Ortalık karıştı kayınvalidem sağolsun!!

Kayınvalide adayı ki adaylıktan da düşmesini temenni ederim huzurun için temizlikçi alsın evine hem daha ucuza mal olur Malum altın vs çok pahalı

Kadın neden çekiyor bunları ya

Mustakbel esinde tarafini belli etmis iste daha neyi dusunuyosunki
Zamanla ayak uydurursun demekle zamanla essek gibi yaparsin demis
Yok gelin geliyosa disinida icinide almak istiyolar musayitsen yardim edersin musayitsen gidersin yani kole degil insansin sen
Ama bu kaynanaya oda yetmez bence misafiri gelecegi zaman yardim demek butun herseyi senin yapman demek
Bu ve bunun gibi zihniyetlerin yardim kelimesinin anlamini ogrenmesi lazim

Annemler kimseyi araya sokma direk kargoya ver dediler. Kutu yaptım ne var ne yoksa kargoya verdim. Nişanlımda aradı bakmadım. Yarın gidip yeni hat alcaz. Şu an hissizim başka bir sebep olsa çok acı çekerdim belki ama konu böyle birşey olunca daha netim. Demek ki var bunda da bir hayır. Ailesinin sevineceğinden de çok eminim ama ben özgürüm herşeyden önemlisi bu...

Anlattığına göre kayinvaliden cahilin önde gideni benimde nişanlı olduğum zamaninda çok problemim oldu kayinvalidemle şimdi evliyim esim Allah'a şükür çok iyi fakat kayınvalidem aynı . Bence ayrıl yoksa hayatı zindan edersin kendine

Bugün bu ayrımı her ne kadar yapamasan da geleceğin için o kadar önemli ve güzel bir adım attın ki ileride anlayacaksın. hakkında hayırlısı olsun.

Cok dogru bir karar. Gelismelerden bizi haberdar et. Kv adayi ve eski nisanlinin savunmasini merak ediyorum.

Şimdi ağlayıp zırlayıp ah sen bizi yanlış anladın ne dedik ki biz sadece ana kız gibi olalım Faslı başlayabilir. Aman diyeyim. Değiştir telefonunu ailen girsin gerekirse kızımız sizi görmek istemiyor diye sakın kararından dönme şimdi zor gelse de ömür boyu ağlayacağına 2 ay ağlarsın hakkında hayırlısı olsun

Benim eşimin ailesi çok iyi insanlardır. El üstünde tutarlar beni. Sağ olsunlar. Ama buna rağmen pürüzler olup huzur kaçabiliyorken sizin durum facia. Anında ayrılırım ben. Aklımı kaçırmadım.

1 kisiyi bile kurtardık burda valla bu bile yeter

Az yesinlerde bi hızmetcı tutsunlar. Sen o yuzugu ellerıne vermedıgın surece daha cooook konu acarsın buralarda benden soylemesi. Pürüzsüz ılıskı yasayanlar bıle problem yasıyorken bu kadar erken gercek yuzlerını gostermıs ınsanlarla ballım güllüm yasamayı umma. Ha evlenınce de dıyeceklerı su bız soylemıstık bıle bıle geldı

Çok net olmuş karşı taraf artı kızın ailesinin evinde herkesin harcı drğil bunkadar çirkeflik yapmak. Ya gerçekten böyleler ki hep gösterilenden 5-10 basamak fazlası vardır yada özellikle böyle yaptılar bitsin diye bozmak için. İki türlüsü de iki ucu... değenek
Hakkınızda hayırlısı olsun eğer devam etseydiniz evliliğiniz ilk 5 yılı görebilseydi 5 yılın 4.5 yılı ağlayarak geçerdi ailenede helal oksun ellerinden öpüyorum

Kaynana olcak kadinin beyni kaçıncı yüzyılda kalmis acaba gelin değil besleme alacak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…