- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi soslusarma
-
ses ses deneme
sesim geliyürmü
ne alemdesiniz kızlar. ben kaptırdım kendimi bayaçok güzel kitapmış. sağol soslusarma ve oylayan arkadaşlar
Esas olayını anlatıp trolleyeyim mi siziBende baslayabildim sonunda 35 sayfa okuyabildim.arkasindaki yorumda salinger dan etkilenmos diyor.evet biraz cavdar tarlasi ...havasi var. Ileriki yaslarini da anlatir sanirim
Esas olayını anlatıp trolleyeyim mi sizi
Yok sakın yapma hiç sevmem.zaten kısa ir kitap herkes okusun konuşuruz.sos sen bu arada baska yazar tavsiyeleri versene ama cok bilinenler haric nazan vs olmasin.
Kolay gelsin canimBemde 3. Bölümü bitirdim ama daha okuyamam yarın annemim günü var hazırlık yapmam lazım çooooook işim var çoooook
Kolay gelsin canim
soslusarma tesekkurler canim evet emrah serbes vs duydum ama okumadim onlarida yakin zamanda degerlendireyim.bu arada kargon cikmis yarin ulasir belki ister takip no vereyim
Evet sansliymissin bu ay. kac kitabin olacagini ogrendim . benimkide tesaduf denk geldi.yurticiyle gonderdimrica ederim canım her zaman burdayım fikir alışverişi için
çok heyecanlandım bu ay fazladan oldu sürpriz oldugerek yok canım takip no.ya . hangi kargoyla geleceğini söylesen yeterli
ahhh yurtiçi canı ne zaman isterse o zaman gelirEvet sansliymissin bu ay. kac kitabin olacagini ogrendim . benimkide tesaduf denk geldi.yurticiyle gonderdim
yurtici yarin yada cuma gelir
Kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?