- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Etkinliklere boğulmuş olmazsınız öyle deKızlar bir şey soracağım. Geçen sayfalarda sordum ama yorum yazmadı kimse.
Klasik kitaplar hep raflarda kalıyor. Ayın başı içinde klasik okuma etkinliği yapalım mı ?
2 etkinlik fazla olmaz okuruz derseniz başlığı açayım. Budalayı o etkinliğe alırız. Burda ki kitaplarımızı da netleştirmişken tekrar oynama yapmış olmayız. Ne dersiniz?
bende fantastik hiç okuyamıyorum. gerçi denediğimde söylenemez. yeni başlayanlar için liste yaparsın sende:) okumak isterimUfak hikaye kitaplarından başlayabilirsin aslında. Sahaflarda bulabilirsin.
ben okudum onuuu, Ahmet Ümit'in nerdeyse tüm kitaplarını okudumKızlar Ahmet ümit sultanı öldürmek olsun rica ediyorum ya da tarih kitabı bölümünde olsun kitap elimde yarım kaldı bu etkinlik sayesinde hem okurum ayrıca gerçekten çok severek okuyordum._meLinDa_
Benim yazdığım listede okuduğun kitaplar hangisi?ben okudum onuuu, Ahmet Ümit'in nerdeyse tüm kitaplarını okudum
ya sorun değil oylamaya açarız zatenbBenim yazdığım listede okuduğun kitaplar hangisi?
Kızlar Ahmet ümit sultanı öldürmek olsun rica ediyorum ya da tarih kitabı bölümünde olsun kitap elimde yarım kaldı bu etkinlik sayesinde hem okurum ayrıca gerçekten çok severek okuyordum._meLinDa_
Harry poter:) benimde o seriyi acayip okuyasım var??Fantastik için
Hobbit
Silmarillion
Aslında Harry Potter'ı da tüm kitaplarını edinip okumak istiyorum ama bu etkinlikte olmaz sanki
Bayan Perregreine'ın Tuhaf Çocukları2017 aylara göre tür listesi
Ocak dünya klasiği - Bu kitap zaten seçili sanırım.
Şubat polisiye - John Verdon kitaplarından olabilir diye düşünüyorum.
Mart şiir - Turgut Uyar / Göğe Bakma Durağı (ince bir kitap, Turgut Uyar'a ait farklı kitaplar da olabilir)
Nisan fantastik - Bayan Perregreine'ın Tuhaf Çocukları. (Hem güncel bir kitap, hem de ikinci kitap da basıldı.)
Mayıs tarihi - İskender Pala desem çok mu saçmalamış olurum acaba
Haziran yeraltı edebiyatı - Bu türe çok hakim değilim, google araştırmam sonucu Hakan Günday çıkıyor bu türe ait kitapların yazarı olarak. Eğer öyle ise Hakan Günday okumayı istediğim yazarlardan biri.
Temmuz türk klasik - Tekrar okumayı çok istediğim ve çok zevk aldığım bir kitap olarak Reşat Nuri Güntekin - Çalıkuşu olabilir sanırım.
Ağustos bilim bilimkurgu - Stephen King kitaplarından herhangi biri olabilir.
Eylül öykü - Sabahattin Ali'nin öykü kitaplarından biri olabilir.
Ekim romantik - Klasiklerden okumak yerine günümüz yazarlarından tercih edebiliriz. Sarah Jio bu konuda önerebileceğim isimlerden
Kasım distopya - Kendimi uzman zannedip artist artist yazdım buraya kadar ama burada patladım işteBu türe ait önerebileceğim bir kitap yok malesef
Aralık psikoloji felsefe - Malesef bu konuya da hakim değilim
Uzman edalarıyla yazacağım yorumlar buraya kadardı
Kendi kendime düşünür gibi yazdımYazarları hakkında böyle düşünüyorum, kitapları da zamanla belirtebilirim sanırım değil mi acelem yok
Alternatiflere de açığım tabiki
Bayan Perregreine'ın Tuhaf Çocukları
3. bile basıldı kuzum. Ay yanlış mı biliyorum bakayım bi.
Bayan Peregrine’in Tuhaf ÇocuklarıAaaaa daha yeni ikinci basıldıydı ya, üçüncü ne zaman basıldı
Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları
Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları - Gölge Şehir
Ruhlar Kütüphanesi (Ciltli) / Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?