Ortak Okuma Etkinliği 2017

3.basildi piyasa da .
2sini okudum onu da alip bitirmem lazim benim gD

İlk kitap hediye gelmişti bana, 2 sene falan bekledi ancak sonra okuyabildim, beğenmiştim de. Tam o ara ikincisi basıldı diye duydum, üçüncüyü kaçırmışım
Filmi de çekildi, güzel diyorlar. Bi ara izlerim inşallah

Kizlar bende onerilerimi yazayim :
  • Subat -polisiye ; On kucuk Zenci
  • MArt -ssiir ; Cahit Zarifoglu -Yasamak ,Turgut Uyar ya da Nazim Hikmet olabilir.
  • Nisan-fantastik ; Silmarillion
  • Mayis-Tarihi ; Nutuk (Katilan olur mu bilmem ama tam metnini okumak icin kendi tarihimizin guzel olabilir diye dusundum.)
  • HAziran -yeralti ; anketten sececegim.
  • Temmuz _Turk klasikleri ; Sinekli Bakkal ya da Sodom ve Gomore
  • Agustos-bilim kurgu ; Asimov'la tanismak icin iyi firsat bence
  • Eylul (oyku) ; Orhan Kemal -unutulmus oykuler
  • Ekim (romantik) ; tercih ettigim kitaplardan degil ama okumak icin bir firsat.
  • Kasim-distopya ; Damizlik Kizin Oykusu
  • Aralik-psikoloji felsefe ; Veba ya da Bulanti

şubat polisiye ; grange- lantano
mart şiir ; cahit zarifoğlu ; 7 güzel adam
nisan fantastik ; bayan .............. ( yazamadım) tuhaf çocukları :)))

azra2004 canım yılbaşından sonra ortak okumaya buradan devam edeceğiz her ay türlere göre okuyacağız ilk ay budala şubatta polisiye martta şiir nisanda fantastik pazartesi elenaferrante anket açacak seninde okumak istediğin kitaplar varsa yazarsın

Günaydın.
İlk 4 ay için kitap önerilerimi güncelleyip geliyorum hemen

Tatlım önceki verdiğim listeyi unut kendi adıma son güncel oylamaya katılmasını istediğim listemi yapıyorum yazacağım birazdan.

Kızlar bekliyorum.
Bebeğim uyurken yapmalıyım. Biraz uğraştırcak çünkü 18 sayfayı tek tek okuyup not alcam

Ocak dünya klasiği - Bu kitap zaten seçili sanırım.
Şubat polisiye - John Verdon - Gözünü Kapalı Tut
Mart şiir - Turgut Uyar / Göğe Bakma Durağı
Nisan fantastik - Bayan Perregreine'ın Tuhaf Çocukları.
Mayıs tarihi - İskender Pala - Bülbülün Kırk Şarkısı

Ocak dünya klasiği - Bu kitap zaten seçili sanırım.
Şubat polisiye - John Verdon veya Tess Gerritsen olabilir.
Mart şiir - Hiç bilmediğim bir tür.Size bırakıyorum. Turgut Uyar olabilir sanki.
Nisan fantastik -Çok şey söyleyebilirim ama bencil olup kedi okumadığım kitab önereceğim:) Ötekiler Arasında-Jo Walton
Mayıs tarihi - İskender Pala - Bülbülün Kırk Şarkısı (ÇeşminazDan kopya çekmiş olabilirim:):)

İnşallah yanlış kopya vermemişimdir

Hiç fikrimin olmamasından iyidir diye düşündüm. Yine de tarihi aklıma gelen olursa eklerim canım.

İskender Pala roman olarak geçiyor olsa da okuduğum kadarıyla tarihi romanlar yazıyor, ondan uygun olur belki diye düşündüm. Bakalım sonuçlar ne çıkacak, heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…