- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi soslusarma
-
sonunu söyleyim mi
günaydın bayanlar
haksızlık ama sen önceden okudun.
kitap çok güzel bu arada bende dün akşam yarıladım.keşke bugun zamanım olsa da bitirebilsem ama pek zannetmiyorum.
karakterleri çok begendim.
(spoiler sayılmaz ) çatıda ateşböceğini kavonozdan bırakması çok tatlıydı.
sanırım murakaminin hayatından kesitler var
Hiçbir Murakami kitabının sonu hayalimizdeki gibi olmazyok yok söylemem, burda hepimiz kitap okuyoruz sonra bir anda birinizin ağzından kaçıverir okuduğum kitabın sonu( bir an düşününce İmkansızın Şarkısı kitabının sonundan da emin olamadım sanırım sonu benim hayal ettiğim gibi değildi ama nasıldı, akşama eve gidince bi bakmam lazım )
Hiçbir Murakami kitabının sonu hayalimizdeki gibi olmaz
Girme girmebunu öğrendiğim iyi oldu bak bundan sonraki kitaplarda beklentiye girmeyim bari
aynı şey kitapyurdundan bir kez benim de başıma geldi. kitabı hiç kontrol etmedim hatta adımı yazdım.birkaç gün sonra okumak için elime bir aldım yazılar birbirine karışmış. iade de edemedim haliyle kaldı gittiGünaydınlar
Bu kitabı okuyacağım inşallah , dün Kitapyurdu faturasıyla gönderin değiştirelim diye mailime cevap yazmış ama faturasını atmıştım bakalım ona ne diyecekler. Ben de PDF indirdim orada başlayacağım 97. sf ya kadar oradan okurum gerisini de oradan tamamlarım.
Bana da ders oldu kitapları kontrol etmeden faturalarını atmayacağım bundan sonra.
bakalım okurum umarım en kısa zamanda
gözün aydınve bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?