Ortak Okuma Etkinliği

hangi kitapları okuyalım?

• sefiller

OY: 9 39,1%
  • aşk ve gurur

OY: 5 21,7%
  • iki şehrin hikayesi

• nutuk

OY: 3 13,0%
  • büyük umutlar

• savaş ve barış

• varolmanın dayanılmaz hafifliği

• mandarinler

OY: 1 4,3%
  • oliver twist

• mülksüzler

OY: 6 26,1%
  • karanlığın sol eli

OY: 2 8,7%
  • fahrenheit 451

• iskambil kağıtlarının esrarı

• tutunamayanlar

OY: 8 34,8%
  • çalıkuşu

• saatleri ayarlama enstitüsü

OY: 8 34,8%
  • bereketli topraklar üzerinde

• aylak adam

• gazap üzümleri

OY: 7 30,4%
  • don kişot

• babaya mektup

OY: 1 4,3%
  • bir delinin anı defteri

• doktor çehovdan öyküler

OY: 0 0,0%
  • kalpazanlar

• selma ve gölgesi

• la-sonsuzluk hecesi

• imkansızın şarkısı

OY: 11 47,8%
  • gün olur asra bedel

• yabancı

• sodom ve gomore

• yüzyıllık yalnızlık

• budala

• bir idam mahkumunun son günü

• babalar ve oğullar

• vadideki zambak

• diriliş

• yaşlı adam ve deniz

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ses ses deneme
sesim geliyürmü
ne alemdesiniz kızlar. ben kaptırdım kendimi baya çok güzel kitapmış. sağol soslusarma ve oylayan arkadaşlar

hepinizi Murakamici yapıcağğğğğmmmm

benim okuduğum ilk kitabıdır. o zamanlarda çok sevdiğim, değer verdiğim fakat şu anda hayatımda olmayan biri tavsiye etmişti. Japonca' dan çevirisini yapıyordu o sıralarda bana da önermişti çok seveceksin diyerek

Bende baslayabildim sonunda 35 sayfa okuyabildim.arkasindaki yorumda salinger dan etkilenmos diyor.evet biraz cavdar tarlasi ...havasi var. Ileriki yaslarini da anlatir sanirim

Bende baslayabildim sonunda 35 sayfa okuyabildim.arkasindaki yorumda salinger dan etkilenmos diyor.evet biraz cavdar tarlasi ...havasi var. Ileriki yaslarini da anlatir sanirim
Esas olayını anlatıp trolleyeyim mi sizi

Yok sakın yapma hiç sevmem.zaten kısa ir kitap herkes okusun konuşuruz.sos sen bu arada baska yazar tavsiyeleri versene ama cok bilinenler haric nazan vs olmasin.

benim takip ettiğim yazarlar belli başlı canım. hani şu yeni kitabı çıkınca hemen okuduklarım

Ahmet Ümit
Elif Şafak
Nazan Bekiroğlu
Haruki Murakami
İhsan Oktay Anar
Oğuz Atay
Oruç Aruoba var yeni keşfettim sayılır. 1-2 kitabını okudum ama hepsini okuyacağım. tarzını sevdim.
Barış Bıçakçı- özellikle Bizim Büyük Çaresizliğimiz
Emrah Serbes- özellikle Erken Kaybedenler
Jostein Gaarder. 2-3 kitabını okudum ama onun da hepsini okuyacağım.
Sinan Meydan

müdavimi olduklarım/olacaklarım bunlar

Bemde 3. Bölümü bitirdim ama daha okuyamam yarın annemim günü var hazırlık yapmam lazım çooooook işim var çoooook

Bemde 3. Bölümü bitirdim ama daha okuyamam yarın annemim günü var hazırlık yapmam lazım çooooook işim var çoooook
Kolay gelsin canim

soslusarma tesekkurler canim evet emrah serbes vs duydum ama okumadim onlarida yakin zamanda degerlendireyim.bu arada kargon cikmis yarin ulasir belki ister takip no vereyim

Kolay gelsin canim

soslusarma tesekkurler canim evet emrah serbes vs duydum ama okumadim onlarida yakin zamanda degerlendireyim.bu arada kargon cikmis yarin ulasir belki ister takip no vereyim

rica ederim canım her zaman burdayım fikir alışverişi için
çok heyecanlandım bu ay fazladan oldu sürpriz oldu gerek yok canım takip no.ya . hangi kargoyla geleceğini söylesen yeterli

rica ederim canım her zaman burdayım fikir alışverişi için
çok heyecanlandım bu ay fazladan oldu sürpriz oldu gerek yok canım takip no.ya . hangi kargoyla geleceğini söylesen yeterli
Evet sansliymissin bu ay. kac kitabin olacagini ogrendim . benimkide tesaduf denk geldi.yurticiyle gonderdim
yurtici yarin yada cuma gelir

Evet sansliymissin bu ay. kac kitabin olacagini ogrendim . benimkide tesaduf denk geldi.yurticiyle gonderdim
yurtici yarin yada cuma gelir
ahhh yurtiçi canı ne zaman isterse o zaman gelir ben diyeyim cuma sen de cumartesi

bu etkinlik iyi oldu sanırım. en azından sallanmıyoruz okurken, aşağı yukarı aynı zamanda bitirelim de tartışalım diye
kitaptan sevdiğiniz kısımları da paylaşabilirsiniz arkadaşlar

günaydın kızlar
dün ne güzel muhabbet dönmüş burda, işyerinde nefes bile alamadığım için kaçırmışım
ben de dolu dolu 30 um ama ben de hiç öyle hissetmiyorum tabi

günaydın kızlar.
benden 36 37. sayfalar açılmadığı için benden alıntı yapanları göremedim.
herşey gönlümüzce olsun hayırlı sabahlar sevgi pıtırcıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…