- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.941
- 498
- Konu Sahibi elenaferrante
Ben de kullandım oyumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullandım
ay kıyamammmkullandım![]()
yok ben dün kullandım.ay kıyamammm
resmen zor kullanarak sana oy kullandırdım
aynı yöntemi diğerlerine de yapim dur
o zaman kullandım yazcaktınyok ben dün kullandım.
şansını diğer bilgelerle dene![]()
Sahi okuduğumuz kitaplar olunca ne olacak?Bende oyumu kullandım.Bu yıl katılacağım inşallah. Ama polisiyede 10 küçük zenci önde gidiyor. Daha geçen hafta okumuştum
![]()
Sahi okuduğumuz kitaplar olunca ne olacak?
Katılmayacağız doğal olarak değil mi?![]()
Ben onu da soracaktım. Diyelim o kitap bende yok. Alamayacağım veya almak istemiyorum.Evet kuzum, öyle durumlarda katılamayacağız. Ya da o ayki kitabı okuyamayacaksan, müsait değilsen, alamadıysan o zmaan da katılamayabilirsin.
Geçen sene hiç katılamamıştım sanırım. Bu sene elimden geleni yapacağım.
Şimdilik benim de Bayan Perregreine'ın tuhaf çocukları okuduğum kitaplardan, o ay alabilirsem ikinci kitabı alırım, alamazsam başka kitaplar okurum artık napalım![]()
Bende oyumu kullandım.Bu yıl katılacağım inşallah. Ama polisiyede 10 küçük zenci önde gidiyor. Daha geçen hafta okumuştum
![]()
Evet kuzum, öyle durumlarda katılamayacağız. Ya da o ayki kitabı okuyamayacaksan, müsait değilsen, alamadıysan o zmaan da katılamayabilirsin.
Geçen sene hiç katılamamıştım sanırım. Bu sene elimden geleni yapacağım.
Şimdilik benim de Bayan Perregreine'ın tuhaf çocukları okuduğum kitaplardan, o ay alabilirsem ikinci kitabı alırım, alamazsam başka kitaplar okurum artık napalım![]()
Bende hem 10 küçük zenciyi okudum hem bayan peregrinenin tuhaf çocuklarını