Ortaretim-nlisans KPSS'ye girecek arkadalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Bakalim Kk Da Kaç Kişi Sinava Giriyor.umudunuz Var Mi.?

öncelikle merhaba bende sınava gireceğim 18 aylık bi bebeğim var ondan fırsat buldukça çalışıyorum bu kadarlık çalışmayla olmaz biliyorum ama yinede deneyeceğim sınava giren herkese başarılar

ben daha önce de girdim ama hiç çalışmadım çocuk olunca zor oluyor 78 aldım bu puanla bir yere yerleştirilmedim 95 alıp yerleşemeyenler bile var sizleri yıldırmıyım ama yüksek almak lazım ben yine giredceğim pes etmek yok

kızlar bende hiç çalışmıyorum.çünkü hem iş hemde vermem gereken büt sınavları var.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin

bende 2004 yılındaki kpss ye hiç çlaışmadan girmiştim ve 76 almıştım.açıköğretimde okuyorum son sınıfa geçtim.bu sene sıkı çalışıp büte ders bırakmadım bu kpssye rahat çalışabiliyim diye.artık ders çalışmaktan sıkıldım ama bu sene daha ciddiye alıyorum bu sınavı mezun olmadan yerleşmem lazım çünkü şuanda önlisansım lisans olunca daha zorlu bir sınav olacak diye düşnüyorum.bende bugün başladım çalışmaya yargı yayınlarının kitabından.oldukça kalın bir kitap anca biter 21 eylüle kadar diye düşünüyorum.türkçe ve matematikten korkum yok ama tarih ve vatandaşlığa ağırlık vermem gerekiyor onlarda zorlanıyorum.sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar. umarım yüksek puanlar alırız yoksa 70 barajını geçmek işe yaramıyo.90 üstü puan almak alzım ama nasıl?

bende sınava girecem malesef bende çalışmadım başlamam lazım ama nasıl ders çalışmakta hiç istemiyorum eve yorgun gidiyorum iş yerinde çalışamıyorum of of ne yapacam bilmiyorum

slm kızlar ben de giricem bu sene ben en son 2004 te girdim.75 aldım.her yerleştirmeye başvurdum.belgelerim de tam.ama arkadaşımızın da dediği gibi 90 bile yetmiyor.yani sınav aslında kolay,ben çalışmadan girmiştim bi de o sene üni. son sınavları veriyordum.bu sene de daha çalışmadım,4 senedir de kitap açmadım.geçen sene evlendim.iş arıyorum halen daha.ev işleri ,iş görüşmeleri vakit olmuyordu ama bi kaç test çözsem hatırlarım mutlaka,yaparım birşeyler.biraz umudum var :))

selam kızlar bende giriyorum 2004 de girdim 2006 da girdim şimdide giriyorum hiç çalışmadım ozaman şimdi başladım birincide 68 ikincide 69 inşallah bu sınavda hepimiz iyi puanlar alırız ve yerleşiriz

kızlar bir sorum olcak ben 2006 da da 2008 dede internetten başvuru yaptım fotoğrafımla şimdi arasında pek bi değişiklik yokda hata falan vermedi işlemimi yaptım bir sorun olurmuki?

bende sınava giricem ama hem aöf bütleri hem kpss nasıl çalışcam bilmiyorum hayırlısı olsun

mrb lar kpss ye 2006 girmiştim bide bu sene şansımı demek istedim bakalım ne olacak biraz çalışırsam bu iş olur gibi geliyor
sınava gircek herkeslere şimdiden bol şaslar

mrb kızlar.ben açıköğretimden bitirdim üniversiteyi,ama ortaöğretimden giricem.kazanması daha kolay çünkü.ama düz lise okuduysanız benim gibi 90 ı geçmek lazım.meslak lisesi mezunuysanız yaşadınız,çünkü benim arkadaşımın akrabası 70le yerleşmişti 2006da.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ahh kızlar ah bende giricem bu talihsiz sınava... üstelik benimde hiç çalışasım yok. haftaya cumartesi nişanım var o yüzden ders mers çalışamıyorum vallahi. ama vicdanımda hiç rahat değil. kazanıp çalışmam şart bu devirde tek maaş mümkün değil yetmiyor.... yaramı deştiniz

Bayanlar bişey soracağım. Benim kardeşim 2006 da girdi sınava. Fakat hala mezın değil. Bende internetten başvuru yaptuım. Başvuruıda mezuniyet yılını boş bıraktım hata verdi mezuniyet yılını girin diye. Bende bir tarih attım. Benim ne yapmam gerek sizce?

sanırım üniden mezun değil kardeşiniz o zaman lise mezuniyetini yazmanız lazım.yanlış tarih ise sınav iptal olur

ama düzeltebilirsiniz bugün başvuru için son gün ..

Kardeşim lisede ama bir dersi var onu vermeye çalışıyor mezun değil. 2006 da girmişti sınava bu şekilde. Şimdi inrternneten başvurdum ama illa mezuniyet tarihi girin diyor. Sondakkaya kaldı işyerimdeki yoğunluk yüüznden. Sonra baktım mezun değilse tarihi boş bırakın yazıyor. Ben boş bıraktım başta kaydı yapmadı çocuk benim yüüzmden sınava giremezse kötü olur nasıl düzeltebilirim bunu. Düzeltmek için girdim bu kezde kaydınız ösym ye ulaşmıştır diyor. Öğrenim bilgilerini güncelleyemdim. Sadece adres bilgileri sınav giiş yerlerinde değişiklik yapılabiliyor.

bende ilk defa giriyorum kpss ye
nasıl sorular çıktığından bile haberim yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…