Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Memurluk kazanırsa çalışamayacak ama yani en azından ben öyle biliyorum.
Yanlış mı?

yok canım çalışabilir, okuyadabilir sorun olmaz

Eğer üniversiteyi örgün öğrenim kazandıysa ve memurluğuda kazanırsa okulla görüşür ikinci öğretime geçiş yapar, gündüz çalışır akşam okur sonrasında da okul bitince kademesi yükselir.

Benim lisedeki arkadaşlarımdan biri baya yüksek puan alarak memurluğu kazanmıştı. Ataması olmamış, çocuk mahkemeye vermiş nasıl yerleşemem diye ve mahkemeyi kazanmış. Dsi ye yerleşmiş okuluda 2. öğretimden devam etmiş. Gündüz çalışmış akşam okumuş ve devlet lojmanında da kalmış. Okumak çalışmaya engel değil . İkiside birbirine engel değil :)

kızlar girenlere bi sorum olucak kaçın üstünde alınırsa biyerlere girilebiliyo :bbo: hiç çalışmadan giricem bu sene şansımı denemek için ve ilk o yüzden merak ettim

kızlar girenlere bi sorum olucak kaçın üstünde alınırsa biyerlere girilebiliyo :bbo: hiç çalışmadan giricem bu sene şansımı denemek için ve ilk o yüzden merak ettim

her yerin ataması farklı ama genel olarak baraj 70
ben teknikerim mesela yerleşebilmem için 80 filan almam lazım
ama diyelimki 80 olmadı tekniker olmama rağmen başka bir memurluğa yerleşebilmem için de 70 almam lazım yoksa direk olarak elenmiş oluyorsunuz

hım anladm cnm sağol bilgilendirdiğin için bu sene ilkkez giricemde ondn allah hepimizin yardımcısı olsun .s.

slm benım gırıs belgemde sonunda dün geldi.. hayırlısı bakalım ınanaılmaz heycanlıyım allahım bana 90ı gostersın inş... 21 eylul saat 2.30 buyuk gun gerı sayım basladı benımde butun derslerım bıttı ve suan deneme tesetlerı cözüyorum.. hepinize kolay gelsın Allah yardımcınız olsun...

Kızlar benim de dün geldi giriş belgem,eskiden sınavı hiç umursamıyordum ama şimdi baya heyecanlıyım,konuları bitirdim,soru çözüyorum ama matemetik de zorlanıyorum.Siz de matematik de zorlanıyor musunuz???

Son düzenleme:
bende giricem kızlar inşallah hepimzinki iyi geçer sadece test çözüyorum eski bilgilerimle yeter umarım herekese çok çok başarılarrrra.s.

çalışmaya başlamak mı kaldı şurda 5 gün sonra sınav var :S

kızlar son 5 gün mateamtik türkçe coğrafya ya güweniorm tarih we watandaşlık çok az çalışdım göz attım sadece zaten son 20 gündürde çalışmıorm bırakdım iş başladı bakalım ne oluck

walla ben de aynıyım yaa tarih we watandaşlıkta zorlanıcam şu tarihle aram hiç bizaman iyi olamadı zaten yaa:1no2:

türkçe tarih ve coğrafyama güveniyom ama ilk defa gireceğim sınava acaipp stres varrr açıkçasıı bildiklerimi unuttumm gbi geliyorr

Slm kizlar bende girecegim ortaögretim benim de tarih korkulu rüyam ve ankaraya gitmek için 98 almam lazim dua edin nolur

sınav yarın Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

bende sınava gireceğim herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar umarım başarılı oluruz Allah zihin açıklığı versin hepimizeeee

bende sınava gireceğim ama hiç umudum yok nası olabilir ki zaten....82 aldım işe yaramadı ee kaç almalıyım 90 yetecek mi hayııııır.....95 hayırrrrr...eee 100 mü o da imkansız illa yanlışım çıkar...bu sistemden de bizi yarış atı haline getirenlerden de bıktım usandım...ülkemi çok seviyorum dünyaya bidaha gelsem yine TÜRK olurdum ammavelakin soğuttular bizi zorlayarak şu genç yaşta ülkedende yaşamdan da soğuttular...YİNEDE HERKESE BAŞARILAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…