- Konu Sahibi EU1
-
genel kültür cok onemli canım.bide matematik coğrafya ve tarihe ağırlık ver.
türkçeyi zaten yaparsın.kolay oluyo.
vatandaşlığada son 1 -2 hafta baksan halletmiş olursun .
bence imkanın varsa yaz programları olan dersanelerden birine yazıl. planlı programlı calışırsan 3 ayda
cok gzel bi sonuc alırsın..
merhaba arkadaşlar
ben çalışıyordum yeni işten ayrıldım ve çalışmya vaktim olmadı hiç.3 ayda altından kalkabilirmiyim bu sınavın sizce?Önlisans mezunuyum.Tavsiyelerinizi ve kitap önerilerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim şimdiden
herkese merhaba..
geçen yıl liseden mezun oldum şuanda ünide okuyorum ve kpss ye girip girmeme konusunda kararsız kaldım.
kpss hakkında hiçbir bilgim yokbilmiyorumkismile
bilgisi olanlar biraz bilgi verebilir mi acaba kpss ye girersem ve kazanırsam okul saatime göre bir işte mi çalışıcam ve okuduğum bölümle ilgili bir bölümde mi çalışıcam?bilmiyorumkismile
bilen birine çok komik gelebilir sorularım ama gerçekten hiçbir bilgim yok bu konuda:kedi:
teşekkürler şimdiden yardımlarınız için..opuyorumnanaktan
Ben de bu yıl mezun oluyorum önlisanstan.
Benim de hiç bilgim yok : ) komik değil merak etme.
canım liseden mezunsun önlisans okuyosun anladığım kadarıyla.
önlisanstan henüz mezun olmadğın içn lise mezunu olarak giriyosun sınava.ne bolumunden mezun
olduysa onunla ilgili işte clıscaksın.mesela ben laborantımya kpssde tıbbi laboratuvarcı olarak atanıcam.
kpss genel kültür ve genel yetenek bolumlernden olusuyo.
genel kültürde ;coğrafya tarih ve vatabdaslık dersleri var.
gelen yetenek ise matematik ve turkce den olusuyo. genel olarak alatmaya calıstım aklııza takılan
bişey olursa sorabilirsiniz. :)
şimdi anladımm:) yeterli puan alırsan düz memur olarak atanıcaksn canm ,biyoloji lisanstan mezun
oluncada biyolog olarak ataman olucak(tekrar sınava girmen gerekecek
bizde eşimle gireceğiz inşallah:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?