- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi soslusarma
-
heran herşey olabilirEvangalia dan bile supheleniyorum.
yok hiç istemem temizlik yapmayıbu hafta olmasaydı iyiydi be kuzumgerçi camili de bana pek yakın ama o gün temizlik falan olur evde. yardıma gelmek istersen buyur gel beklerizz
hazırlıklar tamam gibi kuzu. kıyafeti aldım tadilatı da bitti. ayakkabıyı büyük almışım onu değiştirecem bu akşam iş çıkışında. çorap falan almam lazım o detaylar var. kuaförle konuşmadım daha bu akşam konuşurum yoksa çarşıdan bi kuaför bulmam lazım kendime.
hediyelikler de hazırlandı ama keselerine konup etiketler basılacak onu da bu akşam halledecez.
meğer hiçbişey bitmemiş böyle sıralayınca anladım
bu hafta olmasaydı iyiydi be kuzumgerçi camili de bana pek yakın ama o gün temizlik falan olur evde. yardıma gelmek istersen buyur gel beklerizz
hazırlıklar tamam gibi kuzu. kıyafeti aldım tadilatı da bitti. ayakkabıyı büyük almışım onu değiştirecem bu akşam iş çıkışında. çorap falan almam lazım o detaylar var. kuaförle konuşmadım daha bu akşam konuşurum yoksa çarşıdan bi kuaför bulmam lazım kendime.
hediyelikler de hazırlandı ama keselerine konup etiketler basılacak onu da bu akşam halledecez.
meğer hiçbişey bitmemiş böyle sıralayınca anladım
benim de 31 bitecek haziranda, boşver çaktırma çıtırız biz daha
heran herşey olabilir
yok hiç istemem temizlik yapmayı
ayakkabı büyükse seneye de giyersin değiştirme
bana hediyelik ayırbuluşunca alırım
genciz tabi ya, en güzel yaşlarımızdayız işteCanım Allah kolaylık versin hayırlısıyla geçer biter inşallah, ama bitince ya ne çabuk bitti ne ara nişanlandık biz olabilirsin :)
dimi ya genciz bizhavaya girdin hemen :)
Canım Allah kolaylık versin hayırlısıyla geçer biter inşallah, ama bitince ya ne çabuk bitti ne ara nişanlandık biz olabilirsin :)
Moral bozmak gibi olmasin ama 30 dan sonra yillar ay gibi geciyor.hic birsey anlamadim.hangi ara 40 a dayandim
dimi ya genciz bizhavaya girdin hemen :)
canımsınben nedense_bloom_ _Cassandra_ YEKTA61 i hep öğrenci olarak hayal ettim hepsi çoluklu çocukluymuş maşallah
Ayni yastayiz canim bide ezelneva bizim yaslarda sanirim cunku onunda cocuklari buyuk
tamam itiraf ediyorum en yaşlınız benim kocaman bir 40ben nedense_bloom_ _Cassandra_ YEKTA61 i hep öğrenci olarak hayal ettim hepsi çoluklu çocukluymuş maşallah
:) 25 yaşındayım 6 aylık evliyim dahaben nedense_bloom_ _Cassandra_ YEKTA61 i hep öğrenci olarak hayal ettim hepsi çoluklu çocukluymuş maşallah
seni biraz tutturmuşum:) 25 yaşındayım 6 aylık evliyim daha
memur olsakta öğrencilik hayatımız devam ediyor :dseni biraz tutturmuşum
ışık hızıyla okumuşsun resmen maşşalah sana9. bölüme geldim. sanki sadece ben okuyorumen azından bitsinden xyzt-5544 ve _meLinDa_ soslusarma tarafında yer alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?