Ortalık karıştı kayınvalidem sağolsun!!

Kayınvalide adayı niyetini açıkça belli etmiş, nisanliyken ailenizin yanında bu lafları söylemeye cüret eden bir insan, evlendikten sonra hayatı size zindan eder. Ne mutlu ki anneniz size destek çıkmış ki olması gereken de bu. Siz bu insanlarla yapamazsınız gerçekten çok sorunlar yasarsiniz bu açıkça belli.

Kesinlikle çizgini bozmamalısın başta nasıl başlarsa öyle gider nişanlın da konuyu kavrayıp tamamen tavrını koymalı ailesine tabi ki ailesi gibi düşünmüyorsa ! Ama ben nişanlınızda köprüyü geçene kadar hı hı sensin diyor sana gibi bi izlenim sezdim

Nişanlın daha şimdiden arkanda durmuyor evlenince korkunç olur.

Kaynana da tsunami gibi maşallah. Daha ilk dalgada vurmuş yalan ve acındırma yöntemiyle.
Nişanlınla bir kavga çıkar. Ben annenin işini yapmak için mi evleniyorum bu ne zihniyet de, at nişanı. En azından geri adım atıp ayağına kapanırsa bir daha çekinirler senden bir şey istemeye.

Kızıma böyle konuşacaklar,değil nişan nikahtan alır giderim.

EVLENME

Valla Allahın sevdiği kuluymuşsun nişanlıyken şu tavırları gördüğüne göre kadir gecesi filan doğdun herhalde. Ya ölü taklidi yapıp nişanlının ve onların tamamen geri adım atmasını beklersin ya da o aile apartmanına gider sözü geçen herşeyi yaşarsın.

Ben şöyle algiladim sanki niyetlerinde zaten bozmak varda bozan kendileri olmak istemiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…