepsi 2 tane döllendi 1 tane 4. Günde dondu riske atmadık. Şimdi havuz yapalım dedi doktorum ama uzunca bir zaman yaşım 39
Tecrübeleriniz çok kıymetli tabi, herkesin her doktorla enerjisi de aynı olmuyor. Ben ne demek istediğinizi anladım 🌸 bir de yaşınızdan ziyade defalarca kez opu ve transfer süreci insanı yıldırabiliyor. Sizin için dua ediyorum,Rabbim kolay kapılardan geçirsin, işiniz rast gitsin, bize zor olan Allah a kolaydır, ol desin ve olsun inşallah. Vesilesi yücelmiş gönülmüş hiç önemli değil 🙏🏾

Tecrübeleriniz çok kıymetli tabi, herkesin her doktorla enerjisi de aynı olmuyor. Ben ne demek istediğinizi anladım 🌸 bir de yaşınızdan ziyade defalarca kez opu ve transfer süreci insanı yıldırabiliyor. Sizin için dua ediyorum,Rabbim kolay kapılardan geçirsin, işiniz rast gitsin, bize zor olan Allah a kolaydır, ol desin ve olsun inşallah. Vesilesi yücelmiş gönülmüş hiç önemli değil 🙏🏾
Teşekkür ediyorum anlayışlı insanları seviyorum🌸 burda kimseyi amacım yanlış yönlendirmek değil bir kaç kişinin iğne ücretini bizzat kendim karşılandım ve hepsi anne oldu. Amacım deneyimlerimi paylaşmak amacım hiç bir hocayı kötülemek değil. O doktor ile deneyimim iyi geçmedi ortada bir istatistik var ilk defa yumurtalar olgun olmadan toplandı ve döllenme olmadı ki bende daha önce %100 hepsi döllenirdi Semra hoca olgun olmamış bir kaç gün daha iğne olabilirdi diye belirtti ben her kelimeyi buraya da yazmak istemedim. Allah her yerde herkesi iyilerle karşılaştırsın. Tedavim olumsuz geçti diye gülücük atıp yazı yazanlar var Allah onları da tez zamanda ıslah etsin. Bir de karınlarında can taşıyorlar bu yollardan geçiyorlar sonra da tedavim kötü geçti diye dalga geçip utanmadan bir de gülücük koyuyorlar. Yazık bunlar da anne olacak vay haline o evladın. Herneyse artık hiç bir tecrübemi yazmayacağım. İllallah ettirdiler

Benim 4 tüp bebek denemesinde de döllenme olmadı. Çok zor bir durum. Tam biletimi alicam ayaklarim geri geri gidiyor. Aynı seyleri yaşayacağım gibi geliyor. Piezzoelektrik falan yapicaz diyorlar ama o da ne kadar etkili olabilir ki.

Benim 4 tüp bebek denemesinde de döllenme olmadı. Çok zor bir durum. Tam biletimi alicam ayaklarim geri geri gidiyor. Aynı seyleri yaşayacağım gibi geliyor. Piezzoelektrik falan yapicaz diyorlar ama o da ne kadar etkili olabilir ki.
Sizin dna hasarı kaç ,bakılmış mıydı

Sizin kaçıncı denemeniz ve androloji ile görüştünüz mü hiç
4 kez denedim. Üçü üniversite hastesinde biri Ankara Memorialde. Burdaki üroloji doktoru spermlerde sorun yok dedi. DNA hasarıni da pek onmesemedi. onun diisnda görüşmedik. Sislideki doktorlarda sperm değerleri iyi DNA hasarına gerek yok dediler.

4 kez denedim. Üçü üniversite hastesinde biri Ankara Memorialde. Burdaki üroloji doktoru spermlerde sorun yok dedi. DNA hasarıni da pek onmesemedi. onun diisnda görüşmedik. Sislideki doktorlarda sperm değerleri iyi DNA hasarına gerek yok dediler.
Ama sizde dna hasarı var değil mi ..önce o düzelsin sonra tekrar denersiniz ,daha doğru olur

Evet vardı. En son Ekim'de denemistik. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama antioksidan kullandı eşim. Başka tedavisi de yok. Varikosel falan da yok. Sadece reflü var.

Evet vardı. En son Ekim'de denemistik. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama antioksidan kullandı eşim. Başka tedavisi de yok. Varikosel falan da yok. Sadece reflü var.
Bazen reflü de etkiliyomuş ,hasara baktırırsınız yine düzeldiyse başlarsınız

Bugün Ankara Memorialde verdiğimiz DNA hasar testine baktimda tünel testi falan değil. Normal sperm morfoloji analizi. Sanırım DNA hasar testleri 2 haftada falan çıkıyor. Bu test iki günde çıkmıştı. Hoca DNA hasari yüzde 32 diyince hiç incelemedim. Bugün baktım DNA hasar testi falan yapılmamış. Sadece morfolojik analiz yapılmış.

Back
X