- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
372 galibaKaç sayfa bizim imkansız
telde kullandıgım uygulama iyi güzelde sayfa sayısını göstermiyor. Nerdeyim anlamıyorum ben
Bi kaç sene sonra bu aşamaya gelirimbir kadının en güzel yaşı 29 ile 30 arasında geçen on senedir
4. bölüme geçmeye hak kazandım12 bölüm toplamda . cumaya biter
benim uygulamamada kapattıgım yerden otomatık kendi acıyor. Hatta bi kaç kitap acıp bakıyorum. Hiçbir kitabın kaldıgım yerini karıstırmıyor ayrıca yer ımı de eklenebiliyor.asmum, bu e-pub kitapları okurken kaldığımız yeri işaretlemenin bi yolu yok dimi?
bölüm aralarında kaldı isem sayfamı bulana kadar asır geçiyor resmen, o arada bi iş kitliyorlar bide okuyamadan kapatıyorum kitabı
benim kullandığım uygulamada sayfa numarası bilem yokasmum, bu e-pub kitapları okurken kaldığımız yeri işaretlemenin bi yolu yok dimi?
bölüm aralarında kaldı isem sayfamı bulana kadar asır geçiyor resmen, o arada bi iş kitliyorlar bide okuyamadan kapatıyorum kitabı
Bende kavimi bitirme telasindayim.tam heyecanli yeri katili bulacaklar.imkansiza da baslarim bugun
özelden cevap verdim sana, hatta soru sordum nedense burdan da yazabilirmişim halbukibenim uygulamamada kapattıgım yerden otomatık kendi acıyor. Hatta bi kaç kitap acıp bakıyorum. Hiçbir kitabın kaldıgım yerini karıstırmıyor ayrıca yer ımı de eklenebiliyor.
msj atayım özelden uygulama adını
benim kullandığım uygulamada sayfa numarası bilem yokiş yerinde program indiremiyoruz o yüzden.
banada söyleyinbenim uygulamamada kapattıgım yerden otomatık kendi acıyor. Hatta bi kaç kitap acıp bakıyorum. Hiçbir kitabın kaldıgım yerini karıstırmıyor ayrıca yer ımı de eklenebiliyor.
msj atayım özelden uygulama adını
androidler için var galiba uygulama, bilgisayar için olanını bulamıyorumhatta uygulamayı, programı mailime atarsanız sevinirim.çünkü ben buradan indirme yapamıyorum
Ay ben yaşlıyım diyene kadar araya bi dolu muhabbet girmişYok bence en yaşlınız benim
Ay ben yaşlıyım diyene kadar araya bi dolu muhabbet girmiş
kurulca karar vericez degil miyaşlıyım derken kaç yaşındasın önce bi onu de bakalım, sonra muhabbete döneriz
Evangalia dan bile supheleniyorum.benim kullandığım uygulamada sayfa numarası bilem yokiş yerinde program indiremiyoruz o yüzden.
katile hayran kalmıştım.
33 olcam temmuzdayaşlıyım derken kaç yaşındasın önce bi onu de bakalım, sonra muhabbete döneriz
kurulca karar vericez degil mi
sen naptın kıyafet falan. herşey tas tamam mıbir aksilik çıkmazsa veya planım değişmezse cumartesi camili de olucam. ama bir daha geldiğimde görüşürüz
33 olcam temmuzda
Ayni yastayiz canim bide ezelneva bizim yaslarda sanirim cunku onunda cocuklari buyukben koskocaman 37 yaşındayım...
ama hiç kendimi öyle falan hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?